Öztunç’tan Güngör’e hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında rakibi olan ve seçimi kazanan Hayrettin Güngör’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Öztunç’tan Güngör’e hayırlı olsun ziyareti
Öztunç’tan Güngör’e hayırlı olsun ziyareti
Haber albümü için resme tıklayın

CHP İl Başkanı Esat Şengül ve diğer teşkilat mensuplarıyla beraber AK Parti İl Başkanlığı’na giden Öztunç’u AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Öztunç, Güngör’e başarılar diledi. Güngör ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seçim süreci boyunca birlik ve beraberliği sağlayıcı tutumla çalışmalarını yürüten CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ali Öztunç hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik tavrı için kendilerine şahsım ve Cumhur İttifakı adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

03 Nis 2019 - 15:05 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.