Yol kapanınca alternatif güzergah Elbistan oldu

Sivas-Malatya yolunun, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapanmasıyla birlikte Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’ne ulaşım için alternatif güzergah olarak Elbistan’ı seçmek zorunda kaldı.

Yol kapanınca alternatif güzergah Elbistan oldu
Yol kapanınca alternatif güzergah Elbistan oldu
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Sivas'ın Kangal ile Malatya'nın Hekimhan ilçeleri arasında etkili olan kar ve tipi nedeniyle, Sivas-Malatya karayolu ulaşıma kapandı. Doğu ve Güneydoğu illerinin, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok şehre ulaşımını sağlayan karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Yolların kapanması nedeniyle, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi ile Malatya’nın Darıca Mahallesi’nde durdurulan araçlar, alternatif güzergahlara sevk edildi. Birçok otobüs ve kamyon sürücüsü de ulaşım için en kısa güzergah olan Elbistan—Göksun-Pınarbaşı yolunu tercih etti. Elbistan-Malatya Karayolu Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen veya giden araçlarla yoğunluk yaşandı.

Karayolları 58. Şube ekipleri de Elbistan-Darıca arasında yoğun tipi ile mücadele ediyor. Elbistan-Darıca arasında etkili olan tipi, yolun birçok bölümünde sürücülere zor anlar yaşatırken Karayolları 58. Şube ekipleri, kar yığınlarını temizlemek için büyük uğraş veriyor. Ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde yol ulaşıma açık tutuluyor.

23 Oca 2018 - 10:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Serkan - Elbistan malatya yolu duble yapılsa elbistan bi adaım daha ileri gidecektir ticari ve ulaşım alanında

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 10:54
01

musa - kayseri malatya yoluna kadar olan 50 km lik elbistan yolunun yapilmasi lazimmm

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 10:54