Akkoyun: Bölgenin en prestijli projesi, Mart ayında hizmete açılacak

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, herhangi bir düzenleme veya tadilat yapılmadan, istenildiği taktirde 500 yatak kapasitesine çıkartılabilen, 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi’nin Mart ayı içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Akkoyun: Bölgenin en prestijli projesi, Mart ayında hizmete açılacak
Akkoyun: Bölgenin en prestijli projesi, Mart ayında hizmete açılacak
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Bölgenin en prestijli projesi olan 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi, Mart ayı içerisinde hizmete açılacak. Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, hastane binasındaki incelemenin ardından yaptığı açıklamada, “Bölgede prestijli projelerden, önemli projelerden bir tanesidir. Büyük bir aksilik olmaz ise Mart ayı içerisinde hizmete açmayı da planlıyoruz” dedi.

Kurum müdürleri ve Elbistanın Sesi Gazetesi Yazarları ile birlikte, Elbistan Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Kaymakam Tuncay Akkoyun, Başhekim Dr. Nedim Kızılkaya ve diğer ilgililerden bilgi aldı.

Yeni hastane binasının özellikleri ile adından söz ettirdiğini dile getiren Kaymakam Tuncay Akkoyun, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Hastanemizin artık son hazırlık aşamalarını yerinde görmek amacıyla, bizlere eşlik eden kıymetli köşe yazarlarımız, daire müdürlerimiz ile gezdik. İnşaat aşamasında zaten belli periyotlarda denetliyorduk. Hastanemizin özellikli olması inşaat sürecini biraz geciktirdi. Bunun sebebi de deprem izolatörlerinin takılması 5-6 aylık bir süreç aldı. Hastanemizin depreme karşı güvenli olması ve gerekse, rahat, konforlu ve modern bir hastane olması açısından Elbistan ve bölge insanlarımıza hizmet etmeye inşallah yakın bir zamanda başlayacak. Hastanemiz 300 yataklı bir hastane ancak, odalarımız ikinci yatağa hazır bir şekilde tesisatları döşendi. İstenildiği zaman 500 yatak kapasitesine çıkabilecek. Servis, poliklinik ve idari bölüm ayrı ayrı vatandaşlarımızın girebileceği şekilde, ortada ise büyük bir avlu var. Aynı zamanda da hastanemiz büyük bir helikopter pistine sahip. Bunun da yasal izinleri alındı. inşallah Mart ayı içerisinde açılışını planlıyoruz. Şu anda tıbbi cihazlarımız, demirbaş malzemelerimiz ve gerekli olan ekipmanlar hızlı bir şekilde monte ediliyor ve yerleştiriliyor. Hem vatandaşlarımızın daha modern cihazlarla tedavisi ve muayenesi ve hem de geldikleri zaman rahat, konforlu bir şekilde bekleyebilecekleri, hizmet alabilecekleri demirbaşlar temin edildi. Bu anlamda bölgede prestijli projelerden, önemli projelerden olduğunu söyleyebilirim. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Büyük bir aksilik olmaz ise Mart ayı içerisinde hizmete açmayı da planlıyoruz.”

Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nedim Kızılkaya ise, yeni binanın donanımının büyük oranda tamamlandığını ifade ederek, “Hastanenin eşyalarının birçoğunu yerleştirdik. Yüzde 80-90’lık kısmı tamamlandı. Ameliyathane, yoğun bakımlar neredeyse sistem olarak çalışmaya hazır. Malzemelerini yerleştiriyoruz, perdeleri takıldı, bilgisayarlar kuruldu. Poliklinikler hasta kabul etmeye hazır. Muhtemelen Mart ayı içerisinde hizmete açmayı düşünüyoruz. Kavuşturabilirsek 14 Mart’ta inşallah diyelim. 21 Martta bahar başlıyor. 21 Marttan önce açarız diye ümit ediyorum. Şuanda da yoğun ve hızlı bir çalışmamız devam ediyor” diye konuştu.

23 Şub 2017 - 17:01 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Elbistanlı - İnşAllah elbistana hayırlı olur ve her alanda doktorlarda gelir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 17:01
03

Akın - Fizik tedavi ve anjiyografi unitesi dev gibi bir hastanede nasıl unutulabilir acaba?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 17:01
02

Ahmet - Allah hükümetimize reisimize zeval vermesin.insAllah icindeki calisanlarda guleryüzlü tadli dilli olurda vatandaşa yardimci olurlar.Yoksa binanin muhteşem olmasi degil icindekilerinin insan olmasi onemli.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 17:01
01

HULUSİ KARCI - YAPANDAN, YAPTIRANDAN, VESİLE OLANDAN VE ÖZELLİKLE REİSİMİZ,SEVDAMIZ,BAŞKANIMIZ, SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANDAN ALLAHU TEALA HER İKİ CİHANDADA RAZI VE MUTMAİN OLSUN İNŞAALLAHURRAHMAN.BENİM CAAANIM ELBİSTANIMADA BU YAKIŞIR ZATEN. ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN VE DEVLET ADAMLARIMIZI DAHA GÜZEL VE HAYIRLI İŞLER YAPMAYA MUVAFFAK EYLESİN İNŞAALLAHURRAHMAN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 17:01