Elbistan Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dr. Mustafa Erbilen, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
AK Parti İlçe binasında düzenlediği basın toplantısında Ankara'da resmi müracaatını yaptığını ifade eden Mustafa Erbilen, hizmet için aday adayı olduğunu söyledi.
Erbilen, "Yaklaşık bir ay önce basın mensuplarını ziyaret etmiştim. Milletvekilliği için aday adaylığı için araştırmalar yaptık. En son Ankara'da genel merkezde aday adaylığı için resmi başvurumu yaptım. AK Parti'den şuan aday adayı oldum. Bu seçim döneminde adaylığa kadar çalışmalarımız devam edecek. Bunu belirtmek istedik. Neden AK Parti Türkiye hizmet eden, dünya çapında Türkiye'ye şahsiyet kazandıran, ülkemizi geliştiren, sağlık alanında güzel hizmetler veren güçlü bir parti. Bizde istedik ki bölgemizi yakından tanıyan bir kişi olarak, benim kanaatim bu iktidar döneminde yeterince hizmet alamadığını düşünüyorum. Daha fazla hizmet etmek nedeniyle AK Parti'den aday adayı olmuş durumdayım. Genel seçimlerin bölgemize ve ülkemize şimdiden hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.
sayın mustafa erblen dava adamı oldugunu memleket ve bölgemiz için allah rızası için çalışacagını,sizi tanıyan herkes çok iyi bilir,hayırlı olsun isabetli olmuş.