Sağlam: Türkiye 11 yılda büyük mesafe aldı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, “Türkiye son 11 yılda milli gelirini üçe katladı.” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, “Türkiye son 11 yılda milli gelirini üçe katladı, hazine 11 yıl öncesine göre 5-6 misli daha fazla dövizle dolu, zaten memlekette çok büyük projelere nasıl imza atıldığını görürseniz, Türkiye’nin 11 yılda ne kadar mesafe aldığını çok açık bir biçimde tespit etmeniz mümkün” dedi.

Mehmet Sağlam Elbistan’a gelişinde, Karaelbistan Beldesi girişinde; AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Durmuş Küçük ve partililer tarafından karşılandı.

Daha sonra Elbistan Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlam ve beraberindeki heyet, Başhekim Dr. M. Fatih Kılaç’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hastanede görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarının günlerini kutlayan Sağlam, aynı zamanda servislerde yatarak tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

30 Martta yapılacak olan seçimin sonuçlarının genel seçim gibi partilerin ülke genelindeki oy oranları hakkında bilgi vereceğini vurgulayan Sağlam, burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “30 Martta yapılacak olan seçimle ilgili, en büyük ilçemiz Elbistan’ı ziyarete geldik. İnşallah önümüzdeki günlerde çok açık bir şekilde ortaya çıkacak ki; vatandaşlarımız yine Türkiye’de AK Parti’nin sağlamış olduğu güven ve istikrarı devam ettirme arzusunda gözüküyor. Gerçektende Türkiye son 11 yılda milli gelirini üçe katladı, hazine 11 yıl öncesine göre 5-6 misli daha fazla dövizle dolu, zaten memlekette çok büyük projelere nasıl imza atıldığını görürseniz, Türkiye’nin 11 yılda ne kadar mesafe aldığını çok açık bir biçimde tespit etmeniz mümkün. Demiryollarımız yeniden yapılanmaya başladı, hızlı tren meselesi ortaya çıktı inşallah Kahramanmaraş’tan da geçecek. Duble yollar 18 bin kilometreye ulaştı. Eğitimde ve sağlıkta büyük gelişmeler oldu. Çok büyük şehir hastanelerinin yapımına başlandı. Yani bütün hayat tarzımızın standartları çok değişti. Elbette ki Avrupa’nın 6. büyük ekonomisi haline gelmiş bir ülkede, bunun sonuçları da hizmetler halinde vatandaşlara yansıyacaktır. Özellikle bu seçim 30 büyükşehirde büyük önem kazanıyor. Çünkü Türkiye’nin yüzde 75’i bu şehirlerde yaşıyor. Yani bir genel seçim gibi ortaya çıkacak. Dolayısıyla bu 30 büyükşehirde ortaya çıkacak olan oy oranı, genelde Türkiye’nin oy oranını gösterecek. Bu bakımdan kritik bir seçim. Ama bütün Türkiye’de aldığımız havadis, Kahramanmaraş’ta gördüğümüz o ki; vatandaşımız bu gelişen istikrara ilgisiz değil. Başarılı bir seçim çıkaracağımızı zannediyorum. Parti teşkilatlarımız bunun bilincindeler. Elbistan’da da gerçekten değerli Belediye Başkanımız Durmuş Küçük ilçenin çehresini değiştirdi. Bunu görmeniz, hissetmeniz mümkün, bunun da sonucunu alacağımıza inanıyorum. Arkadaşımızın bu sürede başarıdan başka hiçbir sıkıntısı, skandalı, hatası olmadı. Bunu herkes biliyor. Elbistanlılar bu defa da burada sağlanmış çalışmaları, hizmetleri çok iyi değerlendireceklerdir. Dolayısıyla Türkiye’nin kazandığı bu siyasi ve ekonomik istikrar Kahramanmaraş’ımızda da sürer. İlk defa büyükşehir olarak hizmetin adaylarını seçmek suretiyle, büyükşehir olmanın nimetlerinden istifade etme bakımından burada mahalli seçilen arkadaşlarımız, Kahramanmaraş’ta büyükşehir belediye başkanı, bizlerde Ankara’da Kahramanmaraş ve ilçelerinin gelişmesi için elimizden geleni yaparız.”

Sağlam ve beraberindeki heyet daha sonra şehir merkezinde bulunan Kadın Doğum ve çocuk Hastanesi, Diş Hastanesi, sağlık birimleri ve özel hastaneleri ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının günlerini kutlayıp, hasta ve hasta yakınlarına ise geçmiş olsun dileğinde bulundular.

14 Mar 2014 - 21:11 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439