Ünal: “Elbistan, hak ettiklerini alacak”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Elbistan’ın 7 sene önce hayal olarak görülen birçok hizmete kavuştuğunu belirterek, “Elbistan hak ettiklerini alacak. Bundan emin olabilirsiniz” diye konuştu.

Ünal: “Elbistan, hak ettiklerini alacak”
Ünal: “Elbistan, hak ettiklerini alacak”
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Elbistan’ın 7 sene önce hayal olarak görülen birçok hizmete kavuştuğunu belirterek, “Elbistan hak ettiklerini alacak. Bundan emin olabilirsiniz” diye konuştu.

Ünal, partisinin Elbistan seçim bürosuna gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 6 yılık AK Parti iktidarında dirilişi gerçekleştirdiğinin altını çizdi ve “Türkiye, şimdi 24 Haziran’la beraber inşallah şahlanış ve yükseliş dönemine geçiyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, memleketi Elbistan’a gelişi sırasında Ekinözü yol kavşağında AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik, Gençlik Kolları Başkanı Recep Firik ve oldukça kalabalık partili heyet tarafından karşılandı. Karşılama programının ardından partisinin Elbistan seçim bürosunu ziyaret eden Ünal’a, milletvekili adayları ve AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’nin yanı sıra ilçe başkanları eşlik etti. Ünal, seçim bürosu önündeki çok sayıda partiliye ve vatandaşa hitaben yaptığı konuşmada, ilk olarak Elbistan’a kazandırılan hizmetlere değindi.

Ünal, bu konuda şunları söyledi:

“Öncelikli olarak bu güzel karşılamanız için teşekkür ediyorum. 2011 yılında biz hayallerimizi sizlerle paylaştık. Şimdi aradan 7 yıl geçtikten sonra geriye dönüp baktığımızda bütün hayallerimizi gerçekleştiren Allah’a hamdolsun. 7 yılda bölge hastanemizi hayal ettik gerçek oldu. Doğalgazı hayal ettik gerçekleştirdik. Gençlik Merkezimizi hayal ettik gerçekleştirdik. Hükümet konağımızı hayal ettik gerçekleştirdik. 26 tane okul gerçekleştirdik. Şuan Türkiye’nin en büyük imam hatiplerinden bir tanesi, ikinci en büyük imam hatibi, Elbistan’ımızda yakında hizmete giriyor. Aynı şekilde bizim bu süreçte Elbistan’la ilgili planladığımız birçok kentsel dönüşüm, çevresel dönüşüm projelerimiz var. Onlarda inşallah hayata geçecek. 3 bin 500 kişilik kapalı spor salonu hayalimiz gerçekleşti. Şuanda Göksun-Elbistan bölünmüş yol hamdolsun gerçekleşiyor. Bunlar bizim görevimiz. Bunları yapacağız. Ama bunlardan daha önemli bir görevimiz ve sorumluluğumuz var. Birliğimizi ve beraberliğimizi korumak. Liderimizle beraber milletin adamı Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte yola devam demek. 16 yıl boyunca verdiğimiz mücadelede hamdolsun dirilişi gerçekleştirdik. Şimdi 24 Haziran’da beraber inşallah şahlanış ve yükseliş dönemine geçiyor Türkiye.”

Türkiye’nin saldırı altında olduğunu kaydeden Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı ‘benzemezler ittifakı’ kurduğunu hatırlattı. Ünal, bu ittifakın cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini anlayınca Meclis’e odaklandığını ve Erdoğan’ı yalnız bırakmak için milletvekilliği seçimlerine yöneldiklerini vurgulayarak, “Türkiye’nin nasıl bir saldırı altında olduğunu görüyorsunuz. Türkiye’ye dönük, Recep Tayyip Erdoğan’a dönük neden saldırdıklarını siz çok iyi farkındasınız. İçeride Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşanlarının, neden Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuştuğunun da farkındasınız. 16 yıldan beri Türkiye’ye hizmet etmekten, 18 saat çalışmaktan başka hiçbir şey yapmamış olan Recep Tayyip Erdoğan’a saldıranların amacını da biliyorsunuz. AK Parti sevdasının 16 yılda Türkiye’ye neler kattığını, neler kazandırdığını da biliyorsunuz.

Şimdi yeni bir şey çıkarmışlar. Diyorlar ki biz Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiz ama vekil seçiminde vermeyeceğiz. Birileri böyle söylüyor. Şimdi bunlar cumhurbaşkanı seçmek için çatı, kapı, pencere uğraştılar bir cumhurbaşkanı adayı bulamadılar. Cumhurbaşkanı seçimini kaybedeceklerini anlayınca bu sefer benzemezler ittifakını kurup, şimdi Meclise odaklandılar. Amaçları ne? Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilince orda yalnız kalsın. Güçlü bir meclis olmasın. Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen güçlü bir Meclisle beraber Allah’ın izniyle yeni hükümet sistemi yükselişe ve şahlanışa geçecek. Bunun farkında oldukları için maalesef bunu çıkardılar” şeklinde konuştu.

