İYİ Parti’de mevcut Başkan Hüseyin Gül, güven tazeledi

İYİ Parti Elbistan İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi, mevcut başkan Av. Hüseyin Gül’ün hazırladığı tek liste ile gerçekleştirildi.

İYİ Parti’de mevcut Başkan Hüseyin Gül, güven tazeledi
İYİ Parti’de mevcut Başkan Hüseyin Gül, güven tazeledi
+3
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Elbistan İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi, mevcut başkan Av. Hüseyin Gül’ün hazırladığı tek liste ile gerçekleştirildi.

Kongre ile güven tazeleyen Başkan Gül, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Amacımız; seviyeli bir şekilde temiz ve şeffaf siyaset anlayışı partimizi hak ettiği yerlere getirmektir” dedi.

İYİ Parti Elbistan İlçe Teşkilatı’nın koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen 2. Olağan Kongresi, parti binasında gerçekleştirildi. Kongreye, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan, İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Hüseyin Gül ve partililer katıldı. Kongre öncesinde İl Başkanı Ahmet Çabukel ve İlçe Başkanı Av. Hüseyin Gül tarafından Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy ve İYİ Parti Elbistan İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Av. Kürşad Ali Yıldırım’a, partiye olan katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Kongrede ilk olarak divan oluşturuldu. Divanın oluşmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Mevcut başkan Av. Hüseyin Gül’ün hazırladığı tek liste ile gidilen kongrede partinin faaliyet ve mali raporlarının ibra edilmesinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gönderdiği kutlama mesajını okundu. Daha sonra oy kullanma işlemine geçildi. Mevcut başkan Av. Hüseyin Gül, yeniden bu göreve seçildi.

Seçim sonrasında değerlendirme yapan İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hüseyin Gül, şunları söyledi:

“Biz kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden kardeşlik duygusu ile herkesi kucaklayacağız. Çünkü biz hangi düşünceden hangi siyasi görüşten olursak olalım düğünümüzde, cenazemizde, sevincimizde, hüznümüzde beraberiz yan yanayız. Amacımız; seviyeli bir şekilde temiz ve şeffaf siyaset anlayışı partimizi hak ettiği yerlere getirmektir. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyor, 2. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Av. Hüseyin Gül’ün başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ise, “Çuhadar Gül, Serhat Özdemir, Mehmet Şahin Karagenç, Mesut Kurtdede, Ali Kırdağ, Ahmet Yekteuşakları, Oğuzhan Genç, Ahmet Yalçın, Turgay Taşolar, Emri Kaya, Osman Meşe, Atıf Yüksel, Sami Koca, Mete Yılmaz, Mehmet Kaya, Mesut Özkanlı, Ali Yozgatlıoğlu, Fatih Darendeli, Muzaffer Yıldız, Cuma Kılıç, Sevinç Uz, Emiş Kalın, İlknur Aydın, Hatice Ölker, Tuba Doğan, Mukaddes Güngör ve Zübeyde Kalın” isimlerinden oluştu.

21 Haz 2020 - 18:28 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Mesut kılınç - Hayırlı olsun başarının yükselerek devam etmesi dileğie

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 18:28
09

Ayna - Bu kadro ile iktidara gelirsiniz. Güldürmeyin insanları. Sizin gayeniz hedefiniz reisin ayağına çelme atmak, ama ona bile muaffak olamayacaksınız inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 18:28
08

Vatandaş - Güven tazelesen ne olur tazelemesen ne olur.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 18:28
07

Hocazadeli - Mahallelimiz sami beyi tebrik ederim başarılarının devamını dilerim . InşAllah gençlere örnek olur genç yaşta güzel başarılara imza atıyor işi gücü rast gelsin.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 18:28
06

Yapalak - Yapalaktan Ali yozgatlıoglu var ya. Eleştirenler kendi kadrolarında ne görüyor acaba. Hayırlı uğurlu olsun başkanım.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 18:28
03

Cemil açar - Kıymetli hak hakıkat sevdalılarını kutluyor başarılar diliyorum,

İlk yorumda ayna isimli kardeşime hitaben ,sayın reisi ayağını kaydırmak değil mesele, siyâset bir yarıştır bugün reis rte olur yarın bi baika siyasetci ilelebed vaar olacak tek şey türkiye cunhuriyetidir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 18:28
02

Yapalak - Yapalaktan %60 oy alıp 1 tane kimseyi bile listeye koymamak

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 18:28