Yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarptı

Elbistan’da yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarptığı 12 yaşındaki çocuk, ağır yaralanırken kaza anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarptı
Video için play'e tıklayın

Kaza, Kümbet Mahallesi Hacı Esat Efendi Caddesi’nde meydana geldi. 12 yaşındaki Mahmut İspir isimli çocuk, caddeden yolun karşısına geçmek istedi. Kaldırımın hemen kenarında duran İspir, yoldan geçen araçları kontrol etti. İlk olarak sol tarafa bakan İspir, sağından gelen aracın geçmesini bekledikten sonra tekrar soluna bakmadan koşarak yola atladı. İspir’e Ali Demir’in kullandığı 46 VG 616 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan küçük çocuk, asfalta düşerek ağır yaralandı. Yaralı çocuğun yardımına kazaya şahit olan vatandaşlar ve esnaflar koştu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis’e ait ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kazazede Mahmut İspir, buradaki ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, çevredeki esnaflar ve vatandaşlar aynı bölgede daha önce de bu tür kazaların yaşandığını belirterek yola hız kesici bariyer konulmasını istedi. Vatandaşlar, yetkililerin acilen bu duruma bir çare bulmasını talep ettiler.

24 Tem 2017 - 12:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Tahsin - Ya Allah aşkına bizim insanımıza kaldırımda yürümeyi ve şöförlerimize yayaya karşı saygılı olmayı nasıl öğreteceğiz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 12:09
04

Mehmet - Burda cok kaza olmaya başladı Emniyete duyrulur..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 12:09
03

bozkurt - bizim memleketin sürücüleri kadar insana saygısı olmayan ukala şımarık bir sürücü topluluğu yok daha direksiyona oturunca dünyayı ben yarattım diyor haşa..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 12:09
02

Selahattin - Kaza olan yola kasis yapılmalı şehir içinde hız yapıyo magandakar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 12:09
01

Cemil Kaya - Yavaş yavaş gitsinler arkadaş yahu sonuçta o çocuk mahallede hız olmaz inşAllah gereken cezayı alır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 12:09