Konuşmasının devamında birlik ve beraberlik vurgusu yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, 7 yıl boyunca sizlerle beraber olduk. Elbistanlı olmaktan, Kahramanmaraşlı olmaktan her zaman gurur duydum. Katıldığım her televizyon programında da bunu söyledim. Dedim ki ben Elbistanlıyım. Karahüyüklüyüm. Bundan onur duyuyorum. Çünkü bize öncelikli olarak gittiğimizde yerde bulunduğumuz şehri onurla, şerefle temsil etme sorumluluğumuz var. Öncelikli olarak görevimiz bu. Bir görevimizde size hizmet getirmek. Elimizden geldiğince sizlere layık olmak ve sizlerin hak ettiği hizmetleri getirmek için bütün gayretimizle çalışmak. Bunlar yeterli mi, yeterli değil. Şimdi ikinci dönemde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile beraber Allah’ın izniyle yeni hayallerimiz var. Onları gerçekleştireceğiz. Nasıl 7 sene önce kurduğumuz hayaller bugün, 7 sene sonra gerçek olduysa şunda emin olun bugün kurduğumuz hayaller de 5 sene sonra, 10 sene sonra gerçek olacak. Hatta diyeceğiz ki ya biz bunları hayal bile etmemiştik. Elbistan bunu hak ediyor. Fazlasıyla hak ediyor. Elbistan hak ettiklerini alacak. Bundan emin olabilirsiniz. Yeter ki biz tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyelim. Yeter ki biz bir olalım, iri olalım, diri olalım hep birlikte Elbistan, Kahramanmaraş, Türkiye olalım. Allah’ın izniyle bize kimsenin gücü yetmez” cümleleri ile konuşmasını tamamladı.

Ünal ve beraberindekiler daha sonra iftar programına geçti.

27 May 2018 - 21:24 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

114

Mehmet - Elbistan hakettiğini almıyor kaybediyor,Şeker fabrikamız vardı gitti.Ayrıca 2014 de belediye başkanı için oy istediniz neden partiden attınız eğer suçluysa tamamen neden görevden almıyorsunuz.50 bin kişi sudan zehirlendi sağlık bakanı teşrif etmedi,yollar zaten ortada,hava kirliliği nefes aldırmıyor doğal gaz 2009 dan beri gelecek hala eve girip yanmadan inanmam belli abonman sayısı dolmadan doğal gaz verilmiyormuş..16 senedir yapılmayan kaç 16 sene sonra yapılacak yeter artık oy moy yok..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
113

Hüseyin Kılıç - "cak-cek" vaadleriyle artık kimseyi oyalayamazsınız.Hava kirliliği had safhada, insanlarımız akciğer hastası.Tarım ve sanayi çökmüş durumda, tarihte görülmemiş şebeke suyu zehirlenmesi büyükşehir(!) sevdasıyla gerçek oldu ! İl olacak sözleri hep boşta kaldı, plansız yapılaşmalar şehri beton kulelerine çevirdi, belediye hizmetleri yok, belediyemiz de sahipsiz kaldı,her taraf suriyeli doldu,düğün ve asker uğurlamaları silah sıkma yarışına döndü, trafik hizmet ve denetimleri çok yetersiz, insanlarımız işsiz ve umutsuz,hastane hizmetleri haftalar sonrasına randevu veriyor, kamu araçları özel işlerde kullanılıyor, okullarda öğretmen eksiği had safhada ücretli-geçici vekil öğretmenlerle idare edilmeye çalışılıyor, sınıflar çok kalabalık,caddeler tıkanmış durumda,insanlar mahzun, tedirgin...Bu zamana kadar bunların hangisine çözüm-çare buldunuz da şimdi vaadleri sıralıyorsunuz ?! İnsaf !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
112

serdar - Şeker fabrikasını sattık,elbistanı belediye başkansız bıraktık,işsizlik aldı başını gitti,dolar 5 lira oldu..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
110

Hacı - Kazım arkadaş dolar ne alaka demiş,herhalde dolarla işi yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
108

Elbistanli - Kırk takla atıyorlar seçim zamanı seçim bittikten sonra da kırk bin takla attiriyorlar memlekete... yediğiniz ekmek gözünüze dursun seçim zamanı hatırladığınız için bu milleti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
107

Vatandaş - 16 yılda neden yapmadınız elbistanı mahvettiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
106

Gültekin Ünlü - İki dönemdir Elbistan kırmızı kart cezalısımıydı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
104

Elbistan - Sadece Pınarbaşı' na bakarak,ōzellikle yüksek teknoloji temizlik aracı; hak ettiğimizi aldığımızı gözümüze sokuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
103

Albıstanlı - Ben 2 yaşında babamın memuriyeti nedeni ile Elbistandan ayrıldım İstanbulda büyüdüm,Elbistan ile alakam yok demiştin sayın vekil ne çabuk unuttun.Bunları egedeki bir şehrin o zamanki AKP il başkanına söylemiştin.Şimdi ne olduda Elbistanlılığını,Köyünü hatırladın.Ne oldu başına darbemi aldın, şok mu geçirdin?.Geçmişi yeniden hatırlamaya başladın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
102

Bumin - Doğalgaz mı hani nerde? Sayın mahir bey 2017 de doğalgazı evinizde kullanacağız demiştiniz? Şuan tek bir ev dahi kullanamıyordu. Metinde tek bi vaad gördünüz mü? Ne bu elbistanın hakettiği yazınsana... Yol yapmayı bırakın yama yapılmıyor elbistan da. Bizi Maraşın kuyruğu yaptınız bunun için mi oy istiyorsunuz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
101

Aydın - "Elbistan Hak ettiğini alacak" da 16 yıldır neden alamadı. Şeker fabrikası başta olmak üzere, Olanı da sattı. Umarım bu sefer vatandaşlar uyanır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
100

mete46 - Sayın vekilim, Türkiye'nin 3. ovası Şeker Fabrikasını hak etmiyormuydu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
99

Yav he he - Şeker fabrikası satılarak aldı sağolun sayın unal

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
98

Yusuf - Partiniz 16 yıldır iktidar, siz de Ak parti de söz sahibisiniz. Elbistan yeni mı aklınıza geldi? Şimdiye kadar neden Elbistan 'a hak ettiklerini vermediniz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
97

