Debgici: Derdimiz, aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyabilmektir

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, 2019 seçimleri öncesinde sahaya inme vaktinin geldiğini ifade ederek, “Derdimiz aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyabilmektir” dedi.

Debgici: Derdimiz, aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyabilmektir
Debgici: Derdimiz, aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyabilmektir
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Ekinözü İlçe Teşkilatı Mart Ayı İlçe Danışma Meclis Toplantısı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet İlker Çitil ve İmran Kılıç ile AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve belediye başkanları, parti yönetimi ve partililerin katılımıyla yapıldı.

AK Parti Ekinözü İlçe Teşkilat Binası’nda düzenlenen toplantının açış konuşmasını, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bilal Eker yaptı.

Daha sonra mikrofona gelen Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, şeffaf belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini ifade ederek, “2019 yılında yapılacak olan seçimlerde inşallah AK Parti Kahramanmaraş olarak tarih yazacağız. Bundan herkes emin olabilir. 36 yıl devlet memurluğu yapıp, sevgili hemşerilerimizin teveccühü ile belediye başkanı seçildim. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti ailesi, halka hizmeti Hakka hizmet olarak görüyor. Ekinözü ilçemizin ihtiyacı olan Belan yolu, futbol sahası, 2 yıllık üniversite, sulama suyu, içmelerde sıcak su çalışmaları, tarımsal kalkınma, Cela deresi ve işsizlik ilçemizin belli başlı sorunlarıdır. İlçemize 15 yıllık süre zarfında çok hizmet yapıldı. Kaymakamlık binası, 10 yataklı devlet hastanesi, 10 adet okul binası yapıldı, 100 yataklı kız yurdu yapıldı. Ekinözü Belediyesi olarak şeffaf bir belediyecilik yapıyoruz. Büyükşehir belediyesi ile kol kola hizmet yapıyoruz. İlçemizin en önemli sorunları çözüme kavuştu. Su sorunu tamamen ortadan kalkacak. Geriye kalan görev süremizde de gece gündüz demeden çalışacağız. Yukarı içmeye 20 dönümlük bir park yapıldı. DOĞAKA bu sene turizm yılı ilan etti. Ekinözü ilçemize çok güzel bir tesis yapacağız” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ise, devraldıkları bayrağı daha da ileriye götürme amacında olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“24 Şubatta il kongremizi tamamladık. Sizlerin yoğun katılımı ile Cumhurbaşkanımızı çok güzel bir şekilde karşılayıp, şehrimizde ağırladık. Yenilenme süreçleri devam ediyor. Türkiye genelinde kongreler yapılıyor. Kahramanmaraş’ta il kongresi ile birlikte tüm teşkilatlanmasını tamamladı. Artık sahaya inme vakti geldi. 2019 seçimlerine giderken, yerel seçimlerde ne kadar çok oy alırız, alamadığımız belediyeler varsa onları da nasıl kazanırız, kazanamadığımız gönüller varsa nasıl kazanırız bunun derdi ile tasalanmamız gerekiyor. Dolayısıyla bundan sonraki vazifemiz daha ağır. Ekinözü Belediye Başkanımız ilçede yapılan çalışmaları saydı. Yetki çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi’ne çok büyük işler düşüyor. Sadece il merkezi değil, en ücra mahallelere kadar hizmet götürüyor. Herkes Kahramanmaraş’ın bir adım daha ileriye gitmesi için gayret gösteriyor. Dolayısıyla bu 1 sene içerisinde hem yaptıklarımızı anlatacağız, planlanan çalışmaları konuşacağız. Sadece Türkiye’de değil, askerlerimiz bugün Afrin’dedir. Biz dünyanın her yerinde varız. Bunun temelinde Ekinözü’nün birlik ve beraberliği var. Kahramanmaraş’ın tamamının birlik ve beraberliği var. Belki bugün itibarı ile bir takım hadiseleri unutacağız. Önümüze bakacağız, ileriye bakacağız. İnsan kazanmak zordur, kaybetmek bir söze bakar. Derdimiz aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyabilmektir. Allah yardımcımız olsun. Teşkilat olmak demek, dava arkadaşlığı, dava yoldaşlığı demektir.”

Toplantı; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet İlker Çitil ve İmran Kılıç’ın yaptığı konuşmaların ardından sona erdi.

17 Mar 2018 - 16:29 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Bilal yüzbaşı - Hayırlı uğurlu olsun 2019 seçimlerine son sürat calisiyiruz insAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mart 16:29