Yıldız: “Ülkemizin istiklali ve istikbali için birlik olma vakti”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sermet Yıldız, pazar günü gerçekleştirilecek cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin Türkiye'nin birliğine ve dirliğine katkı sağlamasını dileyerek, “Vakit, ülkemizin istiklali ve istikbali için birlik olma vaktidir” diye konuştu.

Yıldız: “Ülkemizin istiklali ve istikbali için birlik olma vakti”
Yıldız: “Ülkemizin istiklali ve istikbali için birlik olma vakti”
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Yıldız, 24 Haziran seçimlerinin, lider ülke Türkiye ülküsüne götürecek yolun başlangıcı olacağın da altını çizdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Adana’da gerçekleştirdiği Büyük Çukurova mitingine de iştirak ettiklerini belirten Yıldız, Adana’daki coşku ve ilgiyi, MHP’nin, ülkenin geleceği, milli bekanın teminatı olduğunun en büyük göstergesi olarak nitelendirdi.

MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sermet Yıldız, kudretli bir Türkiye'nin inşası için TBMM çatısı altında güçlü bir MHP temsilinin önemine değinerek, şöyle konuştu:

“24 Haziran’da yeni bir destan yazmak için inançla ve kararlılıkla gece gündüz demeden bir seçim kampanyası sürdürdük. 24 Haziran seçimleri ülkemizin yazgısını şekillendirecek bir dönüm noktasıdır. Genel Başkanımız, davamızın lideri, millet sevdalısı Dr. Devlet Bahçeli’nin davası yolunda gecemizi gündüzümüze kattık. Milletin kaderini, vatanın geleceğini ve bekasını oylayacağımız 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı’na ve kendimize destek istedik. Milli birlik ve beraberliği temin edip ülkeyi kalkındırmanın bir vatan görevi olduğu bilinciyle seçim beyannamemizi tüm seçmenlerimize anlattık. Artık, sözün de kararın da millette olduğu gün gelip çattı. Milletimiz, bir ilke imza atılacak bu seçimde sandığa gidecek. Kullanacağı oyla birlikte ülkemizin kaderini belirleyecek. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, hemşerilerimizden varlığımıza, bölünmez bütünlüğümüze pusu kuranlara en güzel cevabı vermelerini bekliyoruz.”

MHP’nin ve Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin, şartlar ne olursa olsun ‘önce ülkem ve milletim’ düsturuyla, Türkiye’nin milli varlığına ve tarihi misyonuna sahip çıktığını kaydeden Yıldız, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin devlet bekası için verdiği karar doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti'nin beka ve birliğini yüksek bir sadakat ve yürekli bir mücadele ruhuyla savunacak, ülkemizin geleceğini millet iradesinden aldığı güçle güvenceye kavuşturacak bir Cumhur İttifakı kurulmuştur. Cumhur İttifakı; düşmana karşı milli bekayı esas alan ahlaki ve siyasi uzlaşmanın bir mahsulü, Türk milletinin karar ve iradesidir. İhanete ve Türkiye düşmanlarına karşı dirilen milli ruh, Cumhur İttifakı ile Türkiye'yi ileriye taşıyacaktır. Cumhur İttifakı, Türkiye'yi hür, demokratik ve müreffeh bir geleceğe kavuşturma azmi, Türk milletinin hainlere, işbirlikçilere, Türkiye'nin hasmı küresel güçlere karşı verdiği milli tepkinin adıdır. Cumhur İttifakı, dünyaya vurulacak Türk mührünün müjdecisi, milli istiklalin namusu, milli istikbalin müdafaa ruhu ve nihayet millet aklıdır” ifadelerini kullandı.

MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sermet Yıldız, son olarak, "İnşallah, milletimizin desteği ile 24 Haziran’da Türkiye'nin önü açılacak, geleceği aydınlanacaktır. Geleceğin büyük Türkiye'sini gelecek nesillere hazırlamak adına çıktığımız bu yolda tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. 24 Haziran seçimleri, memleketimize, milletimize ve vatanımıza hayırlar getirsin” dedi.

22 Haz 2018 - 17:13 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

serdar - Ülkenin istiklali ve ikbali size kaldıysa ülke bitmiş de haberimiz yok.Sn yıldız insanların hafızası cok kuvvetlidir herkes kimin geçmişte ne yaptıgını ne işke uğrasıtıgını ne yaptıgını iyi bilir sizide iyi biliyoruz emin olun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 17:13
03

tamam - Daha yolda yürûmeyi bilmiyorsun aday olmusun hanki partili oldunuz belli degil iki tarafli olacaginiza tek tarafli yùz olun baraji gecemesiniz en az millet vekili cikar gòrùyorsunuz anlatmaya gerek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 17:13
02

Hacı - Dolar yükselince dış güçler yaptı diyorlar ya hükümetin hiç suçu olmuyor ya,peki patatesle soğandamı dış güçlerin oyunu.Bırakın bu işleri yoksa yakında et gibi patatese ve soğanada hasret kalacaksınız.Ülkede üretim resmen birmiştir bir ülke soğan ve patates ithal ediyorsa ölmüşte ağlayanı yok..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 17:13
01

Mehmet - He he istikbal de istiklalde size kaldıydı zaten

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 17:13