Yol çizgileri yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki sorumluluk alanında bulunan yollarda işaretleme ve çizgi çalışması yapıyor.

Yol çizgileri yenileniyor
Yol çizgileri yenileniyor
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki sorumluluk alanında bulunan yollarda işaretleme ve çizgi çalışması yapıyor.

İhtiyaç olan bölgelerde yeni yol ve bulvar yapımlarının yanı sıra, mevcut bulvarlarda da bakım ve onarım çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi, yol çizgilerini yeniden canlandırıyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerince yeni asfalt yapılan cadde ve bulvarlar ile boyası eskimiş ve çizgi özelliğini yitirmiş olan yollarda, yol çizgileri ile yayalar tarafından kullanılan yaya geçitlerindeki çizgiler yenileniyor.

Bu asfalt sezonunda 27 Nisan 2016 tarihinde başlatılan yol çizgileri çizim çalışmaları devam ediyor. Yol çizgileri termoplastik boya püskürtme yöntemi ve soğuk yol çizgi boyası ile olmak üzere iki şekilde yapılıyor. Yol çizgileri makine yardımı ile çiziliyor.

Bu sezonun ilk çalışması 27 Nisan 2016 tarihinde Azerbaycan Bulvarı ile başlarken, bugüne kadar 12 bin 183 metrekare çizgi çizildi.

Her iki metodun da kullanıldığı yol çizgi çalışmalarında 5 bin 853 metrekare termoplastik boya püskürtme yöntemi makine aracılığıyla yapılırken, soğuk yol çizgi boyası ile de 6 bin 330 metrekarelik alanda çalışma gerçekleştirildi.

23 Haz 2016 - 17:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

cemal - makyaj,boya badana bizim işimiz.gerisini boşver

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 17:34
04

Adamın Teki - Yoldan ümidi kestik,çizgilerle yaza hazırlık,kışa ne olur bilmem,belki de sanal yollar yapılır gideceğimiz yere hayali ışınlanırız.Birazcık kaplamaya dahi razıyız sayın yetkililer:)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 17:34
03

ahmet bilen bilir - elbistan-maraş yolu yenilenecekti (boyadan sonra mı olacak)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 17:34
02

dehde - bozuk yolu altınla kaplasan ne yazar bunlar milletin aklıyla dalga geçiyorlar elbette seçim gelir o zaman görüşürüz inşaAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 17:34
01

elbistanlı - Bence cizgiden önce Yollar yenilenmeli :-) D:

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 17:34

AKARYAKIT SATIŞ ELEMANI

istasyonumuzda çalıştırılmak üzere bay akaryakıt satış elemanı alınacaktır. müracaatlar şahsen yapılacaktır.

0(000) 000 00 00 OPET ELBİ̇STAN ENSAR PETROL

ELEMANLAR ARANIYOR

KARAKUŞLAR AYGAZ TÜP BAYİİ VE SENDEO KARGODA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE EHLİYETLİ BAY ELEMAN VE BİLGİSAYARDAN ANLAYAN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.

Mikail Karakuş 0544 346 86 86

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...