Elbistan ADSM’de Ramazan mesaisi

Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Ramazan ayı boyunca saat 24.00’e kadar hizmet verecek.

Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Ramazan ayı boyunca saat 24.00’e kadar hizmet verecek.

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü, Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde her gün saat 24.00’e kadar nöbetçi poliklinik hizmeti verileceğini duyurdu.

Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), Ramazan ayı boyunca oruçlu olan vatandaşlar için iftar sonrasında hizmet verecek. Ramazan ayında vatandaşların oruçlu olması nedeniyle gündüz saatlerinde gelemedikleri Elbistan Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nde, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün akşam 16.30 ile 24.00 saatleri arasında nöbetçi poliklinik hizmeti verilecek.

19 May 2018 - 14:58 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Sağlıkcı - Zaten nöbetçi oluyor nöbetçi hariç 3 hekim daha görev yapıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mayıs 14:58