Başkan Demir: “Seçime en hazır parti, MHP’dir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, 24 Haziran’da yapılacak erken seçimle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “MHP, Elbistan’da olduğu gibi tüm ülkemizde seçimlere en hazır partidir” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emrinde olduklarını kaydeden Başkan Demir, “Bilge liderimiz, her attığı adımı ve aldığı kararda Türk milletinin ve devletimizin geleceğini düşünmüştür” dedi.

Başkan Demir, şunları söyledi:

“24 Haziran'da yapılacak erken seçim ilçemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Bilge liderimiz Doktor Devlet Bahçeli Bey 17 Nisan'daki grup toplantısında ülkemizin şartlarını göz önüne alarak milletimiz için önemli bir güne denk gelen 26 Ağustos Pazar günü için seçim isteklerini dile getirmiştir. Liderimiz grup toplantısında 'Cumhurun kararı açık ve nettir o da güçlü ve tam bağımsız Türkiye'dir' cümlesi ile kendi ilkesi olan önce devletim ve milletim sonra partim ve ben ilkelerinin örtüştüğü noktada devletimize ve milletimize hizmet etmek için her zaman biz evlatları göreve hazır olduğumuzu bildiririz. Bilge liderimizin teklifleri ve sayın cumhurbaşkanımızın kabulü ile seçimler 24 Haziran 2018 tarihine alınmıştır. Devletimize ve milletimize hayırlı olsun. Bizler teşkilatlar olarak liderimizin emrindeyiz ve daima hazırız.”

2 aylık süreçte tüm halkın gönlünü kazanacak bir seçim çalışması yapacaklarını ifade eden MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum ve birçok etken göz önüne alınarak verilmiş bu erken seçim kararının ardından önümüzde 2 aylık bir süreç var. İnşallah ülkemiz için milletimiz için, vatanımız için en iyisi bu olacak. Bu temennideyiz. Bilge liderimiz, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların bozulması için milletimizin hakemliğine gitmeyi uygun görmüştür. Bizler de teşkilatlar olarak hazır olduğumuzu bir kere daha tekrarlıyoruz. Alınan bu seçim kararının güçlü ve tam bağımsız Türkiye'nin kurulması için atılan önemli bir adımdır. İlçe teşkilatımız ve yan kuruluşlarımızla kapı kapı dolaşmaya, gönüllere girmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu.

21 Nis 2018 - 17:36 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

15

Kaan Türk - Neye hazır olduğunuz belli ! Herkes artık her şeyi anladı, biliyor. Hazırolmak değil, rahat olmak gerek ! Her şey İYİ olacak İnşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 17:36
14

Mehmet - Sn Demir neye göre hazırsınız son seçimde aldığınız oyun 3 te 1 ini alabilecek misiniz acaba,genel başkan koltuğu Akp ye sizde yönetimi Afşinlilere bırakmışınız..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 17:36
13

serdar - Oyumyz İyi partiye bahçeli oldukçada artık mhp ye oy yok başkan siz istediginiz ittifakı kurun istediginiz acıklamayı yapın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 17:36
10

Mehmet GÜRÇAY - Sn. Başkan Ben Başbuğ Ülkücüsü ve MHP.li olarak Partinin geldiği son noktayı inan ne içime ne de onuruma yediremiyorum . Siz hiç rahatsız olmuyor musunuz? Bu güne kadar ailece Bahçeliyi desteklediğim günlere çok üzülüyor ve Haram ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 17:36
09

Kemal - Tabi hazırız başkanım,Nede olsa adayımız yok vs yok zatın seçimle ne işimiz var onuda anlamadım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 17:36
08

Köle - Köle Oldunuz!! akp bu terörü başta yapsaydı 2002 yılında falan mhp yinede kendini satacakmıydı? akp nezam sıkışsa mhp elinden tutuyo mhp devletcilik yapmiyo hükümetcilik yapıyo YANLIŞ! mhp'nin icindeki ermeni tohumları ALLAH'ın Laneti Üzerinizde Olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 17:36
07

muhammet - Tabii hazırsınız,nede olsa adayınız yok sıkıntınızda yok,Davulu ve tokmagı başkasına verdiniz,içiniz rahati ama 24 haziran sonunuz olaçak, BİZİ ALTATAN O BAHÇELİ NASIL KIVIRAÇAK MERAK EDİYORUZ, ÜLKÜÇÜLÜK TEKELİNDEMİ HEP BERABER GÖREĞİZ:

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 17:36
06

Eski Bozkurt - MHP de geçen yıllarıma üzülüyorum.Bu mu sizin milliyetçiliğiniz.Şimdilik İYİ PARTİ ama geri döneceğiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 17:36
04

Elbistanlıx - Mhp bu zihniyetle daha çok oy kaybeder. Seçimlerde de görecek nasıl yanlış yaptığını.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 17:36
03

46elbistan - valla yazacak kelime bile bulamıyorum. O kadar zavallı bir duruma düşürdünüz ki partiyi. Yok olup yeniden ayağa kalkmalı bu parti.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 17:36
02

Metin Demir - Her zaman mhp hazirdir seçime basarilar dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 17:36
01

Tarafsız - Bu ülke kolay kazanılmadı damarlarında asil kan taşıyan yigitler şehit oldu gazi oldu onları rahmetle saygıyla anıyorum. Devlet Bahçeli en doğru kararı verdi. Basiretsiz insanlar bunu ne görebilir ne hissedebilir .100 / 56 cumhur ittifakı kazanacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 17:36