Mustafa - Kendinin tuzu kuru altinda araba ustunde takim elbise para desen tum turkiyenin parasi ellerinde madem ki orada konusuyon sen once elbistani marastan kurtar ondan sonra oraya cikip konusneyi var elbistanin her seyini maras yiyor artiklarini da elbistan yolluyor maras buyuk sehiri hak edecek turkiyedeki en son il di dortyuz bin nufusu sahte belgelerle milyon ettiniz buyuk sehir yaptiniz sirf elbista bitsin diye hadi be ordan bide gelmis dogru gibi konusma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
96

Cihan cihan - Su güne kadar haketmedik sanırım ki hakettiklerimizi anlamadığınızı söylemişsiniz sayın ünal. Verdiğimiz oylar başka partiye mi gitti acaba çok bisey istemedik buraya venedik gölü yapın denedik su maras belediye ile elbistan belediye nin aralarındaki sorunu gözdeniz yeterli. Siz ki hükümette önemli görevler aldınız standart bir vekillik.görevlerinde değilsiniz. Bir yol çokmu gördünüz bize bir pınardasınız temizliğini çok mu gördünüz zehirledik gündem bile olması bir büyük gelip de sorumluları cezalandırması bir akp ki olarak daha doğrusu ak ülkücü olarak ben bunu söylersem diğerleri ne diyorlar düşünün. Secim gelince sıkıntınız ne diye gelen çok.oluyor ama secimden sonra dükkanı kapatıyor herkes lütfen söz verip te yapilmayanlarin çetelesini çıkartın yeni vaatlere gerek yok ben böyle düşünüyorum sedat cihan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
95

ERDAL - ELBİSTAN HAKETTİĞİNİ ALDI ZATEN. İŞSİZLİK, PİSLİK, KİRLİLİK, YOLLARIN HALİ, PARK BAHÇE YOK, AMA MARAŞI GÖREN OLDU MU MAHİR BEY MARAŞA HİÇ GİDİYOR MU ACABA?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
94

Yan yatan ardîç - Elbistan hak edeceğini alacakmı hangisini aldı zaten şeker satıldı termik santralinden insanlar hastaneden ćıkmiyor daha alacağı varsa Elbistan'ın oda kalsın bir zahmet #tamam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
93

Ahmet - Elbistan in bu kötü yollarinimi hak ediyor elbistanli. Allah aşkına sn vekili hangi yoldan getirdiler elbistana. Sn.vekil sormadi mı bu nasıl yol diye yetkililere. Bıktık usandik şu yolları yaptırın yoksa oy moy yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
92

gerçek elbistanlı - ilgi yok kalmamış metal yor gun lugu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
91

DOĞAN DOĞANCAN - YILLARDAN BERİ HAK ETTİĞİ VİLAYET OLMAK SONUÇ.....SADECE HÜSRAN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
90

FATİH - ELBİSTAN HAK ETTİĞİNİ ALACAK EWET ALACAK.Bİ HASTANE YAPILDI 8.YILDIR SN VEKİL TÜRKİYENİN NERESİNE YAPILMADI HASTANE DOĞALGAS TÜRKİYEDE EN GEC BİZİM GİBİ YERE GELMEDİ DAHİ.NE YAPILDI ELB ALLAHINI SEVEN BİRİ YAZSSIN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
89

il il il il - elbistanın hakkı il büyüksehir yasasında olmadıktan sonra daha olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
88

Kursat - Yok kardeş marasa da uğradığı yok. Ancak seçimden seçime.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
84

Obalı - İyi güzel de elbistan sokaklarını görüyorsunuz her halde kahve haneler ıssız insanlar ile dolu erkekler parasızlıktan evlenemiyor kahraman maraş 'ta buraları güzel yiyor elinize sağlık elbistan i iyi hallettiniz hele birde gece kondu gibi mahalle aralarında 10 15 kat li binalar çok güzel oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
83

Albistan - A ha yaptık a ha bitti bu ay hazır kesin ay sonu çıkar İMAR PLANI daha bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
82

Ali - Fabrikanin birini marasa kurduramiyomusunuz diyen arkadasa tesrkkurler.termik santrallerimiz var knda bile elin adami gelmis calisiyor arkadasim elbistanli ve elbistan afsin koylusu bile calismiyor sen kalkmis birnfabrika buraya kurulsa diyosun.olanda memleketlimiz calismiyorki birdrno kurulsa kimleri ise girdirir bunlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
81

Ahmet - Marasliya cvp. Bu arada marasli bak biz elb da kaç senedir imar sorununa çözüm bekliyoruz isimizden gücümüz den olduk memleket memleket gidip işlerde çalışıyoruz büyük sehir yüzünden. Halk bu gazetenin yorum köşesinden birnebzede olsa sikayetini dile getiriyor daha ona bile sizin gibi insanların tahammülü yok elinizden gelse hertürlü imkanı elb.elinden alıp boyunun köküne Vura Vura dilediğiniz partiye oy verdirir siniz. Bütün yorumlar aynı kalemde çıkmıyor anlayacağın. Şuan elbistanda ole bir bozuk yol sıkıntısı var sen bunu bilemez sin çünkü sen marasta kaymak gibi yolda gidiyon.sen burda yasamadigin için marasta oturupda burda böyle Eke goddis Eke goddis konuşun .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
80

