Bakan Ünal: Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız

AK Parti Kahramanmaraş ilçe teşkilatlarının Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın davetiyle Ankara ziyaretleri devam ediyor.

Bakan Ünal: Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız
Bakan Ünal: Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kahramanmaraş ilçe teşkilatlarının Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın davetiyle Ankara ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Andırın, Çağlayancerit, Pazarcık ve Türkoğlu ilçe teşkilatlarından oluşan 150 kişilik heyet, Bakan Mahir Ünal'la bir araya gelmek ve AK Parti TBMM Grup Toplantısına katılmak için Ankara'ya geldiler.

Bakan Ünal, Andırın, Çağlayancerit, Pazarcık ve Türkoğlu AK Parti ilçe teşkilatlarını AK Parti Genel Merkezi’nde kahvaltıda misafir etti.

Etkinliğe, Pazarcık İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Andırın İlçe Başkanı Şaban Avcı, Belediye Başkanı Baki Tezcan, Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, Belediye Başkanı Osman Okumuş, Cağlayancerit İlçe Başkanı Veli Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çedene ile ilçelerin kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Etkinlikte, partililere hitap eden Bakan Ünal, Türkiye Cumhuriyeti’nin çok güçlü bir devlet olduğunu vurguladı.

İstiklalimize ve istikbalimize sahip çıkmanın ne demek olduğunu bilen bir milletiz

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir. En ufak bir karamsarlığa kapılmayın. Biz ne acılar gördük. Biz Kurtuluş Savaşı’nı yaşadık. Hele Maraş olarak biz Fransız zulmünü yaşamış ve daha Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulmadan düzenli ordular oluşturulmadan Fransız’ı içimizden atmayı başarmış bir şehir olarak biz acının, sıkıntının derdin ne olduğunu biliriz. İstiklalimize ve istikbalimize sahip çıkmanın ne demek olduğunu biliriz. Biz acıyı da biliriz sevinci de biliriz. O yüzden biz birileri gibi korkuyla yaşamayız. Dün Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘Biz korkuyu korkutanlarız, korkuyu.’

Bir terör saldırısı olduğunda bir ülkenin siyasetçileri teröre mi lanet eder hükümete mi lanet eder? Teröre lanet etmesi gerekir değil mi? Bakıyorsunuz bunlar, bazılar terörün yanında ‘İktidarınız batsın’ diye manşet atıyorlar. Paris’te terör saldırısı oluyor ‘Paris çocuklarına ağlıyor’ diye manşet atıyorlar, İstanbul’da terör saldırısı oluyor ‘Katliam ülkesi’ diye manşet atıyorlar.”

Ülkemize güvenelim geleceğimize güvenelim

“Kardeşlerim! Buradan geçeceğiz, bunları aşacağız hep birlikte. Ama bu millete ihanet edenleri bu millet unutmayacaktır. Bu millet iyiliği de unutmaz kötülüğü de unutmaz. Bu millet Adnan Menderes’i unutmadı, Turgut Özal’ı unutmadı. Bu millet kendisine sahip çıkan kendi iradesine sahip çıkan kendisine hizmet eden, bu milletin bayrağına, bağımsızlığına sahip çıkan hiç kimseyi unutmadı. Ama bu millet kendi değerlerine, inançlarına, bağımsızlığına ihanet edenleri de unutmadı. Şundan emin olun; bu millet çok büyük bir millet! O yüzden kendimize güvenelim. Ülkemize güvenelim. Geleceğimize güvenelim. 13 yıl boyunca biz çok büyük badireler atlattık. Biz ne krizleri ne kaosları aştık. Biz Allah’ın izniyle burayı da aşıyoruz, aşacağız.

Bulunduğumuz bölgelerdeki -bazen bizler milletvekillerimiz- yoğun çalışmalardan dolayı gelemeyebiliyoruz. Ama her birimiz teşkilat mensubu olarak bulunduğu ilçesinde, mahallesinde AK Parti’nin temsilcisisiniz. Sizin şikayet etmeye, sızlanmaya hakkınız yok.

Siz sorun çözmesi gereken, siz meseleleri gerekli yerlere ulaştırması gereken, siz meseleye hakim olup duruma vaziyet etmesi gerekenlersiniz! Ve şunu da unutmayalım ki; AK Parti 14 yıldan beri bunu liyakatle yerine getiriyor, her geçen gün deneyimini-tecrübesini, bilgisini-birikimini artırarak meseleleri daha güçlü ve daha iyi bir kavrayışla ele alıyor ve çözüm noktasına taşıyor. Taşımaya da devam edecek. Allah birliğimize, beraberliğimize zeval getirmesin kardeşlerim. İnşallah önümüzdeki yaz güzel bir yaz, önümüzdeki bahar güzel bir bahar olacak. İlçelerimiz, ilimizle ilgili güzel hizmetlerimizi milletvekillerimiz ile birlikte, sizlerle birlikte, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte hep birlikte devam ettireceğiz.”

Birlik olacağız, dirliğimize düzenimize sahip çıkacağız

“Ve bir gün -bunu düşünün lütfen- çocuklarımız bugün yaptıklarımızı bir tarih olarak yâd edecekler. Her biriniz bundan emin olun ki; bulunduğunuz ilçede bugün yaptıklarınızla çocuklarınız tarafından bir kahraman olarak anılacaksınız. Bundan emin olun! En zor zamanda en zor geçitten geçerken dimdik duranlar, hizmeti ve millet aşkını kalbinde taşıyanlar inanın çocuklarınız tarafından hayırla yâd edileceksiniz.

Arkadaşlarıma ben hep şunu söylüyorum; Bundan on yıl sonra, ‘Milletvekilleri, belediye başkanları, bakanlar el ele verdiler ve Kahramanmaraş’ımızı bugünkü hale getirdiler’ denmesini mi istersiniz, yoksa ‘Milletvekilleri, bakanı, belediye başkanı, ilçe başkanı birbirlerine düştüler, bu şehre hizmet etmediler’ denmesini mi istersiniz? Biz bütün arkadaşlarımızla bu bilinçle hareket ediyoruz. On sene sonra, on beş sene sonra bu ekibi anlatanlar şunu demeli; ‘El ele verdiler, ilçelerde ilçe başkanları, belediye başkanları, gençlik kolları, kadın kolları, teşkilat mensupları, hepsi, el ele verdiler ve işte Maraş’ı bugünkü hale getirdiler. Çaglayancerit’i bugünkü haline getirdiler, Pazarcık’ı bugünkü haline getirdiler, Andırın’ı, Türkoğlu’nu bugünkü hale getirdiler, Allah onlardan razı olsun’ demeliler kardeşlerim. Bunu dedirtmeliyiz, bunu dedirtmek her birimizin boynunun borcu. O yüzden birlik olacağız, dirliğimize düzenimize sahip çıkacağız, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız inşallah.”

22 Mar 2016 - 16:36 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439