Ünal: “Nehir ile şehir, taş duvarla birbirinden ayrılmaz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Pınarbaşı ve Ceyhan Nehri için özel bir proje hazırlatıldığını belirterek, “Ceyhan Nehri’nin etrafını taş duvarlarla kanal olmaktan çıkaracağız. Nehirle şehir, taş duvarla birbirinden ayrılmaz” diye konuştu.

Ünal: “Nehir ile şehir, taş duvarla birbirinden ayrılmaz”
Ünal: “Nehir ile şehir, taş duvarla birbirinden ayrılmaz”
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Söz konusu proje ile Pınarbaşı’nın, Türkiye’nin 4 bir yanından insanları ağırlayacağını kaydeden Mahir Ünal, Ceyhan Nehri’nin de Elbistan’a hayat ve serinlik vereceğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, memleketi Elbistan’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Seçim otobüsü ile birlikte Elbistan caddelerini dolaşan Ünal, vatandaşları selamladı. Ünal’ın ilk durağı, Elbistan seçim irtibat bürosu oldu. Ünal, burada oldukça kalabalık bir partili tarafından karşılandı. AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur’un selamlama konuşmasının ardından seçim bürosunu dolduran partililere hitap eden Mahir Ünal, 16 yıldır verdikleri her sözü tuttuklarını hatırlattı.

“16 yıldır verdiğimiz tüm sözleri tuttuk”

Bu durumun Türk siyasi tarihinde görülmemiş bir şey olduğunu ifade eden Ünal, şunları söyledi:

“Eskiden siyasetçiler halkın içine çıkmıyor denirdi. Çünkü halk, siyasetçiden icraat ister, hastane ister, okul ister, yol ister ama siyasetçinin bunu yapacak gücü olmadığı için halkın yüzüne bakacak hali kalmazdı. Ama AK Parti ile birlikte hamdolsun bu değişti. Çünkü biz, Türkiye’nin her yerinde verdiğimiz her sözü tuttuk. 2002’de verdiğimiz sözlerin tamamını 2007’de tuttuk. 2007’de verdiğimiz sözlerin tamamını 2011’de yerine getirmişiz. 2011’de verdiğimiz sözlerin tamamını 2015’te tutmuşuz. Bu, Türk siyasetinde görülmüş bir şey değil. Bizim karşımızda hiçbir şey yapmamış, taş üstüne taş koymamış birisi çıkıyor, ‘Ne yaptınız ki?’ diyor. Elbistan Devlet Hastanesi’ne gittim. Bir kardeşimiz, ‘Elbistan’a çivi mi çaktın?’ dedi. Ben de, ‘Dünyanın en iyi 3.nesil hastanesinin içindeyiz’ dedim. 16 yıllık geride bıraktığımız hizmetler var. Bunları hep birlikte yaptık. Ve Allah bize bunu nasip etti. Bu aziz millet bunu görev olarak verdi biz sadece görevimizi yerine getirdik.”

Konuşmasının devamında CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “Şimdi, Tayyip Erdoğan’ın karşısında 8 defa yenilmiş bir adam ve onun karşısında yenilmiş bir adam, komedi gibi Tayyip Erdoğan’a meydan okuyor” dedi.

“Elbistan’da belediyeden yana sıkıntı çektik”

Elbistan’da belediyecilik açısından sıkıntı yaşandığını dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “Evet, bütün hizmetleri getirdik ama maalesef o konuda sıkıntı yaşadık” şeklinde özeleştiri yaptı. Elbistan’ın bir merkezi yönetimden gelen hizmetlerle yerel yönetimin hizmetlerinin birleştirilip çift kanatla uçmasını isteğinin gerçekleşmediğini kaydeden Ünal,

“Onikişubat, Dulkadiroğlu, Afşin ve Elbistan ilçelerimizde Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. AK Parti’nin teşkilat mensupları ile eşli iftar yapıyoruz. Çünkü benim teşkilat mensubumun eşi de benim teşkilat mensubumdur. Ve biz çok büyük bir aileyiz. Biz, sadece teşkilat olarak eşlerimizle beraber 4 milyonluk bir aileyiz. 11 milyon üzerinde üyesi olan bir siyasi partiyiz. Biz, siyasi partilerden parti değiliz. Biz, millet hareketiyiz. Sahada çalışırken bunun özgüveni ile çalışalım. Yaptığımız hizmetleri anlatırken bunun özgüveni ile anlatalım. Hele hele de Elbistan’da o kadar rahat konuşalım ki; verdiğimiz her sözü tutmanın rahatlığı ile konuşalım. Belediyeden yana sıkıntı çektik. Çözeceğiz Allah’ın izniyle. Marta az kaldı. Biz isterdik ki Elbistan çifte kanatla uçsun. Biz isterdik ki bu kadar hizmet geldiğinde aynı zamanda yerel yönetimlerde de aynı güçlü, hızlı ve her sokağı çiçek gibi yapan, çöplerin düzenli olarak temizlendiği bir şehrimiz olsun. Evet, bütün hizmetleri getirdik ama maalesef o konuda sıkıntı yaşadık. Bunu da telafi ederiz. Vaktimiz var, imkanımız var” ifadelerini kullandı.

