İYİ Parti’nin adayları belli oldu

İYİ Parti’nin 24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde Kahramanmaraş Milletvekili adayları belli oldu.

24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde ilk kez seçmen karşısına çıkacak olan İYİ Parti’nin Kahramanmaraş Milletvekili aday listesi açıklandı. Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) bildirilen Kahramanmaraş Milletvekili aday listesinin ilk sırasında İYİ Parti kurucu il başkanı Faruk Atlı yer aldı. İYİ Parti’nin Kahramanmaraş Milletvekili adayları; Faruk Atlı, Mustafa Bastırmacı, Bülent Meşe, Ayşe Kıraç, Sadi Günen, Müjgan Özdarendeli, Ahmet Çabukel ve İrfan Mert Yıkan’dan oluştu.

22 May 2018 - 11:42 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

14

YUSUF HASHACİP - Ülkenin yeni bir anlayışla yeni bir yönetime ihtiyacı var.Ak partinin 16 yılın sonunda dışta yalnız,itibarsız,demokratik değerlerden tamamen uzaklaşmış olması;içte ise ekonominin iflas etmesi yeni bir yönetimin,yeni bir anlayışın gelmesini zaruri kılmaktadır.Akşener'in bunu sağlayacağına inanıyorum.Ülkemizi bekâ sorunuyla karşı karşıya bırakanlara teslim etmek ülkeye ihanettir,bile bile uçuruma yuvarlanmaktır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42
13

BİRBİLEN - K.Maraş merkez ağırlıklı liste olmuş;ilçe dengesi gözetilmemiş.Bu durumda Kuzey ilçelerinden oy alması zor.Meral Hanım'ın rüzğarıyla belki oy alabilir...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42
12

KUTATĞUBİLİĞ - Yeni sistemde mv.liği 2.sırada,asıl ülkeyi yönetecek olan c.bşk.dır.Bakanları seçilen c.bşk.nı dışarıdan belirleyecek,meclisten güvenoyu almayacak;esasında bakan c.bşk.nının sekreteryası konumunda olacak,hiçbir atama yetkisi yok.Devletin bütün bürokratlarını c.bşk.nı tek imza ile atayacak.Mevcut c.bşk.nı 16 yıldır tek başına iktidarda;ama ülkeyi getirdiği durum belli.Bu ayakkabı milletin ayağını sıkıyor,ayakkabıyı değiştirmek gerekiyor.yoksa ayağımızı sıkmaya,dövmeye devam edecektir.Ayakkabıyı yenilemek çok İYİ olacaktır.Yüzünü güneşe dönmenin tam zamatı TÜRKİYE!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42
11

d - Akp büyük yenilgiye uğrayacak.MHP milletvekilini boş ver dibi görecek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42
10

Hacı - Madem İyi parti kuzey ilçelere sıra vermemiş Chp 1.sıra ve Saadet 2. sıra adayları Elbistanlı gider onlara verirsiniz burda bahane cıkarmayın..Ayrıca İyi parti 3.4.sıra adayları Elbistanlı Sadi Günen Çiçek köyündendir.Mahir bey 1 sıra adayı zaten kesin gidiyor o yüzden diğer partilrden diğer vekillerimiz gitsin..Akp nin maraşlı vekillerinemi oy verelim bizim memleketlilerimiz 1. ve 2. sıradayken..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42
08

Suriyelilerden Huylanmaya Başladım Eyice - Ben bu adayları beyendim, boğoz oyumu iyiye vericiyim. Memlekette suriyeli istiyorsağaz verin oyunuzu akepeye. Getsin diyorsaaz o zaman iyiye vericiiz. Sonra 5 yıl boyu sokranıp durmayıcıız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42
07

Elbistan - Maraş'ın yüzde yetmişi ak parti kuzey ilçeden aday göstermemesi. çok büyük hata yapmış neolur 7ak parti kesin 1ya CHP yada kesin mhp iyi parti ortalama maxsimum 60 bini zor görür diyom oda iyi çalışır kuzey ilçeleri adayları memnun ederse kuzey ilçelerden çıkar yazın bunu kenara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42
06

H.osman Kurt - Elbistan kendi göbeğini kendi kesmedikçe hiçbir zaman gale alınmayacak. Elbistan lehine arzu edilen girişimlerden olumlu sonuçlar da alınmayacak, Elbistan'a hizmet getirecek pırlanta gibi Elbistan'ın öz evlatları geri hizmete eli kolu bağlı her türlü girişimlere seyirci kalacaklar. Yapılanları gözardı ediyor değiliz ama yeterli olmuyor.Bir çiçekle de yaz gelmiyor.Bir elin nesi var iki elin sesi var hesabı taleplerin destekli seslerin gür olması gerekiyor.Her seçim döneminde dağ fare doğuruyor.Bir Elbistanlı olarak nefsime çok ağır geliyor.Birçok ilimizden çok daha gelişmiş Elbistan'ımıza bu reva görülenler ayıbın ötesinde hakaret düzeyinde bir uygulamadır. Siyasi liderlerimize verilecek bir cevabımız olmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42
05

elbistanlı maho - Bence bülent meşeye birinci sıra verilmeliydi, Elbistanlı afşinli meselesi değil. Bülent hoca çok değerli bir insandır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42
04

meralana - gümbür gümbür geliyoruz.Herşey İYİ olacak...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42
03

Kenan - Sizinde pesinizden geleninde Allah belasini versin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42
02

Gurbetci - Hashacip cok boş konusma.sen kime hain diyorsun.cakma milliyetcileri toplamis ülke yönetecek.ülkeyi begenmeyen cıksın gitsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42
01

YUSUF HASHACİP - Gurbetçi diyen hadsiz,saygısız!Önce saygılı olmayı bilecek,haddini öğreneceksin.Beğenmediğim siyasi iktidarları eleştirmek benim en demokratik,en doğal hakkımdır.Kimse bana beğenmiyorsan ülkeyi terk et,diyemez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:42