Başkan Demir’den kongre teşekkürü

Salı günü yapılan olağan kongrede tekrar aynı göreve seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte verilen destek ve gösterilen teveccüh için teşekkür etti.

Başkan Demir’den kongre teşekkürü
Başkan Demir’den kongre teşekkürü
Haber albümü için resme tıklayın

Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Demir, milliyetçi-ülkücü camiadaki herkesin kardeş olduğunu vurgulayarak, “Her dava arkadaşımız, bu kutlu hareketin bir neferi ve değeridir” diye konuştu.

Yönetim kuruluna giren asil üyeler ve partililerle birlikte bir basın açıklaması yapan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, “18 Nisan 2017 günü Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresi gerçekleşmiştir. Burada, katılımcılara, delegasyonumuza, MYK Üyemiz Sayın Başbuğ Pınarbaşı’na çok teşekkür ediyorum. Seçimlerin sonucunda MHP Elbistan İlçe Teşkilatı’na ben ve değerli yönetimim seçildik. Yönetimimizin Elbistan’a hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kaybedenin olmadığı bir kongreyi geride bıraktık. Bize oy versin vermesin 419 delegemizin tamamı bizim kardeşimiz ve dava arkadaşımızdır. Bu seçimlerin kaybedeni yoktur. Önce ülkem ve milletim diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emirleri doğrultusunda yeni ekibimizle birlikte Elbistan’ımıza inşallah daha verimli hizmet edeceğiz. Teşkilatımızın kapıları, milliyetçi-ülkücü hareketin bütün mensuplarına sonuna kadar açıktı” dedi.

‘Bugünden sonra hızımızı kat ve kat artırarak her dava arkadaşımızı kucaklayacağız’ ifadesini kullanan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, “Gidilmedik ve çalınmadık kapı kalmayacak. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkücü dava arkadaşları kardeştir. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bu kardeşliğin pekişmesi ve devam etmesi en büyük dileğimizdir. Tüm Elbistan halkında, delegasyonumuza ve değerli dava arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde her zamankinden fazla birliktelik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz de bunu sağlayacağız. Bu noktada kendimize de güveniyoruz.

Bizim için her ülkücü, her dava arkadaşımız çok kıymetlidir. Ben demeden biz demeyi öğreneceğiz. Hiçbir arkadaşımızı ötelemeyeceğiz, hiçbir arkadaşımızı bu çerçevenin dışında bırakmayacağız. Ülkücü hareketin her ferdi ilgi ve sevgi çerçevemizin içinde olacaktır. Gün ayrışma zamanı değil, sahalarda ülkemiz için, Türk milletinin bekası için, davamız için koşturma günüdür. Türk dünyasının lideri, önce ülkem diyerek bütün şahsi ve partisel çıkarlarını elinin tersi ile iten Genel Başkanımızı kendimize örnek almalıyız. Davamızın muhakkak zafere ulaşması hususunda elimizden gelenin fazlasını yapacağız” şeklinde konuştu.

20 Nis 2017 - 16:16 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

HAKAN KISACA - Sayın Ali Demir beye başarılar ve kolaylıklar diliyorum hayırlı uğurlu olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 16:16
02

Vatandas - Mhp diye bir parti yok artik hepimiz sinan ogani bekliyoruz parti kurmasini

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 16:16
01

Gögcekli - Hulusi binbuğanın arkasındayız daima kazansa iyi olurdu sağlık olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 16:16