“Ceyhan Nehri’ni kanal görüntüsünden kurtaracağız”

Elbistan, Ceyhan Nehri ve Pınarbaşı ile ilgili olarak önümüzdeki dönemde atılacak adımlara ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Mahir Ünal, “Elbistan’da 2 hayalimiz gerçekleşmedi. Bir tanesi, Dulkadiroğlu beyliğinin merkezini ortaya çıkarıp Türkiye’de ilk defa bir beylik başkentinin tarihi dokusunu ortaya çıkarmaktı. Bu bizim hayalimizdi. Bununla ilgili bütün çalışmaları ve hazırlıkları yaptık bekliyoruz. Aynı şekilde Büyükşehir Belediyemiz yaklaşık 100 dönümlük bir Millet Bahçesi yaptı. Ama biz, Pınarbaşı’na özel bir proje çalıştırıyoruz. Cennet ırmaklarından bir ırmak olarak kabul edilen Pınarbaşı şu anda hak ettiği güzelliğe sahip değil. Türkiye’nin 4 bir yanından Pınarbaşı’na insanlar gelecek. Pınarbaşı’nı inşallah bu şekle dönüştüreceğiz. Sadece Pınarbaşı’nı değil, -dünyada içinden nehir geçen çok az yer vardır- Elbistan’ımızın içinden bir cennet ırmağı geçiyor. O yüzden Elbistan’ımızı öyle bir hale getireceğiz ki; o nehir Elbistan’ımıza hayat ve serinlik verecek. Gözümüzü, gönlümüzü açacak, Ceyhan Nehri’nin etrafını taş duvarlarla kanal olmaktan çıkaracağız. Yani burası nehir mi, su kanalı mı belli değil. Nehirle şehir, taş duvarla birbirinden ayrılmaz. İnşallah onu da gerçekleştireceğiz” dedi.

‘Bunca hizmeti aşkla yapıyoruz”

Kahramanmaraş-Göksun karayolunun 66 kilometrelik kısmının üzerinden 14 tünel ve 6 da viyadük bulunduğunu söyleyen Mahir Ünal, “Kapalı spor salonumuz bitiyor. Türkiye’nin en büyük imam hatip kampüsünü yaptık. İnşallah eylülde öğrencilerini alacak. Doğalgazın altyapı şebekesi döşeniyor. Abonelik için de başvuru yapabiliyorsunuz. İnşallah ekimde de doğalgazı açtığımızda da evlerimizde doğalgazı kullanacağız. Elbistan’ımız da kışın hava kirliliği yaşamayacak. Göksun-Elbistan duble yolumuz devam ediyor. Kahramanmaraş’tan Göksun’a 25 dakikada geliyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde 66 kilometre yol üzerinde 14 tane tünel ve 6 tane viyadük yok. Bunu Kahramanmaraş’a yaptık. İnşallah Kahramanmaraş’tan Elbistan’a 50 dakikada ulaşacağız. Adalet Sarayımız bitti. Dünyanın en iyi bilişim teknolojisi ile donatılmış durumda. İnsan doğduğu yere aittir. Biz bunca hizmeti aşkla yapıyoruz. Bu şehri, bu şehrin insanını sevmesek bunlar olur mu? Aşk olmasa bu kadar hizmet olur mu? Zaten bir insan bir işi sevgiyle ve aşkla yapmıyorsa o işten hiçbir hayır gelmez” cümleleri ile konuşmasını tamamladı.

Ünal, konuşmasının ardından ilçedeki diğer programlarına geçti.

