CHP’nin Kahramanmaraş adayları belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), 24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde Kahramanmaraş Milletvekili adayları belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülke genelindeki milletvekili adayları belli oldu. 24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde milletvekili aday listesi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı'nda toplanan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından kamuoyuna duyuruldu. CHP’nin, 24 Haziran seçimlerinde Kahramanmaraş’ta milletvekili olmak için yarışacak 8 kişilik listesinin ilk sırasında ise Ali Öztunç yer aldı. Aynı zamanda Parti Meclisi (PM) üyesi olan Öztunç, 1 Kasım seçimlerinde de birinci sıradan aday gösterilmişti. Listenin ikinci sırasında ise Selim Sümen yer aldı. 2 kadın adayın bulunduğu 8 kişilik Kahramanmaraş Milletvekili aday listesi, şu isimlerden oluştu: “Ali Öztunç, Selim Sümen, Mehmet Çarman, Faik Kılınç, Onur Gürbüz, Ayşegül Yaycıoğlu, Uğur Şevran ve Azize Çuhadar.”

21 May 2018 - 09:41 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

Mehmet - Chp Elbistanı adam yerine koymuş ve 1.Sıra yı Elbistana vermiş oy vermessek ayıp olur oyum Ali Öztunç'a..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 09:41
08

Mevlüt ÇANAK - Ali ÖZTUNÇ ve Elbistan'ımıza hayırlı,uğurlu olsun!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 09:41
07

Hacı - Elbistanı sayıp 1.Sırayı Elbistana veren partiye mi oy verilir yoksa 1.sıra Maraş 2.sıra Ekinözü ve hiç Elbistana sıra vermeyen partiyemi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 09:41
06

Mehmet - Elbistan kendi öz evladına sahip çıkmalı 1.sıra elbistanlı bu adamı takip ediyorum su zehirlenmesini bu çıkardı tvlere şeker fabrikası İçin eylem yaptı eüaş için soru önergesi verdirdi Meclis’te şehit cenaze taziye çadırında denk geldim bunları vekil olmadan yapmış bu adam tabiki birimde elbistanlı olarak vefa borcumuz Ali Öztunç a sahip çıkmak parti bir tarafa bu isim bir tarafa benim için

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 09:41
05

Vatandaş - Ali Öztunç beyi su zehirlenmesi olayındaki hassasiyetinden dolayı hatırlıyorum. Elbistan'ın sorunlarıyla ilgileneceğine inandığım bi aday. Diğer partilerin adaylarını pek tanımıyorum. Memleket için hayırlısı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 09:41
04

OĞUZ KAĞAN - mhpye seçimlerde oy verırken artık oyu Ali beye verecegim Başarılar Ali bey

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 09:41
03

Tugba - Iste gercek milliyetcilik.. bize bizden baskasindan fayda gelmez icimizden birilerinin bizi ve sorunlarimizi bilenlerimizin gorev basinda olmasi sart..tşk chp tşk ALİ OZTUNÇ..simdiden hayirli olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 09:41
02

vatandaş - Ekmegi ekmekçiye ver misali Elbistanımıza her konuda sahip çıkan hemşerimizi desteklemek bizim vazifemiz Hiç bir zaman şahsi çıkar gözetlemeyen iyi kötü günümüzde devamlı yanımızda olan elbistana yakışan bu kişiye elimizden geleni yapalım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 09:41
01

ne yapsam bilemedim - gönlüm Ali beyden yana ama onur gürbüzü görünce canım sıkılıyor

bir soralardı sağa sola iyiydi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 09:41