Öztunç, dernek temsilcileri ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, seçim bölgesi olan memleketi Kahramanmaraş’ta dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Öztunç, dernek temsilcileri ile bir araya geldi
Öztunç, dernek temsilcileri ile bir araya geldi
+4
Haber albümü için resme tıklayın

24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanı seçimleri kapsamında saha çalışmalarına ağırlık veren CHP Kahramanmaraş 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ziya Dumlupınar, Emekliler Derneği Başkanı Mehmet Nalbantbaşı, Bakkal ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy ve Kafkas Kültür Derneği Başkanı Hakan Aydemir’i ziyaret etti. Oda ve dernek yöneticileriyle şehrin dinamiklerinin ve mevcut sorunlarının da konuşulduğu nezaket ziyaretleri esnasında CHP heyeti, görüş, fikir ve önerileri not aldı.

Öztunç ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Biz uzun zamandır buradayız. Baskın seçim kararı alınmadan çok önce de buradaydık, seçime bir ay kala da buradayız. Yaklaşık 4 yıldır il ve ilçe örgütlerimizle çok önemli işlere imza attık. Kapı kapı Kahramanmaraş ve ülkemiz için hayallerimizi anlattık. Partimizin ekonomi, eğitim ve sanayi alanlarında geliştirdiği projelerini anlattık. Memleketimi karış karış geziyoruz. Bugün de derneklerimize ziyaretlerde bulunduk, dertlerini dinledik, fikirlerini aldık. 16 bin üyesi bulunan Kahramanmaraş Emekliler Derneği’ne yaptığımız ziyarette ülkemizin çeşitli dönemlerine tanıklık etmiş ve yaşayan hafızalarımız olan emeklilerle dünü, bugünü ve yarını konuştuk. CHP’ye ve Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na teşekkür ettiler, ‘Kılıçdaroğlu, emeklinin derdine ses olmasa bu ikramiyeler de olmayacaktı’ dediler. Ben de kendilerine teşekkür ediyorum ama bakın istenilince para bulunabiliyormuş. Emeklinin dostu, emekliye değer veren ve seven CHP’dir, Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bir emekli kamyon şoförünün oğlu Muharrem İnce’dir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce, yakın zamanda manifestosunu açıkladı biliyorsunuz. Ben de buradan verdiği müjdeyi bir kez daha dile getirmek istiyorum. Emeklilerin ve yaşa takılanların sorunları çözülecek. Emeklilere en az 2 bin 200 TL maaş verilecek” dedi.

24 May 2018 - 15:58 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Mehmet - Her zaman Elbistanla bir vekil gibi ilgilenen Ali Öztunça veryecemde Maraşlılaramı vereyim oyu..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:58
05

burtulu - 15 tane oyumuz var hepside Ali öztunca,akp ye oy yok artık yeter

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:58
04

Mevlüt ÇANAK - İlk defa Canı gönülden seçmek isteyeceğim bir Adayımız oldu.Ali ÖZTUNÇ ve ekibine güveniyorum.İnşaAllah bu sefer Milletvekilliği Nasip olur!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:58
03

Ali - Ali bey Bir kaç ay önce Şerker fabrikası için Eylem miting yaptı .

Eminim bir evlekte ailesinin köylusunun pancarı bile yoktu.

Eyyy Pancar cifcileri ....Ali ÖZTUNÇ oyumuz sana...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:58
02

Ali - Ben her geçen seçimde gördüm her seçimde çıkan seçim zamanı çıkan Iyi olur nede olsa ELBISTAN LI CHP DE BIR TANE DUSER TEBRİKLER VEKILIM YARIM çık mayacak ya buçuk olmayacak ya oylar chp ye oylar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 15:58