09 Haz 2018 - 16:12 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

41

Muhammed Mirza - Belediyelerdeki işleri bilmem ama Ak parti ve reis bu ülkeye çok hizmet etti. Burada bazıları akşener propagandası yapıyor. Bazıları sırf eleştirmek için eleştiriyor yani chp propagandası yapıyor. İnsan nankör olmamalı. tamam aksamalar var bunlar yüzünden diğer hizmetleri görmemek nankördür. hastahanede kuyruk bekleyen veya doktordan hemşireden şikayet edenler; başhekim yok mu? hiç şikayet ettiniz mi? evet diyen olursa yalan zira etmiş olsa yukarıda yorumunda da ettim şikayet yazardı. ezdirmeyin kendinizi kardeşim. sekretere kendinizi azarlattırıyorsunuz gelip burada ak partiye yükleniyorsunuz. hastanede veya orda burda gelsin biri beni azarlasın. o hastanenin içerisinde herkesin gözü önünde o hadsiz terbiyesizi yerin dibine sokarım. ağlatırım. eski devirler bitti.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
40

Naşit Adile - Bence yerel yönetimlere genel yönetim destek olmalı iki dönem akp de olan yerel yönetimlerin bi çırpıda günah keçi si olmamalı dokuz senedir iyi idi birden nouldu hayırdır su akar cahan akar biz bakarız pazartesi Meral Akşener iyi parti mitingi var yerel yönetim iyi olacak genelde su akar yatagini bulur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
39

VATANDAS - SAYIN VEKIL, VEKILLERE VAR AMA ASILLERE YOK, VATANDAŞ IMPLANT DIŞE NE ZAMAN KAVUSACAK,,, COK GÖRMEZSENIZ TABIII

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
38

Ahmet Ata - Hastsne olsa nolur. Bina yapmakla sağlığa kavuşsak. Her şeyi maraşa sevk ediyorlar. İşin vahim tarafı maraşta adam akıllı doktor mu var. İddia ediyorum Batmanda beş yıl kaldım kötü batman bile ssğlıkta maraştan 30 yıl ileride.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
37

Kazım - Hastanede kadın doğuma gidemiyoruz Suriyelilerden sıra gelmior

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
35

kadir - Bi siyaset tir gidiyor kadir gecemiz mübarek olsun unutuluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
34

Elbistsnli - Aldigimiz nefesten vergi attığımız adimdan vergi aliyorsunuz tabi yapilacak siz istihtam yarattinizmi kac kisiye iş verdiniz onunla ogunun bu birlesmekle bu sansalat insAllah bitecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
33

HADİ YAA - Nehiri Şehirden ayıran CEHAPE yi kınıyoruz!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
32

yapalaklı - Çöp görevi büyükşehir belediyesine ait

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
31

yalçınöz - nehir ile şehir,hasip ile nasip,ali il veli,hasan ile hüseyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
30

Vatandaş - Kardeşim hastane güzel de değişen hicbisey yok aynı doktor lar yeni yerinde hizmet veriyor.ne değişti yine kuyruk yine kuyruk.maras ile Elbistan arası 50 dakika ya düşecek diyor sayın vekil la kardeşim biz zaten gidiyor uz 50 dakikada.sen başka işlere bak mesela Elbistan ı il yapın.hersey yalan.yeter artık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
29

Ahmet - Allah yar ve yardimciniz olsun.Siz yapin cahil bilmezse mutlaka bir bilen bir Allah razi olsun diyen çikar.Bazi tipler hic moralinizi bozmasin adamlar yanini sürüyor şer akiyor her taraflarindan ama dua eden cogunlukta her zaman.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
28

Vatandaş - Allah razı olsun sayın bakanım üniversite kampüsü gibi bir İmamhatip okulu yapıldı bu yüzlerce yatırımda sadece biri

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
27

Adem özdemir - Bir Elbistanli olarak sizden Gurur Duyuyorum Daha güzel projeler bekliyoruz Başkanım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
26

Elbistan - Syn mahir ÜNAL dedigini yapar sozunu tutar sonsuz tesekkurler esiyorum bi elbistan lı olarak inşaAllah elbistan ın hayat nehri gercekten bu sekli hak etmiyor en kısa surede bu proje hayata gecer umarım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
25