Ilyas - MARASLI ARKADAS ELBISTAN SAHIPSIZ SEN SIYASET BILMIYORSUN HICBIRSEYDENDE ANLAMIUORSUN . MAHIR BEY I SEVIYORSANIZ SOYLEYIN AK PARTIDEN DEGIL , BAGIMSIZ ADAY OLSUN SIZDE SECIN. SENDE AK PARTILI DEGILSIN. ELBISTANIN TUM GELIRI MARASA GIDIYOR AMA ELBISTANA HIC BIRSEY YOK. ELBISTANI DEGIL KENDI MENFAATINI DUSUNEN INSANI ISTEMEYIZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
78

mehmet - Sayın vekilim şu Elbistan ın pınarbaşı ve Kaynarca su kaynaklarını azaltan ve kirleten faktörleri (KASKİ nin su deposu için işgal ettiği kaynacadaki 5 dönüm depo dolgu alanını) kaldırılması ve buranın korunmasını Şardağına kurulan mekan bağları yukarı kısmındaki mermer ocağı ile Şeker Fabrikasının doğusundaki su depolarının arka kısmında yeni alınan kalker ocağı izinleri iptal ettirin. bunlar dağların doğal yapısını ve sülietini bozmaktadır.Birazda doğal yapılara önem verelim. kolay gelsin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
77

Cuma sönmez - Yeter arkadaş valla artık midemiz bulanıyor sizleri televizyonda görmekten yalan vaatler dinlemekten yani sırf konuşmuş olmak için konuşmuş bir gram elbistan sevgisi ne yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
76

Kemal Bahtiyar - Yigit muhtaç oldu kuru sogana. Elbistan mahkum oldu kirli havaya bunlar gazel okumaya devam ediyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
75

Ahmet - Marasliya cevap,marasli marasli elbistan bundan önce il olmaya layık kocaman bir ilceydi marasa her gün bir fabrika kuruluyor her yerde iş imkanı var bizim elbiatanda da fabrikalar satılıyor işsizlik diz boyu satılan fabrikalarada badem biyiklilar giriyor.elbistan in daha birde dünya bir parası marasa akıyor kombur gibisiniz elbistan in sırtında.bir ceyhanimiz vardı ona bile kanalizasyon karıştırdı büyük şehir şimdi gelmiş burda elbistan a elbistanliya dil uzatıyorsun.. elbistan in insanı okumuş kültürlü ufku gören insan senin gibi gözü kapalı oy vermez sen şimdi dogruu marasa ufak ufak yol al bakalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
74

Vatandas - Gecen geldiğinde havalimanı yaptıracağız dememiş miydi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
73

Muhammet - Neyi alacak mesela? Şeker fabrikasının satışı iptal mi edilecek, yeni iş alanlarimi yapılacak yılan hikayesine dönen temiz su,Göksun yolu, Malatya yolu mu yapılacak? Sokaktaki gençlere iş mi bulunacak vergiler azaltilip halkin gelir seviyesimi yukseltilecek Elbistanda olmayan ne olacak mesela hızlı tren Maraşami gelecek torpilmi azalacak, herseyden ama herşeyden önemlisi adaletmi gelecek olmayan yıllardır olmayan ne gelecek değerli genel başkan yardımcısı mesela il mi olacak Elbistan sayın Ünal entellektüel durusunuz uslubunuz bilgi ve donaniminiz sizi tv de her gördüğünüzde göğsümuz kabariyor ama elbistan da çok kullanılan bir atasözü var ki bildiginize eminim : azrail oğlan dagitiyormus. ......................... gerisini biliyorsunuz satacak savacak bişey kalmadı ülkede refinerilerden fabrikalara hatta lojmanlara kadar dolayısıyla inşAllah seçimden sonra ansiz vergiler salip korkunç zamlarla var olanları da keybetmemize sebeb olmazsınız.SAYGILARIMLA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
72

MARASLI ya - Ula marasli pis siyaset bir elbistanda oluncami gözüne batti? Sana ne arkadas millet oylara oynayan adami sevmez sana ne.elbistan köy olurmusta kasabaymista sana ne arkadas. Vatandasim vergisini ödüyor karsiligida hizmet olarak dönüyor , mahir bey hediye mi ediyor cebinden?

Oruc basina vurmus heral sen fazla karisma elbistana, iftardan sonra git bir dondurma ye keyfine bak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
70

Yusuf - Elbistan 'a layik gördüğünüz, kömür dumanı, kanser . Hayvancılık teşviği verirsiniz falanca ağaya , köylüden oy alır 5 sene derdini sormazsiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
69

Emre - Bu zamana kadar elinizden alan mi oldu belediye başkanı ile ters düştünüz hiç bir yatırım alamadi elbistan Maraşa afsine yapılanları gormuyormuyuz Allahtan korkmuyormusunuz.Dini islami kullanıp insanları somurdugunuz yetmiyor mu bu memleket size hakkını helal etmiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
68

Esnaf - Sayın Mahir ünal

Elbistan boş vaatlere doydu artık bir seçim arefesinde kürsüye çıkıp onu yaptık bunu yaptık gaz detirdik tuz götürdük demeyle olmuyor bu işler

Umarım burdan hakkınız olanı alacaksınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
67

Mali - Tanıdığım bütün AKP yanlısı kişiler her biri bir yerlerde ise girmişler zamanın CHP ruhundan hiç bir farkınuz kalmamış verdiğim oylarim haram olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
65

bayram - elbistanın bir kez daha kaybetme lüksü yok.belediye yeterli hizmet yapmıyor.halkın ikdidara verdiği hizmetin karşılığında,ikdidar elbistana yeterli hizmeti vermiyor.belediye verilen başkanlık vaadlerinde sınıfada kaldı herkes aklını başına alsın siyasallaşmadan düşünüp karar versin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
64

