Millet İttifakı’ndan ‘bayrak yürüyüşü’

Elbistan’da Millet İttifakı tarafından ‘bayrak yürüyüşü’ düzenlendi. Çok sayıda vatandaş, ellerindeki Türk bayrakları ile Göktürk Caddesi’nden şehir merkezine kadar kortej eşliğinde yürüdü.

Millet İttifakı’ndan ‘bayrak yürüyüşü’
Millet İttifakı’ndan ‘bayrak yürüyüşü’
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’da Millet İttifakı tarafından ‘bayrak yürüyüşü’ düzenlendi. Çok sayıda vatandaş, ellerindeki Türk bayrakları ile Göktürk Caddesi’nden şehir merkezine kadar kortej eşliğinde yürüdü.

Göktürk Caddesi’nde toplanan partililer, Ahmet Karacabey Caddesi’nden sloganlar eşliğinde Ahmet Karacabey Caddesi’nden geçerek Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy’un seçim ofisinin önüne kadar geldi. Kortej, seçim bürosu önünde meşalelerle karşılandı. Burada toplanan kalabalık, ilk olarak hep bir ağızdan Andımızı okudu. Seçim otobüsünün üzerinden partilileri selamlayan Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, “Bu meydanı, bayraklarla doldurdunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Bazıları meydanları boş buldu. Kurusıkı sallıyorlar. PKK’yı lanetleyemiyor diyorlar. Biz, ‘Ne mutlu Türküm diyene’ diyor ve PKK’yı da lanetliyoruz. Ben bir konuşursam çok şey söylerim. Seni bilir Elbistan, beni de bilir. Elbistanlı hemşerilerimiz 31 Mart’ta gereken cevabı verecek” dedi.

Elbistan’a sadece sevdasını değil ömrünü de verdiğini kaydeden Paksoy, şöyle devam etti:

“Elbistan’ımızın trafiği arttı. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımızı ağırladık mı? Peki, bir şey çıktı mı? Sevgiyle, coşkuyla bir topluluk bulabiliyorlar mı? Daha sonra Sayın Enerji Bakanını ağırladık. Siz, bu bakanları, 90 bin kişi zehirlendiğinde neden Elbistan’a getirmediniz. Elbistan’a neden sahip çıkmadınız. Son günlerde Elbistan’da yaşamayanlar bile Elbistan sevdalısı oluyorlar. Biz, Elbistan’a sadece sevdamızı değil ömrümüzü veriyoruz ömrümüzü. Sizlerin bu coşkusu olduğu sürece biz Elbistan’a ömrümüzü vereceğiz.”

Konuşmasının devamında şahsıyla ilgili iddialara cevap veren Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, “Şu Elbistan’ı bir gezin. Köylerimizi gezin. Çamuru çukuru görün bir. Diğer aday arkadaşımız ayakkabı fabrikası kuracağız diyor. 3 bin kişiyi işe alacakmış. İnsanları kandırmayın. Hidroelektrik santrali kuracağız diyorlar. Kuramazsın, bana izah et. Bu arkadaşa belediye başkanının görevlerini öğretmek gerek. C ünitesini faaliyete geçirmek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin mi bir belediye başkanının mı görevi. Elbistanlı hemşerilerimiz 31 Mart’a gittiği zaman cevabı verecek. Bizi suçluyor ve iftira atıyorlar. PKK ile işbirliği yapıyor diyorlar. İspat edin. Bayrakları yok diyorlar. Çok şükür biz Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıyız. Bayrağımız da ay yıldızlı şanlı bayrağımızdır. Elbistanlı devletle birleştireceğiz diyorlar. Elbistan, hangi devlette? Elbistan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 4.büyük ovası. İl olmaya da aday. Ama vilayet yapamıyorlar. Şuandan itibaren vilayet yapsınlar, ceketimi alır çıkarım. 145 bin kişinin geleceği ile oynamam” ifadelerini kullandı.

25 Mar 2019 - 00:01 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.