AK Parti’de nöbet değişimi

AK Parti Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ın Elbistan, Ekinözü, Nurhak, Göksun ve Çağlayancerit ilçe başkanlıklarında nöbet değişimine gidildi.

AK Parti’de nöbet değişimi
AK Parti’de nöbet değişimi
Haber albümü için resme tıklayın

Yapılan değişiklik ile Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Göksun İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Çağlayancerit İlçe Başkanı Veli Çetinkaya, Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ve Nurhak İlçe Başkanı Baki Kurt görevden alındı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, görevden alınan ilçe başkanlarıyla birlikte basın toplantısı düzenledi. AK Parti Kahramanmaraş İl binasında düzenlenen toplantıya teşkilat üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Görevden alınma sürecini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, görevden almaların bizzat genel merkez tarafından uygulandığını, yeni atanacak ilçe başkanlarını da yine genel merkezinin mülakat sonrası belirleneceği bilgisini verdi.

Görevden alınan 5 ilçe başkanına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden AK Parti Kahramanmaraş il Başkanı Ahmet Özdemir, “Bu arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Özdemir, “Hem kongrenin hazırlık süreci, hem hazırlık, hem de aday belirleme süreci, hem de genel merkezimizin bizzat kendi kontrolünde yapılıyor. Daha sonrasında atanacak ilçe başkanlarımızın ve yöneticilerimizin oluşmasında yine genel merkezimizin kendisi gelip, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle dahil kendisi mülakat yaparak, yönetim kurullarını belirliyor. Böyle bir süreçte bazı ilçe başkanlarımızın değişikliği söz konusu oldu. Dün itibariyle de ilçe başkanlarımıza bu karar tebliğ edildi. Ancak, bu süreç henüz bitmiş ve tamamlanmış bir süreç değil. Ama Elbistan, Ekinözü, Nurhak, Çağlayancerit, Göksun ilçe başkanlarımızdan bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı genel merkezimiz teşekkür etti. Arkadaşlarımda yanımda, onlar benim yol arkadaşlarım. Onun için onlarla birlikte basının huzuruna çıkmak istedim. Bu arkadaşlarımız bu günden sonra yeni arkadaşlarımıza görevlerini devredecekler. Onlar da yine partimizin çıtasını ellerinden geldiğince, başarılı bir şekilde götürmeye çalışacaklar. Ben şunu söyleyebilirim, bu 5 arkadaşımızla da uzun süredir çalışıyorum. İl başkanı olmadan öncede il başkan yardımcılığı dönemimde de, seçim çalışmalarımızı ben bu arkadaşlarımızla çalıştım. Bu arkadaşlarımıza genel merkezimiz teşekkür etti. Bundan sonra da, yine onlarla istişare ederek belirleyeceğimiz yeni arkadaşlarımız olacak. Arkadaşlarımızın hiç birinden bir şikayetim olmadı şimdiye kadar. Bunlar benim seçtiğim ilçe başkanlarımda değildi, ama benim ilçe başkanlarım canla başla benim için, partim için, ülkemiz için ve bu dava için mücadele ettiler ve her birine ayrı ayrı huzurunuzda teşekkür ediyorum yol arkadaşlıkları için. Bundan sonra da yol arkadaşlıklarımızın devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Kısaca, 4 Mart 2011 tarihinde İlçe Başkanlığı’na atanmıştı

AK Parti Genel Merkezi, 4 Mart 2011 tarihinde AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığına Yunus Kaan Kısaca'yı atadı.

15 Ocak 2011 tarihinde AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Bünyamin Kılıç'ın milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından İlçe Teşkilat Başkanlığına, yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan oylama neticesinde Gürbüz İlhan seçilmişti. Ancak, AK Parti Genel Merkezi, Elbistan İlçe Başkanlığı'na atanacak ismi belirlemek için mülakat yapmak amacıyla 6 kişiyi Ankara'ya davet etti.

Yapılan mülakatın ardından AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı görevi, 4 Mart 2011 tarihinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Yunus Kaan Kısaca'ya verildi. Elbistan İlçe Başkanlığı görevine atanan Yunus Kaan Kısaca, yapılan kongre sonucunda İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilirken, 21 Eylül 2017 tarihine kadar bu görevini aralıksız sürdürdü.

