Yazıcıoğlu için Mevlid-i Şerif okutuldu

25 Mart 2009 tarihinde geçirdikleri helikopter kazası sonucunda hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 arkadaşının 10. ölüm yıldönümlerinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Yazıcıoğlu için Mevlid-i Şerif okutuldu
Yazıcıoğlu için Mevlid-i Şerif okutuldu
Haber albümü için resme tıklayın

Seçim çalışmaları sırasında, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinden, Yozgat'ın Yerköy ilçesine geçerken, içinde bulundukları helikopterin Göksun yakınlarındaki Keş Dağı’na düşmesi sonucunda hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları için vefatlarının 10.yıldönümünde BBP Elbistan İlçe Teşkilatı ve Elbistan Alperen Ocakları tarafından, Müftülük Camii'nde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Müfütlük Camii’nde düzenlenen Mevlid programına Büyük Birlik Partisi Elbistan İlçe Başkanı Hıdır Gezer, Büyük Birlik Partisi Elbistan Belediye Başkan Adayı İbrahim Alagöz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra ise Mevlid-i Şerif okundu ve dualar edildi. Program sonunda ise cemaate ve katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundu.

26 Mar 2019 - 17:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.