CHP, Elbistan’da referandum toplantısı düzenleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Başkanı Av. İnan Bulut, 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumu ile ilgili olarak yarın saat 17.30’da düzenleyecekleri geniş katılımlı toplantıya tüm Elbistanlıları davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Başkanı Av. İnan Bulut, 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumu ile ilgili olarak yarın saat 17.30’da düzenleyecekleri geniş katılımlı toplantıya tüm Elbistanlıları davet etti.

Başkan Bulut, Grand Elbistan Park Otel’deki toplantıya CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç ve Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül’le birlikte çok sayıda partili yöneticinin katılacağını söyledi.

16 Nisan’da gerçekleştirilecek anayasa değişikliğiyle ilgili olarak ‘hayır’ kampanyası başlatan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), kampanyanın Elbistan’daki startını bu akşam verecek.

CHP’nin referandumda neden ‘hayır’ dediğinin ve yapılmak istenen anayasa değişikliğiyle ilgili çekincelerinin anlatılacağı toplantıya, partili partisiz tüm Elbistanlıları davet eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Başkanı Av. İnan Bulut, şunları söyledi:

“Referandum çalışmalarımızın ilk toplantısını 25 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 17.30’da Parti Meclisi Üyemiz Sayın Ali Öztunç, İl Başkanımız Sayın Esat Şengül ve parti yöneticilerimizin katılacağı geniş kapsamlı istişare toplantısı ile vereceğiz. Toplantımız Grand Elbistan Park Otel’de gerçekleştirilecek. Partili partisiz tüm hemşerilerimizi toplantımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

24 Şub 2017 - 14:36 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

EL TURKO - cumhurbaşkanını HALKIN seçmesi için REFERANDUMA gidilmesini ENGELLEMEYE çalışan partilerden biri de chpydi...referandum HALKIN oyuna sunuldu,chp yine HAYIR oyu için çalıştı,HALK bu işi bilemez dediler ama HALK referandumda EVET oyu vererek referandum kabul edildi..! chp,çıkan bu sonuca mecburen KATLANMAK zorunda kaldı! bu seferde karşı çıktığı,yani HALK cumhurbaşkanını SEÇEMEZ diyerek karşı çıktığı YASAYI kullanmak için CUMHURBAŞKANI adayı çıkardı...! tabi,HALK kendisine karşı olan HALKÇI partinin adayını değil de RECEP TAYYİP ERDOĞANI ilk turda seçerek HALKIN OYLARIYLA seçilen İLK CUMHURBAŞKANI olma sıfatını layık gördü...! HALKÇI parti yine sandıktan HALKIN TOKADINI yiyerek ayrılmıştı! şimdi de aynı senaryo tekrar ediliyor...bakalım,16 NİSANDA halkımız nasıl bir KARAR verecek acaba...? HALK MI kazanacak yoksa HALKA rağmen HALKÇILAR MI...? bu referandumda şayet HAYIR çıkarsa milletimizin vereceği KARAR başımız gözümüz üstüne...bizler hiç bir zaman HALKI tanımadık demedik,demeyiz de

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 14:36