Yetimleri, iftar sofrasında buluşturdular

Elbistan Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Dünya Yetimler Günü olarak kutlanan Ramazan'ın 15'inde 215 yetim çocuğu iftar sofrasında ağırladı.

Yetimleri, iftar sofrasında buluşturdular
Yetimleri, iftar sofrasında buluşturdular
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Müslüman ülkelerde her yıl Ramazan ayının 15.günü kutlanan Dünya Yetimler Günü’nde Zöhre Küçük Camii bahçesinde 215 yetimi iftar sofrasında buluşturdu. Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle birlikte bu yıl 1.’si düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan yetim iftarına İlçe Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç ve okul müdürleri katıldı. Gençlik Merkezinden programa katılan gençlik liderleri, iftar öncesinde çocuklarla halat çekme gibi birçok oyunlar oynayarak eğlendirici etkinlikler yaptırdı.

Programda konuşan Elbistan İlçe Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç, Dünya Yetimler Günü’nü her yıl ramazan ayının 15. günü olarak kutlandığını belirterek, "Dünya Yetimler Günü kapsamında bir aradayız. Bugün, yetim kardeşlerimiz için bir farkındalık oluşturmak ve onların yüzlerini güldürmek için sadece bir vesile. Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortaklaşa düzenlediği bu organize ile onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik” dedi.

Programa katılan yetim çocuklar, ilahi, ezgi ve şiir dinletisi ile unutulmaz bir zaman geçirdiler.

22 May 2019 - 13:39 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Garip - Bu haberi okuyunca aklıma eski bir şarkı geldi ;

" Senede biirrr güün " !!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 13:39
02

Maşuki - İyi bir işmi değilmi düşünmek gerek. Öncelikle bende bir öksüz babasıyım küçücük yavruyu sen öksüzsün yetimsşn diye ayrıcalıklı yapmak onlarda pisikolojik olarak nasıl bir iz bırakacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 13:39
01

aaaa - Allah razı olsun yapandan da vesile olandan da hizmet edenden de

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 13:39