Polat: “Yavru vatana kıyamete kadar sahip çıkacağız”

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 43.yıldönümü dolaysısıyla bir açıklama yapan Saadet Partisi Elbistan İlçe Başkanı Sami Polat, “Şehit kanları ile alınan yavru vatanımıza kıyamete kadar sahip çıkacağız” dedi.

Saadet Partisi Elbistan İlçe Başkanı Sami Polat, Kıbrıs Barış Harekatı’nın tarihimizde önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

Başkan Polat, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Rumların adanın tamamını Yunanistan’a iltihak etmek, ada Türklerini yıldırmak ve yok etmek için başlattıkları Rum mezaliminin dayanılmaz bir işkenceye dönüştüğünde, zamanın Başbakanı Bülent Ecevit’in bir takım görüşmeler için İngiltere’ye gitmesi ile Başbakan Yardımcısı olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulunda Kıbrıs’a çıkarma kararı alınmıştır. Genel Kurmay Başkanımız Orgeneral Semih Sancar’ın emir ve komutasındaki şanlı ordumuz önceden belirlenen hedefler 2 günde Rumlardan temizlenerek Kıbrıs Türklerine kazandırılmıştır. Dost bildiğimiz Amerika, İngiltere, Fransa başta olmak üzere tüm haçlı âleminin karşı olmasına rağmen kazanılan bu zafere, Suudi Arabistan, İran, Irak, Libya, Pakistan gibi İslam ülkelerinin maddi ve manevi her türlü destekleri göz ardı edilmez” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi olarak İslam Birliği ve D-8’den yana olduklarını ifade eden Elbistan İlçe Başkanı Sami Polat, açıklamasını, “Aynı zamanda 20 Temmuz 2001 tarihinde kurulan Saadet Partimizin de kuruluşunun 16. yılını idrak ediyoruz. Biz Milli Görüşçüler için maddi ve manevi değeri olan ve şehit kanları ile kazanılmış bu çok önemli vatan toprağımızı “Çözümsüzlük çözüm değildir, Birleşmiş Milletler Kararları, Annan Planı” gibi emperyalizmin dayattığı kararları milletimiz asla kabul etmeyecektir. Şehit kanları ile alınan yavru vatanımıza milletimiz kıyamete kadar sahip çıkacaktır. Bu vesile ile Avrupa Birliği değil İslam Birliği, NATO değil D-8 diyor ve Kıbrıs zaferimizde emeği geçenlerden ahrete irtihal edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sıhhat diliyor, saygı ve selamlarımızı sunuyoruz” cümleleri ile tamamladı.

22 Tem 2017 - 13:34 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Elbistanlı - 20 temmuz Kıbrıs Barış Harekatının yıldönümünde ülkemizde ne bir anma ne bir tören göremedik malesef ,Kıbrısta şehit olan askerler bu vatanın evladı değilmiydi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 13:34
01

MILLI GÖRÜŞ - SAYIN BAŞKANIM ÇOK DOGRUSUN ŞEHİT KANLARI İLE CEPHEDE KAZANDIGIMIZ KIBRISI MASADA VEREMEYIZ KURTULUS SAVAŞINDA DÜŞMANI DENİZE DÖKTÜK LOZAN ANLAŞMASINDA EGE DENIZINDEKI ADALARI MASADA YUNANLILARLA BIRAKTIK. ADINADA LOZAN. ZAFERİ DIYE YUTTURMAYA CALISTK BÖYLESİ ZAFERLER DÜŞMAN BAŞINA. ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 13:34