
Afşin'e bağlı Arıtaş Beldesinde festival coşkusu yaşandı. Elbistan Radyo Umut organizesinde Arıtaş Belediyesi işbirliğiyle bu yıl birincisi düzenlenen, Arıtaş Kültür Festivali, yoğun katılım ile gerçekleşti.
Festival alanını dolduran vatandaşlar, bu sayede birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldular. Festival Arıtaş Belediye Başkanı Muhtemit Dağlı'nın açış konuşması ile başladı.
Dağlı'nın konuşmasının ardından yöresel sanatçılar Ozan Deniz, Aşık Gamberi, Şükran Candemir, Ali Corukcu, Aşık Tekini, Ali Yar sıra ile sahne alarak birbirinden güzel türküler okudular.
Arıtaş Spor adına yapılan hediye çekilişinin ardından alkış yağmuru ve havai fişek gösterisi ile sahne alan Pınar Sağ, bir birinden güzel türküleriyle davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
Festival, yoğun sevgi gösterisi ile sahneye gelen Emrah Mahsuni'nin, alanı dolduran yaklaşık 20 bin kişiye Mahzuni Şerif'e ait türküleri seslendirmesiyle sona erdi.