MHP’den şehit annelerine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve yönetim kurulu ile kadın kolları teşkilatı üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla ilçede yaşayan şehit annelerini ziyaret etti.

MHP’den şehit annelerine ziyaret
MHP’den şehit annelerine ziyaret
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Teşkilatı, Anneler Günü kapsamında şehit ailelerini ziyaret ederek, şehit annelerinin bu anlamlı gününü kutladı. Şehit anne ve babaları ile bir süre sohbet eden MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, yaptığı değerlendirmede, şehit anne ve babalarının şehitlerimizin emaneti olarak gördüklerini söyledi.

Başkan Demir, şöyle konuştu:

“Ülkemizin, milletimiz birliğini bozmayı amaçlayan şer cephesine karşı adeta var olma mücadelesi veriyoruz. Bu mücadele kapsamında vatan evlatları şehit düşüyor, kimi yiğitler gazi oluyor. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliği adına en kıymetli varlıklarını, yani canlarını seve seve vatan için feda eden veya bu uğurda yaralanan, şehit olan, gazi olan kardeşlerimiz bizim en kıymetli değerlerimizdir. Bu evlatları yetiştiren anne ve babalarımız da şehitlerimizin bize emanetisiniz. Onlardan kalan emanetlere sahip çıkmak bizim en önemli görevlerimizdendir. Şehitlik şerefini, onur ve gururunu taşıyan şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizin her zaman yanında olacağız.”

Şehit anneleri de yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

15 May 2017 - 15:05 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ALPASLAN BÖLÜKBAŞI - AYAKLARINIZA SAĞLIK TEŞEKKÜR EDERİZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mayıs 15:05