Öztunç, referandum sonuçlarını değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, 16 Nisan’da gerçekleştirilen referandum sonucunu değerlendirdi.

Elbistan’da 29 bin kişinin ‘Hayır’ oyu verdiğini hatırlatan Öztunç, “Her türlü baskıya rağmen, 29 bin Elbistanlı, yürekli bir şekilde cumhuriyetin ve demokrasinin yaşaması için oy kullanmıştır” dedi.

Elbistan’ın il olması gerekliliğini bir kez daha dile getiren Öztunç, EÜAŞ’a Elbistan ve Afşinli dışından gelenlerin alınması durumunda da, dava açacağını söyledi.

Referandum sonuçlarına ilişkin olarak bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, Elbistan’da seçime katılan tüm hemşerilerine teşekkür etti.

‘Hayır’ bloğundaki en büyük oy artışının Elbistan’da gerçekleştiğini belirten Öztunç, şunları söyledi:

“ ‘Hayır’ bloğu olarak 29 bin oy verilmesi bizi mutlu etmiştir. ‘Hayır’ bloğunun Maraş’taki en büyük oy artışı Elbistan’da sağlanmıştır. Tüm Elbistanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. AK Parti’nin kalesi olarak görülen köylerden hayır oyunun çıkması beni mutlu etti. Eski Bakan Sayın Mahir Ünal’ın köyü olan Karahüyük’te de hayır oylarının çıkması AK Parti yöneticilerin bir kez daha düşünmesine sebep olmalıdır. Tüm baskılara rağmen, muhtarlara yönelik tehditler, iş vaatlerine rağmen; milletvekillerinin, bakanın, büyükşehir belediye başkanının, belediye başkanının tüm çabasına ve son hafta Elbistan’ı ablukaya almasına rağmen 29 bin Elbistanlı, yürekli bir şekilde cumhuriyetin ve demokrasinin yaşaması için oy kullanmıştır.”

Referandum sürecinin geride kaldığını ve Elbistan’a hizmet edilmesi gerektiğini vurgulayan CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, Elbistan sevdasını asla bırakmayacağının altını çizerek, “Ama artık, bu süreci bir tarafa bırakıp tekrar Elbistan’ımıza hizmet zamandır. Ben, bugüne kadar Elbistan’ımızla ilgili ne gerekirse yaptım. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğim. Elbistanlının hakkını savunmaya, Elbistan için çalışmaya, memleketimi gerçekten hak ettiği bir yere getirmeye mücadele edeceğim. Elbistan’ın il olması için çalışmaya devam edeceğim. AK Partililere bir kez daha sesleniyorum. Gelin; Elbistan’ı il yapalım. Yine oy alıyorsunuz, milleti kandırmayı bırakın, Elbistan’ı il yapalım. EÜAŞ’a alınacak 300 kişinin Elbistan ve Afşin halkından olması için çaba sarf edin. Bu işin peşini bırakmayacağım. Santrale alınacak işçilerin memleketten olması için ben elimden geleni yapacağım. Dışarıdan insan getirtip işe başlatırlarsa dava açacağım. Elbistan sevdamı asla bırakmayacağım” ifadelerini kullandı.

18 Nis 2017 - 17:23 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Kazım - Direkman desene 50 bin oy kaosa atıldı? Saygı, Saygı, Saygı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 17:23
06

Kazım - Duyanda Karahüyük'te Hayır oyları EVET oylarını geçti sanır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 17:23
05

salih - Karahüyükten % 92 evet çıkmış % 100 çıksa onada çamur atardınız. Siz önce sandığa saygılı olun.Bizler ve karahüyüklüler hür irademizle oy verdik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 17:23
03

Kazım - Sn. Vekilimizin köyü oy dağılımı:

Karahüyük Evet 303, Hayır 39 Halep ordaysa sandık burada.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 17:23
02

Elbistanlu - Sayın öztunc kutluyorum sizleri Elbistan halkı sudan zehirlendiginde bir yetkili görmedik Elbistan halkının her zaman yanında oldunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 17:23
01

Nuh beştepe - Karahöyüklü olarak hayırverdim Ali öztunç millet vekili adayımızı herdedim destekliyom bu mesele ülke meselesi olduğu için hayir verdim iş vadibile verseler kabul etmezdim çünkü iş bulunur vatan bulunmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 17:23

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439