Diş Hastanesi, 8 milyon 980 bin TL’ye ihale edildi

Elbistan’a yapılacak olan yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), 8 milyon 980 bin TL’ye ihale edildi. 25 ünitlik diş hastanesi inşaatının, ihale şartnamesine göre 30 Ocak 2019 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

Diş Hastanesi, 8 milyon 980 bin TL’ye ihale edildi
Haber albümü için resme tıklayın

Yıllardan beri Kızılcaoba Mahallesi’nde Elbistan Devlet Hastanesi için yapılan ilk binada hizmet sunan Elbistan Diş Hastanesi için yeni bina yapımı amacıyla, 12 Ocak 2018 günü Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından ihale yapılmıştı. Yaklaşık maliyeti 11 milyon 457 bin TL olarak hesaplanan diş hastanesi için 8 firma teklif verirken, bu tekliflerden 2’si geçerli sayıldı. Yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda İzmir merkezli Şahi Tarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile sözleşme imzalandı. 25 Ünitlik Elbistan Diş Hastanesi, 8 milyon 980 bin TL bedel ile ihale edilirken, firmanın önümüzdeki günlerde inşaat çalışmasına başlayacağı belirtildi.

25 Ünit Kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), Karaelbistan Mahallesi’nde yer alan 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi’nin hemen alt kısmında bulunan alana yapılacak. Bu sayede tüm sağlık tesisleri aynı bölgede toplanmış olacak.

Elbistan Diş Hastanesi inşaatı, ihale şartnamesine göre 6 Nisan 2018 ile 30 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın girişimleri ile ilçeye kazandırılan yeni Diş Hastanesi, 7 bin 223 metrekare arsa üzerine toplam 6 bin 250 metrekare kapalı alana sahip olarak inşa edilecek.

Bodrum, zemin+2 katta oluşacak Diş Hastanesindeki ünit sayısı, ihtiyaca göre artırılabilecek. Yeni ADSM’de ameliyathane de bulunacak. 25 diş hekiminin görev yapacağı yeni ADSM binası, daha geniş ve ergonomik hizmet ve bekleme alanları, bahçesi ve otoparkı ile modern tıbbi ve genel donanımına sahip olacak. Elbistan’a, 300 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ardından kazandırılacak en önemli sağlık yatırımlarından biri olan yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin tamamlanması için yüklenici firmaya 300 gün süre tanınacak.

12 Nis 2018 - 14:19 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Hacı - Şekerfabrikası kapanıyor hala diş hastenesi ihaleye cıkmışda onun reklamı yapılıyor..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 14:19
09

BİRBİLEN - Hastanelerin yeni binaya değil,yeni teknolojik araç-gereçlere ihtiyacı var.Çok personele(doktor-hemşire) ihtiyacı var.Bir doktor günde 100'e yakın hastaya bakmak durumundaysa binanın yeni olmasının hiçbir anlamı yok.Bu konuda 16 yıldan beri bir arpa boyu yol almadınız,tercihlerinizi bir avuç yandaş mütahitlerden yana kullandınız ne yazıkki.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 14:19
07

ciplak vatandaş - yine yeniden torpille bisürü at hirsizi sevimsiz cahil kültürsüz personelleri yığarsınız yarin birgun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 14:19
06

H. Özbenlioğlu. - Tebrikler. Gerçekten Güzel Olur. Şu Anki Yeri pek Uygun Değildi. Bölgeye Hayırlı Olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 14:19
05

Mavi - Sebepsiz bir şekilde güldüm şeker fabrikası kapanır hastane açılır ahh ah... Neyse genç diş hekimlerimizin atanabileceği bir kurum olması mutlu etti beni en azından.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 14:19
03

Ahmet - Allah razi olsun.Allah başimizdan eksik etmesin reisimizi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 14:19
02

EMİN - ELBİSTANI OLABİLDİĞİNCE KARAELBİSTANA DOĞRU ÇEKMENİN MANTIĞINI ANLAMIŞ DEĞİLİM MALATYA YOLUNA DOĞRU OLSA HEM KURAK TOPRAK HEMDE RAHAT ULAŞIIM OLMAZMI.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 14:19
01

Elbistanlibiri - Allah razi olsun.sayin mahir unaldan.kiskananlar catlasin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 14:19