Elbistan Devlet Hastanesi’ne 24 doktor kadrosu

Sağlık Bakanlığı tarafından Elbistan Devlet Hastanesi’ndeki 4 branşla 20 de pratisyen hekim kadrosu için atama yapılacak.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 77. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası İlanını yayınladı. Sağlık Bakanlığı, 77. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne 1 nöroloji uzmanı, 2 çocuk sağlığı uzmanı, 1 beyin ve sinir cerrahisi uzmanı ile 20 de pratisyen hekim ataması yapacak. 3359 Sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanununa göre yurt içinde veya yurt dışında tıp, tıpta uzmanlık ve yan dal uzmanlık eğitimini tamamlayanlardan Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından atama yapılacak.

Elbistan’a ve diğer hastanelere atanacak isimleri belirleyecek kura, 25 Ekim 2017 günü noter huzurunda bilgisayar ortamında çekilecek.

13 Eki 2017 - 14:51 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

alexsandra - cildiye atayin bi tane öğleye KDr çalışıyor acil cildiyeci lazim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 14:51
07

Özbenli - Elbistan da Dermatoloji Tek Doktor. Randevu bile alamıyorsun. Bölgeyi dersen dermatolojik hastalıkların en çok gözlendiği Termik Santrallerin Bulunduğu bu bölgedir.Yani Elbistan Devlet Hastanesi ne bir Dermatoloji Yetmiyor.Dermatoloji (Deribilimi), deri, saç, tırnak, vücut giriş kapıları (ağız mukozası gibi)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 14:51
06

vatandaş - atanan doktorlardan bikaç tane zaten var.Önemli olan bölümü olmayan bir doktor gerek.Mesela çocuk psikatris doktoru yok ya Malatya ya goturuyoruz ya da Gaziantepe.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 14:51
05

VATANSEVER - Söze gelince bölge hastanesi ama içinde doktoru yok bu milletle dalga geçilmesin ne kadar gerekli doktor varsa gönderin özellikle kadın doğumcu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 14:51
04

DR - TÜM TÜRKİYE DE YENİ MEZUN OLAN DOKTORLAR ACİL SERVİS DE GÖREVLENDİRİLİR. TÜM İL VE İLÇELERDE AYNIDIR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 14:51
03

vatandaş - lütfen elbistan büyüdü eksik veya branslarında agır iş yükü yüzünden yetişemeyen dr.larımıza takviye yapın hastanemiz güzel ama personel yetersiz sayın basbakan yardımcımız mahir ünal beyden ricamızdır saygılarımızla elbistanlı vatandaş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 14:51
02

hacı - acile 20 pratisyen gelecek yeni mezun işi bilmeyene emanet edecekler bizleri acilde tek doktor vardı adam gibi adam beyefendi mesleğini hakkıynan yapan volkan bey Allah yolunu açık etsin onun üzerine doktur tanımam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 14:51
01

Elbistanlı - En acil olan çocuk doktoru,5 yıldır yok malesef

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 14:51