Yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarptı

Yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarptı

Yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarptı
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’da meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobil çarpan yaşlı adam, yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Kışla Caddesi’nde elindeki baston yardımıyla yolun karşısına geçmek isteyen H.İ.B. isimli yaşlı adama, yoldan geçen araçları beklediği sırada A.K.’nin kullandığı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve asfalt zemine düşen H.İ.B., kanlar içerisinde kaldı. Yaşlı adamın yardımına çevredeki vatandaşlar ve esnaflar yetişti. Talihsiz adam, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis’e ait ambulansla ilk müdahalesi olay yerinde yapılarak Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisine burada devam edilen yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Öte yandan kaza anı ve sonrasında yaşananlar, güvenlik kameralarınca anbean görüntülendi.

20 May 2017 - 12:59 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Harun Ceyhan - Geçmiş olsun. Durumu çok ciddi olmadığına göre neden ismini yazmıyorsunuz ? Sanki yüz kızartıcı suçluymuş(!) gibi H.İ.B. yi nasıl bileceğiz ? H.İ.B. ye geçmiş olsun ve şifa dileklerimi sunuyorum. Ben de H.C. !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 12:59