Muhtarlardan Başkan Kısaca’ya ziyaret

Elbistan’daki bazı mahalle muhtarları, AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek Başkan Yunus Kaan Kısaca ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Muhtarlardan Başkan Kısaca’ya ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’daki bazı mahalle muhtarları, AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek Başkan Yunus Kaan Kısaca ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, muhtarlığın; fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görev olduğunu ifade etti.

Başkan Kısaca, “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir ve yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eder. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Muhtarlarımızla her zaman diyalog halinde olduk. Bundan sonraki süreçte de bu iletişimi en yüksek seviyede tutmaya gayret göstereceğiz” dedi.

Muhtarların, mahallelerin ve köylerin sorunlarını çözüme kavuşturmakta önemli bir çözüm ortağı olduğunu belirten Başkan Kısaca, “Mahallelerimizin ve köylerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ziyaretleri için de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette yer alan mahalle muhtarları da AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu.

24 Nis 2017 - 22:20 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Seyfi - Başkanın muhtarları denmezmi şimdi.Tek parti yönetimi görüntüsü bu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Nisan 22:20