Öztunç: “Bizim iktidarımızda sokağa huzur ve refah gelecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, ülkenin ekonomik ve sosyal açıdan zor durumda olduğunu savunarak, “Bizim iktidarımızda sokağa huzur ve refah gelecek” dedi.

Öztunç: “Bizim iktidarımızda sokağa huzur ve refah gelecek”
Öztunç: “Bizim iktidarımızda sokağa huzur ve refah gelecek”
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Öztunç, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri çerçevesinde çalışmalarına Türkoğlu ilçesinde devam etti. İlçeye bağlı Dedeler, Özbek, Pınar Höyük, Bayramgazi, Yeniköy ve Hamuklu mahallelerine ziyarette bulunan Öztunç, Beyoğlu Mahallesi’nde de çarşı-pazarda esnafla bir araya geldi.

Tek tek dükkanlara girerek esnafla sohbet eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, “Esnaflarımızın, ülkeyi perişan hale getiren iktidara olan sitemlerini harf harf hafızamıza kazıdık. CHP’nin iktidarda olduğu dönemde aynı hatalar asla tekrarlanmayacak” ifadelerinde bulundu iktidar dönemlerinde aynı hataların tekrarlanmayacağını ifade etti.

Öztunç, şunları söyledi:

“Mevcut iktidarın sahte istikrar söylemleri artık gerçekliğini yitirdi. 16 yıllık iktidar dönemleri sonucu gelinen noktada bakıyoruz ki bugün işsizlik çift hanelerde, cari açık rekor düzeyde, dolar Rabia’yı da geçti beş kardeşi gösteriyor. Maalesef ekonomimiz bitkisel hayata girmiş durumda. Mevsimi gelen meyveler bile ateş pahası. Memlekete bir hayırları dokunmadığı gibi 1923’ten 2002’ye kadar olan tüm Cumhuriyet kazanımlarımızı, fabrikalarımızı da sattılar. Biz her gün sokaklardayız; çarşı, pazar, genç, yaşlı kan ağlıyor. Halkın geçim sıkıntısından bihaberler. Bugünlerde yüzleri dahi kızarmadan hala vaat açıkladıklarına şahit oluyoruz. Siz iktidarsınız neyin vaadi bu! 16 yıldır neredeydiniz! Her seçim döneminde bir yerlerden petrol çıkartırlar, uçak fabrikalarından bahsederler ama sadece dillerinde, bir dahaki seçime kadar da kapınızı dahi çalmazlar. Kabak tadı verdi mesnetsiz politikaları. Biz gittiğimiz her yerde beyannamemizle sözümüzü belgelediğimiz ekonomi, eğitim ve kalkınma planlarımızı anlatıyoruz. İnşallah bizim iktidarımızla birlikte sokağa huzur ve refah gelecek.”

07 Haz 2018 - 13:12 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Söğütlü (Geçitli) - Bu seçim bizimde oyumuz Ali öztunça ,büyük sehir bizim köye hiç bakmıyor berbat durumda köy.Akp ye yıllarca verdik oy ama onlar artık yapsakta yapmasakta zaten veriyorlar diye düşünüyorlar.9 tane oyumuz var yarısı Ali Öztunça yarısıda iyi partiye

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Haziran 13:12
05

Vatanın öz evladı - Şeler fabrikasını ben sattım Telekom’u ben sattım tekeli ben sattın maden ocaklarını ben sattım tedaş ben sattım bana oy verin diyorlar birileri çıkmış 2018 yılında evinizde buzdolabı var dior çamaşır makinesi var diyor buzdolabı var içi boş çamaşır makinesi var yıkıyacak elbise Yok bunların olması bizi dünyaya hükmettirecek evde buzdolabı var şakın yaklaşmayın zengin çocuğuyum;))))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Haziran 13:12
04

Durmuş Türk - Sn.ÖZTUNÇ, dürüst, engin gönüllü, çalışkan, özverili ve samimi bir insan olarak oyumuzu hak ediyor.Başarılar dileyerek, saygılar sunuyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Haziran 13:12
03

Muhammet - Sizin sonsuza kadar iktidariniz olmayacakki...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Haziran 13:12
02

Vatan evladı - Chp iktidarı herzaman İki şey vaad etmiştir. Yokluk ve kuyruk. Biz almayalım. Geçit li arkadaş talip olmuş güle güle kullansın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Haziran 13:12
01

Akif - Aman bizde almayalım ak parti den vazgecersek MHP var ondan da vazgeç sek BBP var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Haziran 13:12