Fetö agziyla konusan diyene - Evet haklisin.Birisi akp yi elestiriyorsa %25 hdp li, %25 fetöcü,%25 solcu, %25 bizim gibi gercekten daha iyi olmasi icin elestiren olabilir. Ama sen agzini acana direk sen fetöcüsün, dinsiz chplisin veya kürtcüsün diyorsan %100 yallakasin. Bakalim senin gecmisine kesin sende vardir biseyler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
63

Hacı - İkisinide vermiyoruz avcunuzu yalayın.... artık arındıracak bir şeyiniz kalmadı...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
62

Beşiktaş - Evet evt elhistan hak ettigini aloyor zaten ceyhan nehrine sogutlu çayina kurbagalara guzel tatil alani yaptiniz turist kurbagalar yurt dışından yakından gelir güzel ekonomiye fayda sağlar esnaflar para kazanır!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
61

Palabiyik - Hadi oradan pis Maraşlı güzelim Elbistan olmasa sizi kim tanır bizim paralarımizla geciniyorsunuz mahir Ünal omuza reisimizin kurban olun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
60

Mehmet demir - Övündüğü şeye bakin Türkiye nin en buyük 2. İmam Hatip okulu açılmış. Vay be !

Artık orda 10 bin kişi istihdam edilir !

Fabrikaları satın veya kapatin,imam hatip liseleri açın !

Çok güzel bravo !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
59

Ilyas - Elbistana hak etmedi herseyi verdiniz, elbistanda size hak ettiniz herseyi verecek. EVET CUMHUR BASKANLIGI OYUM AKP YE AMA MILLETVEKILI OYUM MHP YE! NEDENI SAYIN CUMHUR BASKANIMIZIN SIZIN GIBI MILLETVEKILLERININ BIR ISE YARAMADIGINI GORMESINI SAGLAMAK ICIN! YANLIZ DEGIL SAYIN CUMHUR BASKANIMIZ HALK OLARAK OYUMUZU ONA VERDIGIMIZ SURECE YALNIZDA KALMIYCAK. AMA SIZIN GIBI PARTIYE ZARAR VEREN MILLET VEKILLERINI BIRDAKI DONEMDE SECMEZ VEYA LISTEYE KOYDURTMAZ. ELBISTAN ISSIZ, MADEM ELBISTANLI OLARAK GORUYORDUN KENDINI SAYIN MAHIR BEY, MARASTA OLAN IKI UC FABRIKADANDA ELBISTANA KURDURTAYDIN GUCUNMU YETMEDI ONEMSEMEDINMI

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
57

bayram - ikdidar seçim vaadlerini açıklarken sayın millet vekilleri vaadlerini veya elbistan için projelerini neden açıklamıyor.artık millet vekilleride elbistan için projelerini açıklasın da kimse kimseyi kandırmasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
56

Mehmet - Elbistan ilçe teşkilatı tümüyle değişme sen bu kayırmacılık bu torpil işleri bitmeden size oy yok oylar reise

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
54

Arifolananlar - 16 senedir almamış şimdi mi alacakmış elbistan hakettiğini?? Akşam akşam güldürdün mahir ünal...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
53

Mehmet GÜRÇAY - Sn.Ünal 16 yıl, 192 ay ,5840 gün de yapmadığınız ve Elbistan nın hak ettiklerini vermediğinizi 25 Haziran da mı vereceksiniz ? 16 yıldır neredeydiniz ? Ama inanıyorum Cahil insanlar bu söylevlerinize de inanacaklar zira sizin başarınız bu. İyi hatiplik. Kaybeden Hep Elbistan ve Türk Halkı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
52

serkan - ayip yillardir din imanla goturdunuz simdide meydani bos biraktiniz 16 seneden sonrami hakkettini alacak hadi yaylan size oy yok insAllah Allah sizi birbirinize dusururde bitersiniz herseyi sattiniz yaptiniz bisi yok issizlik basini aldi gidiyor millet sizin yuzunuzden ulkeyi terk etti ediyor turkiye yi cehenneme cevirdiniz ayip be kardesim yazik halka yazik din imanla kandirirdiniz caldiniz din imanla goz boyadiniz din imanla cocuklara tecavuz ettiniz saymakla bitmez halk gozu kor deil artik halk verdiniz makarnayi verdiniz komuru istemior is istiyor as istiyor insanlari kandirmayin omurluk el uzattin hersene bir haftalik gonlunu almayin saygilar sevgiler umarim kulak verirsiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
51

Muhammet - Yorumlarda biraz seviye olsa? Overkende yererkende üsluba dikkat edilse nasıl olur arkadaşlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
50

Bulut - Durmak yok secim öncesi vaadlerde seçimden sonra da memlekete dönüp bakmamaya dewam

Yalandan kim ölmüş vurun yalanın dibine yakışır millet alıştı bari elbistan a havalimanı yapacaz diyin de değişiklik olsun bu sefer

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
49

ahmet - Elbistan'ı yaşanmaz hale getirdiniz. Kendi insanımız işsizlikten kıvranırken her tarafı Suriye'li doldurdu. Hava kirliliğinde Türkiye'de ilk üçteyiz herhalde başkada derecemiz yok. Şimdi oy istemek için geriye dönüp bir bakmak gerek tabi...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
48

Ahmet - Memleket te çektiğimiz sıkıntıyı dile getirince, akp nin bence şu yanlısı vardiye eleştiri yapınca,ya fetocu ya chp li yada iyi partili oluyorsun.boyle iftira atmakla ben akp liyim demekle milliyetçi olunmuyor geçin bunları asıl milliyetçilik Memleketim de şu yanlış şu sıkıntı var diye bilmek asıl yiğit lik birilerinin yanlışına yanlış demek vesselâm.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
46

