Elbistan’a nöroloji uzmanı atanacak

Sağlık Bakanlığı, 73. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne 1 nöroloji uzmanı atanacak.

Sağlık Bakanlığı, 73. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne 1 nöroloji uzmanı atanacak.

3359 Sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanununa göre yurt içinde veya yurt dışında tıp, tıpta uzmanlık ve yan dal uzmanlık eğitimini tamamlayanlardan Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından atama yapılacak.

28 Şubat 2017 günü noter huzurunda bilgisayar ortamında çekilecek kura sonucunda Elbistan’a 1 nöroloji uzmanı daha atanacak.

25 Şub 2017 - 13:36 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

elbistanlı - yazık benim memleketime, nöroloji uzmanı atanacak diye sevinir hale geldik, il olmak yakışırdı bize. Ne kadar sahipsiz kaldık böyle. güzelim hastanede anjiyo ünitesi yokmuş, yazık ki çok yazık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 13:36