Başkan Kısaca’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerinden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirerek, “Kılıçdaroğlu, bu sözüyle oturduğu koltuğa bir kez daha kara leke sürmüştür” diye konuştu.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerinden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirerek, “Kılıçdaroğlu, bu sözüyle oturduğu koltuğa bir kez daha kara leke sürmüştür” diye konuştu.

Başkan Kısaca, “Ağzından çıkanı kulağı duymayan CHP’nin genel müdürü olan bu şahsın, kendini bilmezlik ve patavatsızlık dosyası hayli kabarık” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sadece siyasetçilere değil, hiçbir insanın ağzına yakışmayacak şekilde bir üslup kullanmasının kabul edilebilir bir yanı olmadığının da altını çizen AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu hakkındaki utanç verici açıklamaları, tarih sayfalarında sonsuza dek kara bir leke olarak kalacaktır. Kılıçdaroğlu, hiçbir vicdani dayanağı olmayan çirkin ve aşağılık sözleri ile oturduğu koltuğa bir kez daha kara leke sürmüştür” dedi.

Başkan Kısaca, eleştirinin dozunu yükselterek şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’de 90 yıllık geçmişe sahip olan bir partinin genel başkanlık koltuğunu işgal eden Kemal Kılıçdaroğlu’nun aynı zamanda kadın ve anne olan Sayın Bakanımıza hakarette bulunmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Kılıçdaroğlu, yaşadığı hezeyanın sonucu olarak edebin ne olduğunu unutmuş, siyaset yapıyorum diye ahlakı yere düşürmüştür. Kılıçdaroğlu’nun bu beyanatları, kifayetsizliğinin de göstergesidir. Kılıçdaroğlu, kendi sınırını da aşarak edebe, ahlaka, bu toplumun değerlerine uygun olmayan yaklaşımı ile çapını bir kez daha ortaya koymuştur.”

Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tür beyanatlarının ilk olmadığını, ‘Patavatsızlık ve kendini bilmezlik yönünden dosyası zaten kabarık’ şeklinde nitelendiren AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, “Siyaset, bir sorumluluk makamıdır ve siyasilerin de bu makama uygun davranması beklenir. Ancak, daha önceden de bu tür beyanatları dolayısıyla dosyayı kabarık olan ana muhalefet liderinden bunu beklemek, balığın kavağa çıkmasını beklemekle eşdeğerdir. Daha önce de yine Sayın Cumhurbaşkanımız ve ailesine yönelik kullandığı ifadeler de hala zihinlerde tazeliğini koruyor. 'Kem söz sahibine aittir' ifadesinde olduğu gibi bu lafları kendisine yakıştırıyorsa bizim diyecek sözümüz yok. Ama bunlar asla siyasete ve siyasetçiye yakışan ifadeler değil. CHP'yi temsil eden bu şahsiyetin, insan onurunu ayaklar altına alan bu hezeyanlarından dolayı tüm kadınlardan, halkımızdan ve sayın Bakanımızdan özür dilemesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

07 Nis 2016 - 13:12 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Murat ÇAKMAK - RIZA ZARRABIN SÜRDÜGÜ LEKELER HALA TEMİZLENMEDİ ÖNCE ONU BİR TEMİZLESEK..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 13:12
04

ahmat - Çocuk tacizlerine, tecavüzlerine ses çıkarmayarak ( Bir defadan bişey olmaz diyen) zihniniyet, Kılıçtaroğlunun sözlerine ki daha önce kendi bakanları kullanmış olup neden farklı yönlere çekip namus bekçisi kesiliyorlar. Bunların çocukları yokmu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 13:12
03

Kerem uğur - Sn Kısaca doğru Kemal Kılıçdaroğlu haksızdı ama Cumhur baskanımızında böyle cıkısları cok fazla saymakla bitmez o yaptıgında niye alkıslıyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 13:12
02

ahmet bykl - Paralel safsatası akp nin ayarlarını bozdu. Herşeyi paralele bağlamak işin kolayina kaçmaktır. Yunus bey doğru söyledi ama bu tepkiyi Ensar vakfı olayindada yapmalilardi. Ama yapmadılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 13:12
01

Huseyin sepetci - Ahmat arkadaş sen önce bakanın söylediklerini iyi bi incele ondan sonra konuş ağzından birkere den bişey olmaz lafını ne anlamda kullandigina dikkat etmeniz lazım şerefsiz bazı medya kirparak

Veya kasti mondaj la harfleri keserek algı yapmaya çalıştılar ve de başardılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 13:12