Kazım - İyi insanlar o güzel atlara binip gittiler. Bizler demirin tuncuna kaldık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
45

ALPER - NE KADAR YALAKA VARSA AK PARTİ ETRAFINDA YUVALANMIŞ DURUMDA . ÇIKAR İÇİN TORPİL İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞIYORLAR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
44

Nötr - Yiğidi öldür hakkını yeme demişler, herkes çıkarları doğrultusunda konuşuyor, bizim derdimiz bu topraklar toprağımız olmadıktan sonra zengin olsanız ne paşa olsanız ne

Öncelikli davamız VATAN ona göre düşünüp ona göre konuşalım

Ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
42

Aziz - Kimsenin oy moy verdigi yok bunlara heri.secim günü trafoya kedi medi girer kazanirlar gene.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
41

muharrem kaya - akpartı kımlerı zengın edıp kımleri ıtıbar sahıbı etmedıki bır kruşluk adamlar bın kuruşluk oldu bın kruşluklarda bır kruş oldu .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
40

Bulut - Elbistan bölgenin proje sahası olarak görünüyor ve benim elbistanlım dibinde 2 termik varken ve halen 4 adet de yapılacak gidip asgari ücretle başka şehirde çalışmak zorunda kalıyorsa benim şehrindeki işe de siirtli dosyası özel kişiler yok şu partiye yakınsın diyen kişiler giriyorsa zaten bu ülkede bölücülük yapılmış demektir k3ndi ülkenizde mülteci hayatına döndük daha ne olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
39

Kemal - Ayni soruyu soracam 16 yildir neden yapmadiniz..şimdi milleti aptal yerine koyuyorsunuz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
38

Albustanĺı - Teknoloji fakültesi ne oldu. Hani hayırlı olsun demistiniz elbistana. Su zehirlenmesi ne oldu hani sorumlular cezasını alacak demiştiniz. İmam hatip orto okulu her mahallede olacak demistiniz ne oldu. Belediye başkanı aslan gibi çalışıyor demiştiniz ne oldu. Bana proje getirin kişisel iş getirmeyin demiştiniz hani nerde projeler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
37

Elbistan lı - Elbistan ı yaşanılabilir elbistan yapan şehir yapan başata ak parti ve synnmahir ÜNAL beyfendi dir dediginiz gibi hayaldi gercek oldu ve birçok hayal de 24 haziran şahlanış ve yükseliş devrinde ELBİSTAN DÜNYA LİDERİ İLE SYN RECEP TAYYİP ERDOĞAN REİS ve SİZ SYN MAHİR ÜNAL İLE DURMAK YOK YOLA DEVAM BU DAVANIN YOLU BITMEZ...VE MHP LİDERİ SYN DEVLET BAHÇELİ ye de sonsuz teşekkürlerimi arz ederim DEVLET BAHÇELİ BU DEVLETİN TEMEL TAŞIDIR ALLAH RAZI OLSUN...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
36

Serkan - Anlaşılan ElbistanınSesi gazetesi ak partiyi desteklemiyor benim yorumum neden yayınlanmadı bi sorun mu var butun muhalefet olanların yorumu var SEN TARAFSIZ DEGİL TARAFLISIN ELBISTANINSESİ GAZETESİ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
35

Komedi - Şu sağlık diye yazan yorumcu :) Allah'ta seni güldürsün. Kalorifer kazanlarina kadar yazmışsın. Şimdi ben de yazayım. Çatıyı yeniledim, mantolama yaptırdım. Parkesi eskiyen salonun parkelerini değiştirdim vesaire.. arkadaş bunlar aslı görevler, üretim adına ne yapılmış yap bakalım listeni.. satış , satış , satış. Ama dersen ki Elbistan'in çukur yollarına patates ekip milli geliri arttıracaklar işte o zaman oylar size :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
34

Kel Alaka - Nereden çıkardınız beraber Kahramanmaraş olmak istediğimizi. Adamların hiçbir şeyi bize uymaz. Bizi sevmezler. Büyükşehir olduktan sonra bir merkeze bakın birde elbistan'a. adamlar resmen bu bölge insanının kaynakları ile şehirlerini ihya ediyor. Asıl bizim il olup bunlardan kurtulmamız lazım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
32

BURTULU - Herkes bir süleyman soylu ve bir Bekir Bozdağ olamaz..Onlar birer Kahraman.Tarih onları kahraman olarak yazacak..REİSE Canım Feda...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
31

Maraşlı - Tüm yorumlar aynı kalemden çıkmış gibi:) Ben maraş merkezde oturmama rağmen,Elbistana gıbta ile bakıyoruz.Keşke Mahir Ünal k.maraş merkez'den aday olsa diye aramızda sürekli konuşuyoruz.Meyva veren ağacı taşlama zihniyetinden ne zaman vazgeçeceksiniz? elbistanlı olarak pis siyasetten ne zaman kurtulacaksınız? Devir artık akdemik siyaset devri,sizin yerel siyaset anlayışınız artık yok.4-5 sarı bıyıklı bir araya gelmiş elbistanda siyaseti kendilerinin şekillendirdiğini sanıyorlar,Mahir Ünal olmasaydı o büyük ilçeniz şimdi bir kasaba hatta köydü.sevgiler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
30

Kazım - Mahir ünal İstanbul aday adayıydı bunu unutmayalım. Özhaseki her hafta sonu Kayserideydi. Bakan ve genel başkan yardımcısıydı. Biz ise mahir Ünal'ı görmek için angaraya gidiyoz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
29

