AK Parti’den Bahçeli’nin ‘ittifak’ sözlerine ilk yorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Rabia’da birleşen herkesle biz zaten müttefikiz. Bu seçim ittifakı gibi algılanması algılanmaması bütün bunlar zaman içinde görülecek şeyler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, TBMM’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2019 seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamalarda ‘ittifak’ mesajı vermesine ilişkin konuştu. Bahçeli'nin sözlerini seçim ittifakı şeklinde yorumlamanın erken olacağını belirten Ünal, "Rabia’da birleşen herkesle biz zaten müttefikiz. Bu seçim ittifakı gibi algılanması algılanmaması bütün bunlar zaman içinde görülecek şeyler. Bu, partinin yetkili kurullarının oturup değerlendireceği bir şey. Sayın Bahçeli her zaman devletin bekası söz konusu olduğunda seçilmiş meşru hükümetle birlikte hareket etti. Dolayısıyla, yeni bir değerlendirmeden ziyade bugünkü Sayın Bahçeli’nin açıklamasını tutarlı bir şekilde daha önceden beri dediğim gibi 15 Temmuz sonrası hükümetin yanında duran, devletin bekası için yapılmış açıklama olarak değerlendiriyorum” dedi. (İHA)

15 Kas 2017 - 11:51 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Mehmet - Mahir bey Bahçeliye bir zamanlar iyi atıyordun ne oldu bu dönüşün sebebi,hadi sizin oyunuza ihtiyacımızyok deyinsene..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 11:51
02

As - Bahçeli'nin muhatabı , Erdoğandir,gerisi teferruat

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 11:51
01

Elbistan lı karahöyük lü degi l - Bal tutan parmağını yalar hemserim menfaatçi olmuş herkes mazot benzin tüp düşürün kardeşim çifci bitti sayenizde şehitlerimizi de alıştı kalan ev ver araba al para ver kusura bakman da bana 10 milyar aylık da verseniz ben gitmem askeriye ye haa savaş olur o ayrı ne mutlu türküm diye e ne

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 11:51