AK Parti’den 19 Eylül Gaziler Günü ziyareti

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve parti yöneticileri, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

AK Parti’den 19 Eylül Gaziler Günü ziyareti
AK Parti’den 19 Eylül Gaziler Günü ziyareti
Haber albümü için resme tıklayın

Şehitler ve Gaziler Lokali’nde gerçekleşen Ziyarette Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı İlyas Kebeli ve gaziler ve şehit yakınları ile bir süre sohbet eden AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, yaptığı değerlendirmede, “Bu topraklar için hiç tereddüt etmeden canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimiz, milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir” diye konuştu.

Başkan Kısaca, şunları söyledi:

“Şehit ve gazilerimizin uğrunda canını siper ettiği ay yıldızlı bayrağımızı sonsuza dek dalgalandırmak, vatan topraklarını onların hatırası olarak muhafaza etmek ise bu topraklarda yaşayan her vatan evladının en mühim vazifelerindendir. Kutsal değerlerimiz için kendilerini hiç düşünmeden feda eden cesaret timsali gazilerimizin, Türk milletinin gönlündeki ayrıcalıklı yerlerini her zaman muhafaza edeceklerdir.”

Vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için kanlarını seve seve döken gazilerin, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri olduğunu kaydeden Başkan Kısaca, “Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın, vatan haline gelmesinde, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadelenin önemi büyüktür. Devletimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün imkânlarıyla onların yanlarında olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazi ve malullerimizi de minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı İlyas Kebeli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

19 Eyl 2017 - 16:33 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.