Ahmet - Maraşlı yorumunu çok beğendim bir Elbistan' li olarak.Vizyon olmayınca yorumlarda çok berbat oluyor.Yok sattınız yok maraş yiyor yok bizim buraya fabrika açılmıyor falan filan.Elbistan'in o kadar zengini taşın altına elini koymayıp riske girmeyip fabrika açmıyorsa suç kimin Maraş'in mi Mahir Bey'in mi?Maraş'ta açılan fabrikaların hepsi özel teşebbüslerin adamlar memleketi için çalışıyor bizim gibi herşeyi devletten bekleyerek boş boş oturmuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
28

millet - akp ile ilgili ne varsa yorum yapanlar bakınca fetö ağzı seziliyor.hadi iyi parti haberi de var orda olumlu bir yorum yapında kim olduğunuzu anlayalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
27

Hacı - Sanane sana hesapmı verecek halk istediğini yazar ve doğrular yazılıypor fetöcüde sizler ve babalarınız bizim alnımız ak ama ak partinin akından değil..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
26

hüseyin - Allahın selamı bereketi tüm inanan ve iman edenlerin üzerine olsun derdiniz hakkı müdafa ise amenna yok şahsi menfaatleriniz ise ateşiniz katmerli olsun biz ancak dua ile güç yetirenleriz münacatımız rabbimizedir bize imanlı ömer misali yöneticiler nasip eylesin rabbimiz inşAllah görünenler barizdir hak gelecek batıl yıkılacak Allahın bu konuda vadi elbette vuku bulacaktır allHın hükümleriyle hükmetmeye çalışanlar inşAllah kurtuluşa ereceklerdir saygılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
25

Bütün okullar hastaneler... galorifer gazanlari bakimi... - Kardes cahil oldugun icin zannediyorsun ki bunlari ünal bize yapti hediye etti babasinin malini satti elbistana bunlari yapti..sen bu ülkede bir koyun veya oy degil bir vatandassin, vergi veriyorsun o vergiler cok para ediyor 70milyondan toplaninca...

Sonra memleketimize okul hastane ihtiyacimiz oluyor o paradan ödeyip yaptiriyoruz. Ama sen cahil oldugun icin zannediyorsunki ünal yapti.hayir ünal sadece ülkeyi yönetme ihalesini aldi ve yapmak zorunda oldugu isi yapiyor. Eee öbürleri yapmadi chp mhp gelseydi bunlarin hicbiri olmayacakti.vebali boynununa . Tamam cahilsin anladikta Allaha ahiret gününede mi inanmiyorsun?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
24

Hüseyin Gülerce - Doğru söylemiş,hak ettğimizi aldık,alacagız.50 bin kişi zehirlendi,fabrikamız satıldı,havamlz kirli,ceyhan kurumak üzere...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
23

mehmet güzel - mahir bey yaptığınız kadarda yapmadığınız var siz bir belediye başkanıyla ters düştünüz 5 yıldır elbistan halkı çekiyor bunu siz seçimden seçime gelip atıp tutup gidiyorsunuz buna hakkınız yok ama bizde memleket olarak sizleri ve bu olanları hakediyoruz ndemkki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
21

vekil - Sayın vekilim, Sadece seçim döneminde Elbistan'ı hatırladığınız için Hakkımı helal etmiyorum size... Elbistan 20-30 yıl geriden geliyor sahipsiz, kimsesiz, Pınarbaşı pislik içinde...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
20

organize - organize ağır aksak gidiyor doğalgazı nerede en önemlisi DEMIRYOLU nerede

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
19

kıraç - Ovada yüzbinlerce dönüm arazi su beklerken siz yatırımı müze,gençlik merkezi ve boş işlere yaptınız.Elbistan-Darende,Cela,Çoğulhan,Nurhak ve Arazi toplulaştırma yol(suzluk)ları senesi dolmadan bozuldu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
18

Vatandaş V - Sayın yüce bakkanım gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş elbistanda sit alanı koymayı unuttuğu yerleri tamamlamaya gelmiş çok güzel oy vereceğiz yaşasın zalimler için seçim...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
17

Teşekkürler Mahir bey - Allah razı olsun gerçekten de bu zamana dek Elbistan'a bu kadar çok yatırım geldiği görülmemiştir İnşAllah en kısa süre de de il olup şu Maraş yobazların dan da kurtarır bizi sayın başkan Durmak yok yola DEVAM...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
16

Asena - Elbistan'ın yeni yüzlere ihtiyacı var cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan yeni vekilimiz de ZUHAL KARAKOÇ olsun eski yüzlerden biktik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
15

Ahmet - Mahir Bey Allah yar ve yardımcınız olsun.At denize balık bilmezse halik bilir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
14

Ismi lazim degil - Bugune kadar yapılan butun hizmetleri görmezden gelip sagda solda duyduğu asparagas sozler ve haberlere itibar edip burda kendi vekiline ve milletin sectigi akpartiye ver yansin eden vatandaslar is isten gecince mi gercekleri görecek cok merak ediyorum saygilar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
13

. - ** SAĞLIK **

300 YATAKLI ELBİSTAN DEVLET HASTANESİ

TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ

ELBİSTAN DİŞ HASTANESİ

TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ VE AÇSAP MERKEZ BİNASI

VEREM SAVAŞ DİSPANSERİ

ELBİSTAN 1 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

ELBİSTAN 2 NOLU AİLE SAĞLIĞI VE KETEM BİRİMİ

ELBİSTAN OTOGAR(16 NOLU) AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

ELBİSTAN ÇİÇEK SAĞLIK EVİ

ELBİSTAN KARAHÖYÜK SAĞLIK EVİ

** TADİLAT ONARIM **

1 NOLU ASM DIŞ CEPHE KAPLAMA VE KALORİFER KAZANI

2 NOLU ASM KALORİFER KAZANI

KARAELBİSTAN ASM KALORİFER KAZANI

** EĞİTİM **

Papatyam Anaokulu

Akbayır Şehit Yusuf Kaya İlk-Orta Okulu

İstiklal İlkokulu

Karahüyük İlk-Orta Okulu

Abdurrahim Karakoç Ortaokulu

İMAM HATİP LİSESİ (BAHÇELİEVLER MAHALLESİ)

