MHP’den Genel Merkez ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından kabul edildi.

MHP’den Genel Merkez ziyareti
MHP’den Genel Merkez ziyareti
Haber albümü için resme tıklayın

Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilen olağan kongre sonrasında göreve gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Yönetimi, partilerinin genel merkezini ziyaret etti. Burada MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve üst düzey yöneticilerle görüş alışverişinde bulunan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Elbistan’la ilgili talep ve sorunları da ilettiler.

Genel merkez ziyaretiyle ilgili olarak değerlendirme yapan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, “MHP Elbistan Teşkilatı olarak, olağan kongremizin ardından göreve gelen yeni yönetimimiz, bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli tarafından kabul edildi. Türkmen Bey’imiz 15 Temmuz FETÖ darbesi ve 16 Nisan referandumu ile ilgili kırk dakikalık bir zaman ayırarak çok önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca Elbistan’ın kendilerinin yanında çok önemli bir yere sahip olduğu belirterek, özellikle selamlarını ilettiler. Bu partinin dualı bir parti olduğunu, 48 yıllık mücadelesinde birçok badireler atlattığını, ülkemizin ve milletimizin son dönemde geçirdiği sıkıntıları da Allah’ın izni ve inayetiyle aşacağımız belirttiler. Sayın Genel Başkanımız ülkemizin çıkarı ve menfaati söz konusu olduğunda Türkiye Cumhuriyeti devletine her zaman olduğu gibi destek olacağını ve Türkiye Cumhuriyetinin çıkarı, faydası olmayan konularla ilgilide her zamanki gibi dimdik karşılarında duracağını ifade etmiştir” dedi.

Başkan Demir, “Bizler de yönetim olarak liderimizin emrinde olduğumuzu belirterek, dualarını istedik ve heyet olarak Genel Başkan Yardımcılarımızı da tek tek ziyaret ederek, fikir alış verişinde bulunduk. Biz de ilçe teşkilatı olarak bölgemizdeki her dava arkadaşımızı kucaklayarak, herkese kapımızı ve gönlümüzü her zaman olduğu gibi açacağımızı belirttik” şeklinde konuştu.

09 May 2017 - 14:53 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.