Başkan Sungur: Elbistan önemli bir sağlık hizmetine daha kavuşacak

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, Elbistan ve bölgesinin önemli bir sağlık hizmetine daha kavuşacağını ifade ederek, Ocak ayı içerisinde yapılacak olan ihalenin ardından, 25 ünit kapasiteli modern bir diş hastanesinin yapımına başlanılacağını söyledi.

Başkan Sungur: Elbistan önemli bir sağlık hizmetine daha kavuşacak
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın girişimleri ile Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) için modern ve donanımlı bir hastane binası yapılacağını ifade eden Sungur, diş hastanesi için Sağlık Bakanlığı’nın 12 Ocak 2018 günü ihale yapacağını kaydetti.

Elbistan’ın sağlık alanında önemli yatırımlara ev sahipliği yaptığını dile getiren Sungur, 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nin ardından, 25 ünit kapasiteli diş hastanesinin de bölge halkının hizmetine sunulacağını belirtti.

Sungur, “Elbistan’ımıza kazandırılacak ADSM'deki büyük katkısından dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz sayın Mahir Ünal'a teşekkür ediyorum. Elbistan’ımız önemli bir sağlık hizmetine daha kavuşacak. ADSM’miz bölgemizin en büyük ve en kapsamlı sağlık merkezlerinden biri olacak. ADSM binası daha geniş ve ferah hizmet ve bekleme alanları, modern tıbbi donanımı ile bölgeye hizmet sunacak. Elbistan’ımıza çok büyük hizmetler kazandıran AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Mahir Ünal’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yılda 100 binden fazla insanın diş tedavisi için başvurduğu Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni binası, Elbistan Devlet Hastanesi’nin yanına inşa edilecek. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Elbistan’a yapılacak yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin (ADSM) yapım ihalesini 12 Ocak 2018 günü yapacak. 25 ünitelik ADSM’nin yatırım bedeli ise 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Yeni ADSM, 7 bin 223 metrekare arsa üzerine toplam 6 bin 250 metrekare kapalı alana sahip olarak inşa edilecek. Bodrum, zemin+2 kattan oluşacak yeni ADSM binasındaki ünite sayısı, ihtiyaca göre artırılabilecek. Yeni ADSM’de ameliyathane de bulunacak. 25 diş hekiminin görev yapacağı yeni ADSM binası, daha geniş ve ergonomik hizmet ve bekleme alanları, bahçesi ve otoparkı ile modern tıbbi ve genel donanımına sahip olacak.

13 Ara 2017 - 14:33 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Hacı - Sn Sungur yapılan hizmetler için teşekkür ederiz emeği geçenlere fakat Elbistanın acilen belediye başkanın değişmesi ikincisi de hava kirliliğine çözüm bulunması lazım bunlar Elbistan için en gerekli iki konu bunları iletirseniz genel merkeze Elbistana büyük bir iyilik etmiş olursunuz, saygılar..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 14:33
06

Elbsitanlı - Sağlık merkezinden önce Elbistan'ın havasını temizle başkan...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 14:33
05

b.kilinc - onlemini alma hava kirliligiyle kanser et milleti, sonra da parasiyla iyilesin diye hastane yapiyoruz diye alkis bekle.

misal ayni, adami odunla dovup sonra hastaneye goturmek gibi. etrafada hastaneye ben goturdum de. dovmekten bahsetmez ama.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 14:33
04

Hasan - Dış hastanesinde ortodontoli pedodonti ve çene cerrahisi olmadiktan sonra şimdiki hastane yeterli yenisine gerek yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 14:33
03

Mehmet yücel - Koridorları bölge hastanesi gibi dar olmasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 14:33
02

Aslan Yalavaç - Elbistan'a en gerekli bir tane onkoloji ve fizik tedavi hastanesi gerekli şu anda Ankara'da sayısız kanser ve fizik tedavisi alan hasta mevcut kurtarın bu azaptan bizleri

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 14:33

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439