4 ayrı branşta 5 uzman hekim göreve başladı

Elbistan Devlet Hastanesi’nde çocuk sağlığı, nöroloji, cildiye ve psikiyatri branşlarında ataması yapılan 5 uzman hekim, görevine başladı.

4 ayrı branşta 5 uzman hekim göreve başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Hastanede yeni göreve başlayan uzman hekimlerle bir araya gelen Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Akif Türk, toplam uzman hekim sayısının 64’e ulaştığını söyledi.

Elbistan Devlet Hastanesi’nde 5 yeni uzman hekim ataması yapıldığını belirten Başhekim Türk, “Hastanemize 79. Mecburi Hizmet Ataması ve alt bölge tayinleri ile birlikte 5 uzman arkadaşımız daha ekibimize katıldı. Çocuk Sağlığı Uzmanı Dr. Ömer Özbeyler, Psikiyatri Uzmanları Dr. Gonca Dokuz ile Dr. Selim Sağır, Nöroloji Uzmanı Dr. Sibel Çıplak ve Cildiye Uzmanı Dr. Metin Özaslan bundan sonraki süreçte Elbistan Devlet Hastanemizde görev yapacak. Aramıza son katılan uzman doktor arkadaşlarımızla birlikte hastanemizdeki toplam uzman hekim sayımız 64’e ulaşmış oldu. Yeni katılan arkadaşlarımızla, bizim de belirlediğimiz hedefleri inşallah onları hayata geçirmeye çalışacağız” dedi.

Hastanedeki psikiyatri uzmanı sayısının 3’e çıkmasıyla birlikte önümüzdeki günlerde kapalı servis açmayı hedeflediklerini kaydeden Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Akif Türk, “Hastanemizde toplam 3 psikiyatri uzmanımız oldu. Bunlardan biri, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde hastalarımıza hizmet verecek. Diğer 2 uzmanımız da poliklinik hizmetinin yanı sıra yeni açacağımız açık psikiyatri servisi ile birlikte yataklı serviste Elbistan’da ilk defa olarak hastaları tedavi etmeye başlayacaklar inşallah. Bundan sonraki süreçte de psikiyatri alanında kapalı bir servis açmak için çaba göstereceğiz. Onu da açtığımızda psikiyatri hastalarımızın dışarı sevk olmasının önüne geçmesini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Elbistan Devlet Hastanesi’ndeki cildiye uzmanı sayısının da 2’ye çıktığını hatırlatan Başhekim Türk, estetik polikliniği açılacağının da bilgisini vererek, “Cildiye polikliniğimizdeki uzman sayımız da 2’ye çıktı. Cildiye polikliniğindeki yoğunluğu inşallah azaltacağız. 2 uzmanımız olduğu için planlarımız dahilinde bir estetik polikliniği açmayı düşünüyoruz. İnşallah, Elbistan halkında estetik polikliniği ile de hizmet vereceğiz” şeklinde konuştu

Hastane kadrosunu nöroloji ve çocuk hastalıkları uzmanları ile de güçlendirdiklerini anlatan Başhekim Türk, şunları söyledi:

“Elbistan’da nöroloji hastalarının sayısı biraz fazla. Nöroloji polikliniğimizde doktor sayımız bu bölgede yetersiz. İnşallah o da hastalarımıza elinden gelen en güzel hizmeti sunacak. Çocuk hastalıkları polikliniğimizde daha önceden açılışını yaptığımız II. Basamak Yendioğan Yoğun Bakım Ünitemizde çocuk doktorlarımız 24 saat hizmet veriyor. Aramıza katılan uzman doktorumuzla birlikte bu hizmet daha da kaliteli hale gelmiş olacak.”

Bundan sonraki süreçte çocuk cerrahisi, kardiyovasküler cerrahisi, plastik cerrahisindeki eksikliği tamamlamak için yoğunlaşacaklarının altını çizen Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Akif Türk, fizik tedavi ünitesinin de kapasitesinin arttırılacağını ifade etti.

Başhekim Türk, “Planlarımız dahilinde hastanemizde branş eksiğimiz kalmadı. Bunun yanı sıra küçük branşlar diyeceğimiz branşlarda eksikliklerimiz var. Onları da bu dönemde talep ettik. Olmazsa olmazımız diye belirttik. İnşallah önümüzdeki kurada onları da tamamlayacağız. Çocuk cerrahisi, kardiyovasküler cerrahisi, plastik cerrahisindeki eksiklerimizi tamamladığımızda branş olarak eksiğimiz kalmıyor. Üniteleri yavaş yavaş hizmete alıyoruz. Yanığı ünite olarak değil de 5 yatak olarak Bakanlıktan onayını aldık. İnşallah onu da üniteye çevireceğiz. Fizik tedavi ünitesini büyütüyoruz. Randevu süremizi 2 aydan 10 güne çekmeyi planlıyoruz. Bunların dışında da benim en büyük hayalim olan anjiyo ünitesini açarak halkımızın hizmetine sunacağız” cümleleri ile konuşmasını bitirdi.

16 Nis 2018 - 15:37 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Mevlüt ÇANAK - ALLAH gerek etmesin,Yokluklarını da vermesin.Hayırlı olsun!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 15:37
09

Muhittin - Utanmasanız profösör atayın diyeceksiniz.türkiye de kaç tane yan dal uzmanı varda elbistan a gelecek cahillikte sınır yok bravo

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 15:37
08

Vatansever - Onkoloji polikliniği açın'da insanlarımız taa Ankara ya kayseri ye kadar yorulmasınlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 15:37
07

Mehmet - Çocuk nöroloji çocuk psıkıyetrı neden yok hastanemizde 18 yaş altı bakılmıyor neden gündeme hıc gelmiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 15:37
06

Ali - Sayin kaymakam ım

Hastane güzel olduğu gibi hastanenin doktor sayısı artması da güzel

Sayın kaymakam'im bu hastane de 1 tane beyin cerrahi vardır

Beyin ameliyatı gibi bir çok ameliyat ları Elbistan Devlet Hastanesi nde yapılması daha iyi olur

Adı üzerinde 450yatakli diye yani büyük olduğunu gösteriyor

Bunun için sizlerden yeni atanacak doktor beyin cerrahi doktoru da olsaydı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 15:37
05

kerim - anjiyo kliniginin acilmasi iyi, ancak bu dalda kalifiye eleman lazim.hastahanede tam donanimli ekip ve malzemenin olmasi lazim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 15:37
03

ahmed - maşAllah hayırlı olsun birde randevu bulabilsen nöroloji bölümüne:)komedi gibi ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 15:37
02

dr. mehmet süreyya küçük - dr. selim bey e hayırlı olsun dilerim. tabi diğer hekim arkadaşlara da hayırlı olsun. dr. akif beye de selamlar. dr. mehmet süreyya küçük / sakarya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 15:37
01

Ertuğrul - Doktor selim sağır, şimdiye kadar tanıdığım en dürüst doktor. Samimi, insancıl, yardımsever doktor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 15:37