Elbistan’a 4 uzman hekim atanacak

Sağlık Bakanlığı, 74. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne 3, Elbistan Toplum Merkezi’ne 1 olmak üzere 4 uzman hekim atanacak.

3359 Sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanununa göre yurt içinde veya yurt dışında tıp, tıpta uzmanlık ve yan dal uzmanlık eğitimini tamamlayanlardan Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından atama yapılacak.

28 Nisan 2017 günü noter huzurunda bilgisayar ortamında çekilecek kura sonucunda; Elbistan Devlet Hastanesi’ne Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, Acil Tıp Uzmanı ile Elbistan Toplum Sağlığı Merkezi’ne ise, Halk Sağlığı Uzmanı atanacak.

19 Nis 2017 - 13:59 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

vatandaş - Millet cildiyenin kapısında nöbet tutuyor..bir dr yetmiyor..cilt dr u nerede?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 13:59
08

Osman OTLUTEPE - Cilt hastalıkları uzmanı nerede bir tek doktor hanım ne yapsın Afşin Devlet hastanasinde de Cilt hastalıkları uzmanı yok yetkililerden isteğimiz bu yönde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 13:59
07

Cilt - Cildiye doktoru yetersiz tedavinin sonucu için iki ay sonraya sıra bulabiliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 13:59
05

Sinan tekin - Kalp damar cerrahı Çocuk cerrahı lazım Kulak buruncu Köylerde bile var artık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 13:59
04

Adamın Teki - Bazı uzmanlık alanlarında hekim yetersizliğine çare bulunmalı.Elbistan ve civarı ile yaklaşık 300 bin kişiye bölgede bir cildiye uzmanı yetişemiyor mesela.randevu almak mucize,normal yazılınca akşama kadar kapı önünde hır-gür lanet olsun yaşadığıma dedirtiyor!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 13:59
03

VATANDAŞ - KEDİ ŞEYİNİ GÖRMÜŞ YARA SANMIŞ HESABI,KÜÇÜCÜK BİR SİVİLCE İÇİN MİLLET CİLDİYEYE GELİYOR.DOKTORA, ÇALIŞANA SAYGI YOK,ADAMLAR ZORUNLU HİZMETLERİ BİTER BİTMEZ ARKASINA BAKMADAN KAÇIYOR.SONRADA NİYE DOKTOR YOKK.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 13:59