Öztunç, “Erken değil, baskın seçime gidiyoruz”

24 Haziran’da yapılacak erken seçim için Kahramanmaraş’tan milletvekili aday adaylığını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, 24 Haziran’da erken değil, baskın seçim yapılacağını söyledi.

Öztunç, “Erken değil, baskın seçime gidiyoruz”
Öztunç, “Erken değil, baskın seçime gidiyoruz”
Haber albümü için resme tıklayın

24 Haziran’da yapılacak erken seçim için Kahramanmaraş’tan milletvekili aday adaylığını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, 24 Haziran’da erken değil, baskın seçim yapılacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, 24 Haziran 2018’de yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri kapsamında partisinin Elbistan ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe binasında salonu dolduran partililere hitap eden Öztunç, seçime hazır olduklarını belirterek, “Seçimse seçim, sandıksa sandık” dedi.

Programın açılış konuşmasını Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan ilçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan yaptı. Arslan, Öztunç’a hayırlı olsun dileğinde bulunarak, şöyle konuştu:

“İktidarın açıklamış olduğu baskın seçim, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Bu seçimin amacı da, bilindiği gibi belli. Ekonomide, iç ve dış siyasette biten iktidar, buradan kurtulabilmek için bu baskın seçimi maalesef önümüze getirmiş bulunmakta. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçime hazırız. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 24 Haziran 2018 tarihinde bu iktidarı yıkacağız. Bunun için de hepimize görev düşüyor. Hep beraber çalışarak bunu yapacağız.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç ise, 24 Haziran’da yapılacak seçimin erken değil baskın seçim olduğunu savundu. Öztunç, “24 Haziran’da seçime gideceğiz. 65 gün sonra seçim yapılacak. Bu erken seçim değildir. Bu, baskın seçimdir. Ama adı ne olursa olsun biz bu seçim çağrısına hodri meydan diyoruz. Seçimse seçim, sandıksa sandık diyoruz. Bunun yapılacağını az çok görüyor ve özellikle yerelde ona göre çalışmalar yapıyorduk. Ekonominin kötüye gittiğini gördüler. Dolar 4 lirayı geçti. EURO 5 lirayı geçti. Benzin 6 lirayı geçti. Bu ekonomiyi tutamayacaklarını gördüler. Beceriksiz bir ekonomi yönetimleri vardı ve tıkandı artık. Madem ekonomiyi tutamıyoruz daha kötü olmadan, işler daha da bozulmadan hemen seçim yapalım dediler” ifadelerini kullandı.

Öztunç, şunları söyledi:

“Bu seçimlerde 2 D’yi oylayacağız. Birisi demokrasi, diğeri diktatörlük. Ya demokrasiden yana ya da diktatörlükten yana olacağız. Biz, CHP’liler olarak hepimiz demokrasiden yanayız ve demokrasiden vazgeçmeyiz. AKP, 2002’de iktidara geldi. 16 yıldır devleti yönetiyorlar. 16 yaşında bir hükümet var. Bir araba aldığınız zaman 16 yaşına girdiğinde değiştirirsiniz. Şimdi 16 yaşındaki bu hükümeti değiştirmenin vakti gelmiştir. Her ne kadar Sayın Erdoğan, metal yorgunluğu var diyerek bazı belediye ve ilçe başkanlarını değiştirse de bu rektefedir. İnşallah hep birlikte el ele vereceğiz ve bu defa bunlara hoşçakal diyeceğiz. Göndereceğiz; bunu yapmak zorundayız. Bu, köprüden önceki son çıkıştır. Bu çıkışta çıkamazsak, her şey farklı olur. O yüzden bireysel olarak kişisel hesaplarımızı bir tarafa bırakacağız. Geçmişteki sıkıntıları bir kenara atacağız. Gemide hepimiz varız. Gemi batarsa; kaptan da, tayfa da, yolcu da batar. Şimdi beraberlik içerisinde olma zamanıdır.”

Öztunç, milletvekili aday adaylığı ile ilgili olarak, “Elbistan’da 1 Kasım seçimlerinde 10 bin oy aldık. Referandumda daha yüksek oy aldık. 24 Haziran’da daha daha yüksek oy alacağımıza inanıyorum. 24 Haziran seçimlerinde sizleri temsil etmek için aday adaylığımı bir kez daha Elbistan’da hemşerilerimin yanında açıklıyorum. 1. sıra bana layık görülürse emin olun daha daha çok çalışacağız. Daha çok mücadele vereceğiz ve inşallah milletvekillerini göndereceğiz. Genel merkezimiz listede değişikliğe giderse de Elbistan’dan 2 katı daha fazla çalışacağım” cümlelerini kullandı.

19 Nis 2018 - 16:58 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

serdar - Sn öztunç hiç bir şey demenize gerek yok hersey ortada dolarıda,euroyuda,benzinide işsizligi ekonominin batık oldugunu herkes görüyor eğer colunu cocugunu düşünüyorlarsa ona göre oyunu verirler yok biz insanca yaşamak istemiyoruz diyorlarsada koşa koşa versinler oylarını ne diyelim..seçimi kazanırlarsa santrali satarlar,elbistanı da kasaba yaparlar..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:58
09

Yüce - Haydi secim diyordunuz işte size secim buyurun .56 günde secim kararı veren iktidarlar da gördük.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:58
08

Vatandaş - Bahaneler sıralanmaya başlandıysa baştan kaybetmişsiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:58
06

B.kilinc - HDPli vekillerin cezaevine atılmasına onay verip şimdi de yasini tutan sizlere nasıl güvenelim. AKP yı bu kadar güçlü eden sizsiniz.MHP açıktan CHP gizli ortağıdır. Özellikle deniz Baykal.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:58
05

osmanlı - sizin genel baskanınız değilmiydi erken secim isteyen şimdi neden kıvırıyorsun anlamıs değiliz doğrusu bence dik durun millet herseyi görüyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:58
03

Mehmet - Böyle bir ortamda seçime gitmek doğru bir karar değildir. Nitekim hâlâ FETÖ denilen yapılanma ďevletin içerisin de ve halen tam olarak temizlenmedi. Hatırlatmakta fayda var referandum da mühürsüz oylar çoğunluktaydı YSK erken seçime hazırız diye açıklama yapmış ne denli hazır bir muamma. Sayın Cumhurbaşkanı aylar öncesinden miting yapmaya başlamıştı. Parti kurultayları bahanesi ile propagandalarını sürdürmüş bulunmakta. Bundan anlaşılması gereken şey bu seçim kararı aylar öncesinde iktidar partisi tarafından kararlaştırılmıştı. Sayın Bahçeli sadece aracı olarak kullanılmıştır.

Sizlere demem o ki oyuna gelmeyin. Ülkenin halini göz önünde bulundurun. Sadece bir partiye bir insana bağlı odaklı kalmayın. Sizler koyun değilsiniz. Esenlikler dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:58
02

vatandaş - sizene açta kalsak uykusuzda kalsak ekonomide batsa fabrikamızda satılsa oyumuz reise biz halimizden memnunuz sol gelmesınde bu ülkeye

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:58
01

A parti B parti C parti - Allah bu chp'ye ikdidar verirse sizmi durduracaksınız.. Büyük Lokma Ye ama Büyük Konuşma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 16:58