Afşin Devlet Hastanesi için proje ihalesi yapılacak

Sağlık Bakanlığı tarafından Afşin’e yapılacak olan, 150 Yataklı Afşin Devlet Hastanesi’nin uygulama projeleri için ihale düzenlenecek.

Afşin Devlet Hastanesi için proje ihalesi yapılacak
Haber albümü için resme tıklayın

Sağlık Bakanlığı tarafından Afşin’e yapılacak olan, 150 Yataklı Afşin Devlet Hastanesi’nin uygulama projeleri için ihale düzenlenecek. 180 gün süreli proje ihalesinin tamamlanmasının ardından, inşaat ihalesinin yapılması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, yaklaşık 30 bin metrekare kapalı alana sahip olması planlanan 150 Yataklı Afşin Devlet Hastanesi için uygulama projelerinin hazırlanması amacıyla ihale düzenliyor.

20 Nisan 2017 günü düzenlenecek olan ihalenin ardından yapılacak değerlendirmelerden sonra, ihaleyi kazanan firmaya proje çalışmalarını tamamlaması için 180 gün süre tanınacak.

Hastane binasının, mimari, peyzaj, statik, mekanik tesisat, elektrik tesisat, yangın ve altyapı bağlantı projeleri ile zemin etüt raporu ve ihale dokümanlarının hazırlanması işi hizmet alımı ihalesi, Ankara’da düzenlenecek.

Çitil, hastane yatırımı hakkında bilgi vermişti

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Sağlık Bakanlığı tarafından Afşin'e yapılacak hastane yatırımı hakkında bilgi vermişti.

Afşin'in son teknolojiyle donatılmış bir hastaneye kavuşacağını belirten Çitil, “Yakın zamanda söz konusu hastanenin yapımı için proje ihalesi yapılacak. İçerisinde 26 yatak 1. ve 2. basamak ve yeni doğan yoğun bakım yatağı, 10 yatak palyatif bakım merkezi, 12 ünitlik diş tedavi ünitesi ve helikopter pisti bulunacak hastanemiz, son teknoloji ile donatılmış, ileri seviye sağlık hizmetlerinin verileceği bir hastane olacak. Afşinli hemşerilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yatırımın kazandırılmasında emeği geçen başta Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak ve 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal olmak üzere, AK Parti milletvekillerimiz ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” demişti.

30 Mar 2017 - 13:20 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

işin aslı - Yazık günah Afşin e yakın olsun diye elbistan a çok uzak olan Hastane yapıldı.madem afşin e de yapılacak tı E lbistan hastanesi daha uygun bir yere yapılamaz mıydı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 13:20