Ünal: Allah bu milletin önünü her daim açık etsin

AK Parti’nin kuruluşunun 16. yılı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Allah bu milletin önünü her daim açık etsin ve Rabbim AK Parti'ye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmeyi nasip etsin" dedi.

Ünal: Allah bu milletin önünü her daim açık etsin
Ünal: Allah bu milletin önünü her daim açık etsin
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti, 16. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri Ankara Sincan’daki Harikalar Diyarı’nda yapıldı. 6 bin davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen tören, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Törende açılış konuşması gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, tören hazırlıklarını gerçekleştirirken, bir parçası oldukları AK Parti hikâyesinin 14 Ağustos 2001'den başlayarak, 16 yılı özetlemek istediklerini dile getirdi.

2001-2017 arasında bir zaman tüneliyle özet yapmak istediklerini dile getiren Ünal, "AK Parti bir fikir, duygu ve bir inançtır. AK Parti 2001’de başlayan değil, tarihin içinden akıp gelen bir nehir gibi, şahitlik ettiğimiz ve yarın nesillere akıp gidecek bir fikir ve değer birliğidir. Temelini samimiyetin, dürüstlüğün oluşturduğu ve özellikle sizin (Cumhurbaşkanı) AK Parti'ye dönmenizle birlikte tekrar altını çizdiğiniz, ilkelerin, duygunun ve inancın partisidir ve bir millet aşkının hikâyesidir. Her birimiz bu hikâyenin bir parçası olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanım her birimiz sizin yol arkadaşınız olmaktan büyük bir onur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

16. yılda Genel Başkanlık görevini Cumhurbaşkanı'nın almasıyla birlikte, yeniden büyük bir heyecan duyup, motivasyon kazandıklarını da ifade eden Ünal, "Allah bu milletin önünü her daim açık etsin ve Rabbim AK Parti'ye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmeyi nasip etsin" diye sözlerine son vererek, tüm davetlileri selamladı. (İHA)

15 Ağu 2017 - 13:55 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Nejla Ünal.ğök - Rabbim yüzünüzü ak yolunuzu aydınlık eylesin.bu zor dönemde tAllahi.yar ve yardımcınız olsun .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 13:55