21 Eyl 2017 - 17:21 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

30

mansur adalı - sayın akp yöneticeleri çok uygun ama geç kalınmış bir karar vermişiniz. lütfen yeni gelen başkanı seviyeli kültürlü en azından güzel bir üniversite mezunu olsun.

zira seviyesiz tipler gelince yaptıkları orta da ceplerinin ve nefislerinin peşinde koşıuyorlar... şimdi Allahtan tememnimiz yedikleri haram lokmaların burunlarından fitil fitil gelmesidir. lütfen elbistan sesi yetkililerii yayınlayın bu mesajı.... yedikleriniz burnunuzdan fitil fitil gelir de bizde görürüz inş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
29

Bilal yuzbasi - Sevgili kardeslerim basta yuce Allahim bizi kafir fetönun serrinden korudu sayin cumhurbaskanimiza ve bizlere hayirli omurler versin bazi vatandaslar diyorki butun komsularla kuskunuz amarikayla almanyayla dogusuyoruz tabi eski hukumetlere emir yagdirip her istedikkerini yaptiriyor sayin cumhurbaskanimuzida edki reisler gibi zannedip darbe yapacaklardi kafirler darbeyi yapamadilar butun sancilari bu dikdurdugumuz icin ne yapacaklarini sasirdilar butun dogusleride kendikeri cijariyor bunu girmemiz kazim ayrica ilce baskanligina gelince basarinin yolu vatandasla ic ice hasta hastene esnaf vatandas ev fakir fukara ziyareti ve sikayetleri sorunlari dinleyip not alip yeniden geri donulurse hem baskan hem partimiz tavan yapar bunlar tapilmasa basari saglanmaz bunlarin yapilmasi dilegiyle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
28

Bilal yuzbasi - Onceki ilce baskanimiza tapmis oldugu hizmetlerinden dolayi tesekkur ediyoruz Allah razi olsun yeni secilecek ilce baskani kardesimuzde kesinlikle halkla ic ice olmasi gerekir her ayin belli gununde hastene hasta ziyareti ev ziyareti.ve tum partili partisiz esbaf ziyareti yapmayan baskan ne olursa olsun basarili olamaz ama bunlari taparsa fakirin fukarinin mutfagina kadar girip ne yedigini ne yenedigini odununu komurunu konturol ederse esnaf ve ev ziyaretlerinde istekleri sikayetleri not alip yeniden vatandasa tel.la donerse bakin bakalim partimiz cumhurbaskanimiz halkin gizunde daha cok buyuyor ozaman girun arhadaslar hizmetler iste biyle vaslar boyke buyur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
27

Doru soze ne denir - Mansur adali ve karelbitanli yorumlariniz yerinde tesbitlerinize katiliyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
26

Garip - Yorumları okudum da bir tanesi (mansur adalı) diyor ki güzel bir üni bitirmiş biri olmalı kardeşim lise mezunuyum iddia ediyorum on tane hukuk bitiren 20 tane tip bitiren 30 tane öğretmenden daha iyi yönetirim. Evet iddia ediyorum. İnsan okuldan önce sosyal olmalı halkın içine girmeli derdi bilmeli. Adam veteriner olmuş inek . . . ken 3metre uzak duruyor misal böyle. Diploma boş boş. Cumhurbaşkanı işletme mezunu ona ne diyeceksin mansur. Elbistan için de sempatik ve sosyal biri başkan olmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
25

Önemli degil - Başkan giderse akp elbistanda bitti demektir onun gibi canla başla kimse çalışmaz yazık oldu bence ama başkanım üzülme dünya bu kıymet bilinmiyor akp bitti elbistanda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
24

süleyman kılıç - değerli başkan yunus kaan kısaca ya vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz... arkadaşlar bu bir koltuk sevdası değil vatan sevdası millet sevdası dava sevdasıdır o yüzden unutmayalım ki bu davada neferler geçici davamız bakidir...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
23

oktay vural - görüyorsunuz vatandaşın tepkisi AKP NİN ELBİSTANDA SON DURUMU MEYDANDA BİTMİŞ GÖRÜNÜYOR YAPILAN YORUMLARA BAKARSANIZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
22

Veli kavak - Öyle işçi alımlarında havadan bakmak halkı küçük gören bir ilçe başkanı ve kendini her insandan yüksek gören canı isteyince Başhekimein odasını basan kendine toplumdan sayan kişiler unutulmaya mahkumdur inşAllah yenisi daha beter olmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
21