Sabit Değer - Reis ve Ak Partiye teşekkürler. Bahçeliyi davasını satmakla suçlayan söz de milliyetçiler akşener chp ile olmakla ülküclüğü satmadı mı? yıllarca başörtüsü ve dini değerlerle uğraşan selahattin demirtaşa özgürlük diye haykıranlarla birlikte olmak size ağır gelmiyor mu? bu mu davayı satmamak. Allah sizi birlikte olduklarınızla haşr etsin. gidin oyunuzu bu insalara verin ve ülkeyi batırın. sonrada ah yandık vah yandık.İnsan bu kadar yapılanı görmemek için kör olmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
24

gurbetci - siyaset zor iş Allah yardımcın olsun insanımız herşeyi hakediyor ama eline bir masa geçirenlere gelince yahuu insanlara iyi davransanız ne kaybedersiniz? mahir ünal beyefendi yapmış teslim etmiş ordaki görevlinin başında duramaz lütfen hastane personeli hastalara ve yakınlarına iyi davranın iyiluginizin karşılığını mutlaka alırsınız tesekürler hayırlı ramazanlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
23

Vatandaş - Muhammed mirza sen akpartiye yuklendimi mi düşünüyor sun zavallı adam zaten akpartliyiz nereden bilyosun doktora ve sekretere dersini verilmediği ni sen siyaset yapyosun herkesin yorumuna saygı duy eleştiriyi bile kaldıramıyosun saygılı ol

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
22

se4rvet - Hele elbistanda belediye hizmetlerinde birincisiniz dereceye girdiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
21

bir duyarlı vatandaş - sayın vekilim ceyhan nehrinin doğduğu pınarbaşı bir mesire alanı , buraları korumak ilk önce sizin sonrada vatandaşın bundan yola çıkarak pınarbaşı üzerindeki 12 katlı konutların yapımına nasıl izin verildi ben oraların toprağının kaydıgını 30 yıldan beri duyarım oralara ruhsat verenlerin hesabını kim soracak bu yapılara neden izin veriliyor ilk önce bunların cevabının verilmesi lazım ama Allahında bir hesabı var bence o katlı binalar en ufak bir sarsıntıda yıkılacak göreceksiniz kalın sağlıcakla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
20

secmen - Evet marta az kaldı martta akp elbistan belediye seçimlerinde elveda edecek eskisi gibi değil başkan sagolsun onyildir mhp de olan kaleyi almıştı şimdi iyi olacak az kaldı bu arada elbistanda cahan varmış kanal istanbulu sanki buraya yapacaklar gibi kanal lar kapanıyor piroce yapılïyor mus ne yapulacaksa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
19

serdar - Ünal daha önce birsey yoktuda herseyi kendiler yapmış gibi konuşma yapmış.İktidarın 16 senedir sata sata bitiremediği fabrikaları kim yapmış acaba.Fabrika açsın bizde alkışlayalım oyumuzu verelim öyle biba yapmayla iş olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
18

Alperen - Bu 16 senenin hesabını sadece millet değil Allah da soracak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
16

Abuzitdin Dingiltop - Sayın vekilim o taşlar döşenirken siz neredeydiniz o zaman proje çizecek vatandaş tatilemi çıkmıştı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
15

Hacı - Akp devri bitti 16 senedir iktidarsınız ve binadan başka yapılan birşey yok o yapılan binalarda kiralık mütehite kar garantili yaptırılan işler, dip dalgası çok büyük geliyor..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
14

Muhammet - Haberi Okurken sıkıntıdan çatladim.Bu kadarmi saçma haber olur, insan akliyla şehir halkıyla bu kadarmi alay edilir,sayın genel başkanı dahi biz hepimiz ahmakmiyiz neyin hesabı bu neyin vaadi yıllar öncede Ulu Camii çevre düzenlemesi gibi bir ütopyadan bahsetmişti sonuç kocaman bir hiç sattiniz, sattiniz, sattiniz sayın Ünal yaptiklariniz sattiklarinizin projesine yetişmez muhalefet partileri sizden daha az muhalefet ediyor cek ler cak lar girla gidiyor yeter lütfen 16 yılda yaptiysaniz yaptınız sattiysaniz sattiniz yeter yeni kurulan bir parti gibi yapacağız edeceğiz söylemleri. TAMAM artık. Ülkede satılacak en fazla 5-6 milyar dolarlık kamu mali kaldı yani misyonunuz tamamlandı vizyon desen zaten yok yeter.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
13

Öz Elbistanlı - YAV HE HE. 80 km lik Elbistan-Maraş yolunu da yaptınız. (Hoş göksun yem fabrikasından tünele yol yapsanız da teselli olacak ama YAPAMAZSINIZ), İmar planını da çıkardınız. Doğalgazı da 500 günde getirdiniz. Parkı Da 150 Günde bitirip pavyonları da kaldırdınız zaten.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
12

