Başkan Bulut’tan 1 Mayıs açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan İlçe Başkanı Av. İnan Bulut, 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı.

Mesajında, Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) Kömür İşletmesi’ne alınan işçilerin bölgede yaşayanlardan seçilmesi gerektiği yönündeki çağrısını yineleyen Başkan Bulut, en kutsal kazancın da alın teri ile kazanılan helal kazanç olduğunu vurguladı.

CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. İnan Bulut, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Tüm farkı yaratan emektir. En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. Bölgemiz işçi emekçi bölgesidir. Bu gün vesilesi ile EÜAŞ bünyesine yapılacak işçi alımının hak ve adalete uygun olarak bölgemizde yaşayan emekçi kardeşlerimizden yapılması çağrımı yineliyorum. 1 Mayıs’ın ülkemizde ve dünyada anlamına uygun olarak dostluk, dayanışma ve bayram havası içerisinde kutlanmasını diliyor, tüm işçi emekçi kardeşlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

29 Nis 2017 - 15:18 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.