MHP aday adayı Tekin Çolakoğlu’ndan ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP aday adayı Tekin Çolakoğlu’ndan ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığını açıklayan Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu, ziyarette Elbistanın Sesi ve Elbistan Kaynarca Gazeteleri’nin yönetim kurulu üyeleri Ökkeş Saatçi ve Hasan Göçer’le görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Çolakoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, ‘Önce ülkem ve milletim, daha sonra partim’ düsturuyla yola çıktığını söyledi. Kahramanmaraş’ın ve Elbistan’ın sorunlarına el birliği ile çözüm üretmek istediklerini belirten Çolakoğlu, “Ülkemizin içerisinden geçtiği bu kritik dönemde ülkemiz ve milletimiz için sorumluluk yüklenmek amacıyla bu yola çıktım. Genel başkanımızın her ülkücü için şiar niteliğindeki ’Önce ülkem, sonra partim, sonra ben’ sözleri bütün işlerimizde önümüze ışık tutmaktadır. Bu şiarla memleketimizin sorunlarını el birliği ile çözmeye çalışacağız” dedi.

Tekin Çolakoğlu kimdir?

1970 yılında Kahramanmaraş Elbistan'da doğdu. İlk ve orta ve lise öğrenimini Elbistan’da tamamladı. Orta ve lise öğrenimi sırasında futbol ve voleybol oynadı. Elbistan Endüstri Meslek Lisesinden 1988 yılında mezun oldu.1992 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünü kazandı. 1996 yılında mezun oldu, aynı yıl yüksek lisansa başladı ve 2000 yılında tamamladı. 1998 yılında Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunda Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 2000 yılında doktora programına başladı. 2004 yılında Doktora programını başarı ile tamamladı. 2006 yılında öğretim görevlisi, 2007 yılında Yrd. Doç. Dr. olarak atandı. 2014 yılı Ocak ayında doçent unvanını almaya hak kazandı. Spor Yöneticiliği Bölümü Başkan Yardımcılığı görevi de yapmıştır. 2010 yılında, Barcelona Ekonomi Üniversitesinde Spor Hukuku eğitimi aldı.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Sponsorluk Kurul Başkanlığı, Türkiye Oryantiring Federasyonu Üniversiteler Ar-Ge Kurulu Üyeliği, Üniversite Sporları Federasyonu Oryantiring Teknik Kurul Üyeliği, Gazi Üniversitesi Doğa Sporları ve Arama Kurtarma Merkezi Başkan Yardımcılığı ve Oryantiring Birim Sorumluluğu, Gazi Üniversitesi Oryantiring Takımı Sorumlusu, Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Asbaşkanlığı, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyeliği, Spor Yöneticileri ve Spor Kulübü Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, Keçiören Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği, Gazi Üniversitesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği, Spor Bilimleri Derneği Üyeliği, görevlerinde bulunmuş ve bu görevlerin bir kısmı halen de devam etmektedir. 11 Kasım 2012 tarihinde Ankara'da yapılan 3. Genel Kurulu'nda Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı seçilen Çolakoğlu, bu görevini 2016 yılındaki Genel Kurul'a kadar sürdürdü. Kendisi gibi akademisyen olan Prof. Dr. Filiz Fatma Hanım ile evli olan Çolakoğlu'nun üç çocuğu bulunmaktadır.

02 May 2018 - 15:45 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Mustafa yüce - Başarılarının devamını dilerim inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 15:45
06

Yusuf Dogan - İste memleketimizi boyle kaliteli insanlar temsil etmeli tek derdi memleket olan hocama basarilar diliyorum Allah yolunu acik etsin insAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 15:45
03

Elbistsnli - Mhp eski bir silogani cagristiriyor hatirlamiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 15:45
02

samet - Dürüst ve karakter sahibi bir insan, başarılar dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 15:45
01

Levent İlhan - Gönlü temiz, memleket sevdalısı, iyi aile babası, samimi bir insan, Allah yardımcın olsun hocam.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 15:45

AKARYAKIT SATIŞ ELEMANI

istasyonumuzda çalıştırılmak üzere bay akaryakıt satış elemanı alınacaktır. müracaatlar şahsen yapılacaktır.

0(000) 000 00 00 OPET ELBİ̇STAN ENSAR PETROL

ELEMANLAR ARANIYOR

KARAKUŞLAR AYGAZ TÜP BAYİİ VE SENDEO KARGODA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE EHLİYETLİ BAY ELEMAN VE BİLGİSAYARDAN ANLAYAN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.

Mikail Karakuş 0544 346 86 86

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...