ELBİSTAN İMAM HATİP ORTAOKULU

TEPEBAŞI SELÇUKLU İLKOKULU / ORTAOKULU

TAŞBURUN İLKOKULU / ORTAOKULU

Esentepe Mah. Ortaokulu

Elbistan Çok Programlı Lisesi

Alembey İlkokulu / Ortaokulu

Afşin Elbistan Linyitleri İlkokulu

İsmet Paşa İlkokulu

Topraktepe İlkokulu/Ortaokulu

İmam Hatip Lisesi(Taşburun Mah.)

BAHÇELİEVLER ANADOLU ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ

** SPOR **

Çatı Yapımı, Skorboard

Kalorifer Tadilatı Salonun Dış Cephe Işıklandırılması

Gençlik Merkezi Kiralanması

Muaytahai, Wuşhu Salonu Oluşturulması

Sentetik Futbol Sahası ve Soyunma Odalarının Yapımı

Gençlik Merkezi Yapımı

Çim Sahanın Zemininin Rulo Çim Yapılması

Gençlik Merkezi Açık Spor Tesisleri, Sentetik Zeminli Futbol Sahası Tribünü, Çim saha Sentetik Koşu Parkuru

** GENEL TAMAMLANAN VE DEVAM EDEN **

SOSYAL GÜVENLİK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI

Tapu Kadastro Hizmet Binası

Elbistan Hükümet Konağı

Elbistan Adliye Sarayı

Afşin-Elbistan Doğalgaz Hattı

Elbistan Organize Sanayi

Elbistan Kent Müzesi

Elbistan Kapalı Spor Salonu

ELBİSTAN GÖKSUN KARAYOLU

TAŞBURUN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

KIZILCAOBA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
12

Hacı - Bu binaların hepsi Elbistanda vardı zaten,İnşattan başka birşey varmı yapılan? Bu inşattan ne mütehatiler zengin oldu haberin varmı.Fabrika yapıldımı bir tane fabrika adı yaz bende oyumu Akp ye veriyim.Karcıoğluda sayısız inşaatlar yaptı Elbistana oyu ona verelim ozmn..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
11

Ali - Mahir ÜNAL gibi bir hemşehriniz var sizin yazdığınız yorumlara bakın! Ayıp be yahu adamın kıymetini bilin ELBİSTAN ı şaha kaldıracak bu kadar güçlü bir siyasetçi çıkmış memleketimizden bize de ona sahip çıkmak yakışır.

Ben Elbistan dışında yaşayan bir ELBİSTANLI olarak her sene gelip gittiğimde değişimi çok rahat görüyorum. Siz denizin içindesiniz denizi görmemeniz bundan olsa gerek!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
09

Adamın öteki - Akparti bu seçimde toplayacak. Gene Mahir Ünal telefonunu paylaşır . Şimdilerde ulaşılmaz olduğuna bakmayın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
08

Kaybetme tokati - Hayali gerçek oldu numarası Elbistan'da yenilecek lafdehil başka şehirler için geçerli olabilir. Biz Maraş'ın mahallesi konumunda bir ilcedegiliz fakat. Alicenap. Kardeşlerimizin bu tercihi üzere hep disimizi sıkıyoruz. her seçim öncesi. Gaz verip durmayı Elbistan in potansiyelini hiçe Saymaktan bu güne kadar gelmiş bütün Gazcı siyasetçilerden bıktık. Artık yeter son şansınız!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
05

Olcay firik - Vaad le olmuyor syn vekilim yeter artik en buyuk ova elbistan cifcilik elbistan da hayvancilik elbistan da nufus elbistan da adam gibi adam elbistan da bakiyoruz hep vaad adamlara yeter artik elin bebe leri bakan vali bizim adamlara bakiyorum cadde basin da cay ocagin dan cikmiyor elin bebesi geliyor suna bak. Yazik yagiz gencligimize is kariyer istiyoruz Allah kuluna muhtac olmadan yasamak istiyoruz

Girtlaga dayandi bu gururumuz ofkemiz sabir tasimizi kirar bunun vebalini kimse odeyemez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
04

Bluee - Elbistan AK Parti veya başka bir hükümet lutfetigi için değil kendi insaninin çalışması azmi gayeti gereği zaten herseyin en güzelini hak ediyor böyle bereketli topraklar böyle çalışan insanlar ama huzura refaha teknolojiye gelince aga babalar lutfediyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
03

Bilal yuzbasi - Bu seçimdede başarılı olacağız inşAllah erişimizi şaha kaldıracaz insAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
02

mahmutr - Izgın köyü hak ettiği hizmeti aldı sagolun vekilim. örnek köy seçildi. insanlarıda örnek koyun cinsinden seçildi.secimi galip bitirdi teşekkürler.hele eski cela garajı bal dök yala sayılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24
01

Devletimiz kazansın. - Öğrenmişsiniz yolu yapın bakalım getirsi olmayan istihdamı olmayan betonları yapın bakalım.bir fabrika açın bişeyler yapın millet çalışşsın devletimiz kazansın bırakın yapmayı olan şeker fabrikamızı bile sattınız 2023 de gelecek elbet eğer bu dönemde elbistana bir yatırım olmazsa bu millet uyanır haberiniz olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 21:24