Hüseyin Kılıç - O çok methettiğiniz Elbistan hastanenize geçen hafta randevulu gittim. 13:10 daki randevum için, kayıt sekreterini 13:50 ye kadar bekledim.Doktor da 14:05 de geldi.Hastalar kayıt ve muayene için yığılmış bekliyorlar.Dünyanın en modern hastanesini bile yapsanız neye yarar ? Söz verdiğiniz hiçbir şeyi yapmadığınız gibi, güzelim Pınarbaşımız ve Ceyhanımız sizin zamanınızda en büyük su kaybına ve şebeke zehirlenmesine neden oldu ! Artık "nehir" özelliği kalmamış bir cılız dere olarak can çekişmektedir.Yeter boş vaadler verdiğiniz ! Yeter yahu !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
11

Mehmet - Sn Ünal tüm sözümüzü tuttuk diyorsunuz sizin verdiğiniz sözlerle sınırlı değil bizim alacağımız hizmetler.Belediye seçimlerinde verdiğiniz sözlerin hiç biri tutulmadı belediyede sizin partiden seçilen başkan başkanlık yapmıyor kendi ve ailesine çalışıyor ona bile dur diyemediniz.Abdullah Yinançı harcadınız adam Türkiyede belediyeceliğin kitabını yazdı kendi memleketinde adaylık veremediniz şimdi hata yaptık diyorsunuz biz hatalarınızdan,yanılmalarınızdan ve kandırılmanızlardan hep mağdur olduk çok cektik yeter adamlarınızı işe girdirip birgün sonra kadro verdiniz bunları unutmadık biz herkese eşit,adaletli kimin hakkıysa hakkını ona verecek yöneticiler istiyoruz ama tabi yok eşit olmasın diyenler varsa buyursun oyunu versin o da onun hakkı ve vicdanıdır.Allahım ülkemizin ayağına taş dokundurmasın inşAllah bu ülke çok güzel ve hepimizin kimsenin tapulu malı veya babasından kalma miras değildir..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
10

Yusuf Dogan - Dogru hastane yapildi ama hastane eskiden oldugu gibi hala sevk merkezi yani pek faydasi yok insanimiza doktor yok icindeki personellerin bir cogu artist hele su sekreterler memurlar tokmu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
09

Vatandaş - Halka hizmet etmek için görev yapmıyor larki bi beyin cerrahı var ALLAH etmiye hiç hizmet yok agrasif sekreteri ondan artis yaşlı demiyor çocuk demiyor yazıklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
08

Ilyas - Yav bunlarida yapinda , asıl issizlik icin ne yapcaksiniz onlari soyle elbistan icin. Yine marasdan baska yerden adammi getirttirecek buyuksehir belediyesi. Elbistanin ihalelerini de yine dogulularami verilecek elbistanlilar yerine?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
07

Emre - Ne söylüyorsa yalan söylüyor ne yaptın memelekete.hastaneyi babanın hayrına mi yaptin ticarethane yaptınız yap işlet modeli hastaya müşteri der oldunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
06

elbistanli - Seçim yakın belediye bugüne kadar hizmet etti şimdi neden karalama kampanyası ne sebep belediye seçimlerinde seçim bürosu nu gormeyenler o kalabalığı hatirlasin bide bu kalabalığa baksın sonuç ortada anlatmaya lüzum yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
05

Şehir li - Elbistan da ceyhan nehri yenimi çıktı vay be nehir varmış taşlar duvarlar uzaydan mı geldi tam pikniklik parası olana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
04

cahan - Emeğe saygı ne kalabalık bumu kalabalık cahan akar maras a ordan akdenize iyi parti gelecek elbistan a memleketesiyaset yapıyorlar başka bişey degil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
03

halk - Evet Sayın mahir bey Belediyecilikte elbistan belediyesi ve Büyükşehir belediyesi olarak sınıfta kaldınız zehirlediginiz günleri unutmadık hukukçu durmuş küçük kardeşimizle hizmet göreceksiniz sözünü de unutmadık rahat olun siz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
02

Mehmet VAHDET - Madem suçluydu belediye başkanını neden görevden almadınız suçlu elbistanlı mı yoksa sudan zehirlendi yol kalmadı duymadınız mı şimdimi haberiniz oldu yoksa sizdede mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12
01

Mehmet VAHDET - Bir mahallerinde gezinde görün elbistanı alt yapı iflas etti sorumlu yok artık uçacak elbistanlı herhalde yol kalmadı çünkü bir mahalleleri gezin lütfen yanınızdakilerden kurtulup bir gezin derim gerçeği o zaman görürsünüz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Haziran 16:12