AK Parti Elbistan ailesi, Ankara’ya çıkarma yaptı

AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, AK Parti Grup Toplantısı’na katılmak üzere gittikleri Ankara’da, AK Parti Genel Merkez ve TBMM’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Elbistan ailesi, Ankara’ya çıkarma yaptı
AK Parti Elbistan ailesi, Ankara’ya çıkarma yaptı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik, Gençlik Kolları Başkanı Recep Firik ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara ziyaretine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal tarafından verilen kahvaltı programı ile başladı. AK Parti Genel Merkezi’nde Ünal’ın ev sahipliğindeki organizeye Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet İlker Çitil, İmran Kılıç ve Uğur Dilipak da katıldı. Buradaki programın ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) geçen AK Parti Elbistan heyeti, burada da Grup Toplantısı’na katılarak AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledi.

Ziyaretler ile ilgili olarak bilgi aktaran AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, “Ankara’ya gerçekleştirdiğimiz ziyarette ilk olarak Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Mahir Ünal Bey’in daveti üzerine kahvaltı programı ile başladık. Milletvekillerimiz Sayın Mehmet İlker Çitil, Sayın İmran Kılıç ve Sayın Mehmet Uğur Dilipak da programa teşrif etmişlerdir. Programda ilçemizin ve bölgemizle ilgili konularda Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Mahir Ünal’la görüşmelerde bulunduk.

AK Parti Genel Merkezi’ndeki ziyaretlerimizin ardından Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı dinlemek için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) geçtik. TBMM’de AK Parti Grup Toplantısında Sayın Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın konuşması esnasında Elbistan AK Parti ailesinin AK Parti Grup Toplantısındaki büyük coşkusu, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza net bir şekilde yansımıştır. Ankara Genel Merkez ve TBMM programımızda bizleri misafir eden başta Genel Başkan Yardımcımız Parti Sözcümüz Sayın Mahir Ünal Bey ve tüm Milletvekillerimize, ayrıca Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekillerimizin tüm özel kalem müdürleri ve danışmalarına çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

18 Nis 2018 - 17:52 - Politika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Yediniz - Yediniz Bitirdiniz Bu Ülkeyi Gelmiş Gecmiş En Yiyici Din Sömürgeci Oldunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 17:52
07

Mehmet - Bu gezmeler tozmalar benim ödediğim 1 kuruş vergidense bile hakkım haram olsun..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 17:52
06

oktay vural - anlamıyorum her defasında cumhuriyet atatürk düşmanlıgı yapılıyor ne hikmetse atatürktende vaz geçemiyorlar sebebini anlamış degilim güya atatürkcü olanlardandamı oy alacaklarını ima ediyorlar desem

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 17:52
05

sultan - Aman sanki birşey hallediyorlar gez gel kime çare oldular Elbistan derdine ağlasın kûçûk gelişmemiş yerler il olmuş imamı yansın fabrikalar kurulmuyor onamı 13 yıldı C ûnitesi termik santral ı yapılacak onamı Aman herkes biliyor saymaya da herkes yok ta yazasım geldi çözûmde olmaz daa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 17:52
02

mustafa köker - elbistanımıza yapılan doğalgaz hizmeti için tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum ve yeni kalıcı yatırımlara inşaAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 17:52