Saadet Partisi, STK ziyaretlerini sürdürüyor

Saadet Partisi Elbistan İlçe Başkanı Sami Polat ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Demircilik Şubesi ile Tamirciler ve Demirciler Odası Başkanı Ramazan Kaya’yı ziyaret etti.

Saadet Partisi, STK ziyaretlerini sürdürüyor
Saadet Partisi, STK ziyaretlerini sürdürüyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi Elbistan İlçe Başkanı Sami Polat, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte başlattığı sivil toplum kuruluşu ve oda ziyaretlerini Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Demircilik Şubesi ile Elbistan Tamirciler ve Demirciler Odası’yla sürdürdü. Ziyaretlerle ilgili olarak değerlendirme yapan Başkan Polat, “İlçemizdeki tüm sivil toplum kuruluşları ve derneklerimizin temsilcileri ile bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. İlçemize ait görüş ve önerilerini dinliyoruz. Bu doğrultuda da politikalar oluşturmak için çaba harcıyoruz. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Demircilik Şubesi’ni de bu kapsamda ziyaret ettik. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Elbistan Tamirciler ve Demirciler Odası Başkanı seçilen Ramazan Kaya ve yönetimini de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

16 Mar 2018 - 16:49 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.