Ahmet - Reis 13 seçim kazanmiş hala değişim diyor.Adam 8 seçim kaybetmiş siritarak dolaniyor.Işte millet bu yüzden reise hayran.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
20

İsmail - İyiyse gorevden neden aliyon hataliysa neden ceza vermiyon bunun anlamini bilemiyok sucu yoksa devam ettir sucu varsa ceza ver

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
19

ebubekir kaynak - vAllaha on numara olmuş yerinde bir karar vermişler ilk defa ak partiyi takdir ettim bundan sonra oylar ak partiye.. hayırlı olsun elbistana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
18

Bir garip kul - Düşmez kalkmaz 1 Allah. Dünya benim diyen amerikayı bir kasırgayla yerle bir etti. Hiç bir koltukta kimse ölene kadar oturamaz. Çok şükür ak parti elbistan adına doğru bir karar verdi. Büyüksün Ya Rabbim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
16

Muhammet - Daha dün pozunu almıştınız söğütlü çayı çevre düzenlenmesinde. .. ne olacağım demeli. ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
15

Sağcı - Her gelen yemek zorunda mı birinizde hizmet yapın hizmet 1 yapsanız 10 yiyorsunuz ahlaksız herifler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
14

Elbistanliyim - Ne güzel olmuş değişim gelisimdir her zaman by elbistanli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
13

DOĞAN DOĞANCAN - BUNLARDA METAL YORGUNU OLMUŞ O ZAMAN?....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
12

SERDAR K.MARAS - E artık yeter bal tutup parmaklarını yalama değil somut sular bakalim şimdi Kimmm ne olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
11

Elbistan - Genel merkez isabetli karar almış.ak parti ve elbistan için güzel olmuş.insAllah yeni secilen başkan eski başkanin gösterdigi biri olmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
08

Karaelbistanlı - Kıymetli Yorum Yazan Arkadaşlar:Gördüğüm kadarıyla kardeşlerimizin bazılarının yüreği çok dertli.Arkadaşlar bir insanı bazı şeylerle suçlamak için o kişiyle ilgili bazı kriterleri göz önünde bulundurmak gerekiyor.Şöyle ki...

1-Başkan olmadan önce bindiği arabaya bakacaksın....

2-Oturduğu ev kiramı yoksa babadan kalmamı?

3-Kardeşlerinine özellikle dayısına bakacaksı kimleri işe girdirdi onlara bakacaksın

4-Başkan olmadan çevresinde kaçtane kamuda çalışan var ....Başkan olduktan sonra kaç kişi bu makamı kullanarak i,şe girdi ona bakacaksı...

5-Kıymetli başkan başkan olduktan sonra elbistanda mantar gibi çoğalan YAP-SAT 'cılarla ne kadar içli dışlı ona bakacaksın

6-Paravan şirketlerle kimin adına ne iş yapılıyor gerçekte bu şirketler kimin ona bakacaksın.

Arkadaşlar bu maddeleri çoğaltmak mümkün.Bu soruların cevabını vermeden yada cevabını bilmeden lütfen kimseyi suçlamayalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
07

garip - Keçemağra deliksiz oy verdi,bunlar işe girdi.Adatepe barajının suyunu çevirip dağın arkasına aktarıp ovayı bitirdiler.Cennet ırmağı ceyhan ı kuruttular.Dağın arkasında oy kullanıp burda işe girdiler.Çoğu köye bir kontenjan verilmezsen her evden 5.6 kişi işe girdiler.Hdp ilçe başkanı bile sallana sallana gezerken,bunlar saklandılar.Elbistan ın hem siyasetini,hem adını kirlettiler v.s.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
05

VATANDAŞ - ELBISTAN ILÇE BAŞKANINI ALMAKLA EN DOĞRU ISABETLI SEÇIMI YAPTINIZ TESEKKURLER I

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
04

yunus - geç kalınmış karar verdikleri zararı CHP bile vermedi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
02

Serkan - Elbistanın rahmetli Hamza Akbaşın belediye başkanı olmasından sonra başına gelen en güzel ikinci şey.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21
01

Mehmet - Yıllar sonra en güzel haber Kısacanın alınması, sıra meral akşenerin cumhurbaşkanılığı haberinde..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:21