CHP Gençlik Kolları’ndan Özkoç’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gümüş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u ziyaret ederek, Elbistan’ın sorunların çözümü noktasında destek istediler.

CHP Gençlik Kolları’ndan Özkoç’a ziyaret
CHP Gençlik Kolları’ndan Özkoç’a ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’ın il olması için TBMM’ye önerge verilmesini isteyen Gümüş, ayrıca Özkoç’tan ilçede yaşanan hava kirliliği ve termik santrallerde bölge insanının istihdam edilmesi noktasında da girişimlerde bulunması talebini iletti.

CHP Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gümüş, yönetimi ile birlikte CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ziyaret etti. Başkan Gümüş, ziyarette Elbistan’ın sorunlarını dile getirdi. Elbistan’ın jeopolitik ve konjonktür durumunu anlatan Gümüş, Elbistan’ın il olması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) önerge verilmesini istedi.

Gümüş, şunları söyledi:

“Elbistan’da diğer büyük sorunlar ise, hava kirliliği ve Elbistan’da yasayan gençlerin bizi zehirleyen termik santralinde iş bulamamasıdır. Bildiğimiz gibi hava kirliliğinin başlıca sebeplerinden biri de, Afşin-Elbistan Termik Santrali’dir. Bu noktada Sayın Özkoç’tan destek istedik. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan Gençlik Kolları yönetimi olarak Elbistan için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Elbistan için ne gerekiyorsa, tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerle koordineli bir şekilde çalışacağız.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise, “Böyle parlak gençlerimiz beni ziyaret edince çok mutlu oluyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden bu gençlerimiz bizi gururlandırıyorlar. Elbistan’ın il olmasını çok istiyorlar. Meclis’te daha önce de diğer milletvekili arkadaşlarım bunu dile getirmişlerdir. Gençlerimizin ve Elbistan halkının bu isteğini gerçekleştirmek için TBMM’de elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Bunların takipçisi olacağız ve bunların önüne geçilmesi için elimizden geleni yapacağız. Beni ziyaret ederek gururlandıran Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gümüş ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

20 Oca 2018 - 14:53 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Mustafa - Bir chpli değilim ama gerek ali öztunç olsun gerek yönetimi olsun elbistan için çok çaba harcıyorlar yerelde ve eğer ali oztunç adaysa chpyi destekliyeceyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 14:53
01

Haci - Helal olsun gençler size ben böyle gençler gördükçe gururlanıyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 14:53