YBO’nun güreşçileri, Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkacak

Elbistan Şehit Er Cuma Potuk Yatılı Bölge Ortaokulu Güreş Takımı’ndaki 3 sporcu, Sivas’ta düzenlenen 13-15 yaş serbest güreş grup şampiyonasında derece elde ederek, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

YBO’nun güreşçileri, Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkacak
YBO’nun güreşçileri, Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkacak
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistanlı 3 sporcu, bu zaferlerini, kendilerini Sivas’a uğurlayan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’a hediye etti.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye 13-15 yaş büyük minikler serbest güreş grup şampiyonası sona erdi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcuların mücadele ettiği şampiyona nefesleri kesti.

Turnuva ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, uluslararası alanlarda alınan başarılı sonuçların güreşe olan ilgiyi artırdığını söyledi. Ata sporumuz olan güreşin her zaman zirvede tutulması gerektiğini belirten Aydın, bunu sağlamak için de 13-15 yaş grubundan yeni sporcular yetiştirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Sivas'ta Taha Akgül Spor Salonlarında düzenlenen şampiyonada Elbistan Şehit Er Cuma Potuk Yatılı Bölge Ortaokulu Güreş Takımından 3 sporcu dereceye girerek, 8-10 Mayıs tarihlerinde Afyon’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Antrenör Murat Alkaya yönetiminde mindere çıkan güreşçiler, zaferlerini Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’a armağan etti. Güreş takımı öğrencileri Afyon ve Aksaray’da yapılacak şampiyona için de başarı sözü verdiler.

18 Nis 2018 - 17:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.